Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Air-t vegyél minimum, az nem tudom melyik Mininek felel meg, ha mégis a kisebb méret felé hajlasz. Ha eladod akkor meg igazából az Air2-n is ugyanannyit buksz kb 3 hónap alatt szóval azt is nyugodtan bevállalhatod.
A linkelt hirdetéshez annyit, hogy iPad-ből nincs függő készülék, akkor sem az ha szolgáltatónál veszik
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
Szeretnék venni egy Ipad-et, igazából nem túl sok ideig használnám, kb. decemberig, aztán eladnám, így semmiképp sem újat akarok venni, hanem használtat. Korábban volt egy Air-em és egy mini 3-mam, most viszont nem tudom mit kéne venni így 3 hónapra (persze lehet aztán megtartom, de decemberben szeretbék macbookot venni és úgy lehet nem kell már).
Árral kapcsolatban: először 50K-ig gondoltam, de olyan árig max mini 1-et lehet kapni, 60K körül már vannak Air-ek, illetve 85 körül meg már vannak Air 2-ők (igaz abból csak wifisek, de nem feltétlenül kell a 4G nekem, bár jól jönne). Mindenképpen retinásat akarok venni, tehát legalább egy mini 2-őt. Illetve még annyi, hogy azért hurcolásznám ide-oda, már eléggé elszoktam az Air méretétől, gondolom ilyen célokra jobban járnék egy mini 2-vel.
IOS 10-et mennyire bírják a régebbi gépek?
Ti mit ajánlanátok?

-
shteer
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nem, de ott már van ujjlenyomatolvasó
-
shteer
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vegyél újabbat

-
vadászcsiga
félisten
Miért kell engem erre kényszeríteni?

(dupla home-os feloldás)
-
rumos14
nagyúr
sziasztok, szüleimnek vennék egy tabletet és az ő vélhető preferenciáikat figyelembe véve egy ipad air 2 64gb wifi lehetne a befutó.
kérdésem: megoldható ezen a több user? tehát külön bejelentkeznek, email, Facebook külön? androidon ugyebár két külön google account simán megy egy eszközön, hogy van iOS-en? -
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A gyorsabbnak érezhető és a gyorsabb között van bármi különbség?

Amúgy Mini 2-n nálam régóta ki van kapcsolva az animáció, mert bár javult az IOS 9-hez képest, de még most is vannak olykor röccenések.
-
törölt tag
Azért ipaden vannak még bugok ios 10 alatt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Hát igen, ezt adom. Hol van már az a jo kis ergonomikus UI amit még Jobs talált ki. Most böngeszes, gepeles kozben állandóan beúszik valahonnan valami. Néha legszívesebben földhoz csapnám. Kikapcsolhatnám pl a multitaskingot de kozben meg kényelmes oldalról behúzni a messengert.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én még megszokom,de a kisfiamnak lesz fura...

-
galaxys80
veterán
PC-re dugtam az iPad-et és meglepve tapasztaltam, hogy a jobb felső sarokban a nem töltődik felirat jelent meg.
Ez IOS 10 előtt emlékeim szerint nem volt jelen és simán töltött.
Vagy rosszul emlékszem? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Azota rájöttem hogy nem lehet megváltoztatni, de ha sikerül átszokni akkor szerintem kényelmesebb megoldas. Ujj marad egy helyben a gombon, kis spét a második nyomás elott, és bent is vagyunk.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez engem is érdekelne,hogy ne kelljen a home gombot megnyomni meg plusszban...Ott már én is néztem ahol írtad.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztos, hogy nyúltak mivel pl az I6 sokkal simább és gyorsabb lett, mint 9-el.
-
vadászcsiga
félisten
Felraktam sima Airre a 10-et. Nincs vele gond. Akksi majd később, de amilyen rossz volt már 9- en is annál szarabb csak nem lesz. Feloldas dupla home. Ezt nem lehet vissza csinálni a regire? Nálam a kisegítő lehetőség, főgomb alatt nincs erre vonatkozó beállítás.
Új értesítés, vezérlőközpont nem tetszik. Semmi elegancia nincs benne.
-
gzbotii
nagyúr
Nem szurtak volna el semmit a fejlesztők, es nincs baj a sebességgel. Az hogy lehet?
Na akkor lehet en is fel rakom majd a 10-est -
sziasztok,
ipad mini 2, ios9-re frissítettem sajnos, azóta sokkal kevésbé sima
nem csak rögtön a frissítés után, azóta se sokkal jobb. abszolút lehetetlen visszalépni 8-ra?a mini 2 és az air 1 jól tudom, hogy hardverben kb ugyanolyan erős?
köszönöm!
-
aha.e
tag
Helló
Működőd Tor böngésző létezik Ipad-re?
-
törölt tag
Én nem érzek sebességbeli különbséget, sem lassabb, sem pedig gyorsabb nem lett a gép. Mini 2-ről van szó az esetemben.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Balázs1621
üzenetére
Shift+restore-al visszarakható, miután letöltötted a 9.3.5-ös ipsw-t, de bukod minden adatodat, mert az iOS10-es backup nem megy vissza iOS9-re.
-
h1mpi
félisten
Feltettem a 10-et Air2-re és nem fordulnak el a videók oldalra, amikor elforgalom a tabletet. YT és Twitch is ilyen. Nincs bekapcsolva a nezet zárolás. Mi lehet a megoldás?Szerk: most nézem, hogy semmi se fordul el oldalra
mintha ki lenne kapcsolva az elfordulás érzékelésEgy restart megoldotta... első tapasztalatok, hogy brutál gyors lett a 9-hez képest!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Ma felraktam en is az air 2-re az ios 10-et, persze biztonsagi mentest nem keszitettem. Vissza tudom valahogy rakni a 9-es verziot?
-
blakey
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Mini 2-re valaki feltette?
Látom, igen, de nem ártana egy bővebb info, merjem, ne merjem?
-
Treff
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
OTA-n keresztül még aláírja, azért, mert OTA-n keresztül nem lehet egyből 9.x verzióra frissíteni 6.1-ről, előbb kell hozzá a 8.4.1.
ITunes-os használat esetén lehet egyből 9.x-re váltani, ott fel sem ajánlja a 8.4.1-et.Ezt tegnap tudtam meg én is, amikor utána olvastam. (lásd felső 2 sor)
(#13952) Süvi
Köszi, szétnézek videók ügyben. -
galaxys80
veterán
Így 1 nap után Mini 2 tapasztalatok?

-
Süvi
őstag
Szerintem a 8.4.1 gyorsabb lehet, ha jól emlékszem többen panaszkodtak, hogy a 9.x.x. már lassú, én inkább a 8-asra szavazok, (de leginkább a 7-re
) (Bár amikor rányomsz a frissítésre ellenőrizni fogja a frisséteseket és sztem nem fogja engedni)
Érdemes beírni a youtubra, hogy Ipad mini 1 IOS 8.4.1 és vannak fent videók.
Tudomásom szerint az Itunes sem dózerol.
Előtte érdemes lenne biztonsági mentést csinálni.Ui. Jött is a megerősítés, hogy nem lehet.
Tessék videót nézni a 9.3.5-ről. -
Süvi
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Windows-on is hasonló, mint ebben a cikkben a lapközepén.
Én most titkosítással csináltam és nekem több dolog megmaradt. -
Treff
aktív tag
(#13922) -re valaki esetleg?
-
Szabikaa20
őstag
Jó reggelt!
Hogy tudok biztonsági mentést csinalni az iPadról?Kiszeretném próbálni a 10-est az Air-en,de előtte inkább lementeném a dolgokat.
Valaki eltudná magyarázni szájbarágósan?!
Köszönöm! -
-
Süvi
őstag
-
bok92
addikt
A Widgetek így nagyon csúnyák... Arról nem beszélve, hogy mostantól kétszer kell megnyomni a gombot! Miért???
-
gzbotii
nagyúr
Mini 2-n jött meg az iOS10 valakinek?
Hogy muzsikál? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Így első benyomásra nekem gyorsabbnak tűnik valamiért. Lehet csak mert régóta volt restart. Napok múlva ha rákérdezel írok még. Egyelőre minden oké, csak mondjuk ezt nem tudom megérteni:
A bekeretezett felületet nem lehetett volna hasznosabban kihasználni?
Arról nem beszélve, hogy nem néz ki jól szerintem ez az elrendezés, aszimmetrikusság. -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azért nem egy öreg gép az Air...jó persze van már újabb is.A telóra felteszem,erre meg majd megvárom a tapasztalatokat.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem nagyon van itt már sima Air. Videó alapján nem rossz, de ezt ne vedd készpénznek. Enyémen még 9.2.1 van.
-
Treff
aktív tag
Urak!
Van egy Ipad Mini 1-em, amin még 6.1 rendszer van
és a célra tökéletesen megfelelt eddig, de egyre több weboldal és app nem hajlandó vele menni. Pl. a facebook.com sem megy rajta Safarin, Chrome-on, csak Puffin Browser alatt, de ott is állatian szaggat.
Csináltam rajta helyet, hogy tudjak rá végre frissítést pakolni. OTA-n a 8.4.1-et ajánlja fel, az iTunes-on keresztül viszont a 9.3.5-öt.1.Szerintetek melyik verziót érdemes feltenni rá? Nem szeretném, ha nagyon belassulna. A 8-as Ios generációt egyáltalán nem ismerem.
2. Ha iTunes-on keresztül választom a frissítést, ledózerolja a mostani rendszert vagy marad minden rajta, és csak az oprendszer frissül?
-
Szabikaa20
őstag
Sima Air-en hogy muzsikál a 10-es?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Ugye továbbra is lehet downgradelni 1-2 hétig, ha belassulna a gép (Air2)?
Köszi! -
Vasinger!
nagyúr
Én vagyok a buta, vagy másnak is teljesen logikátlan az, hogy eddig touch ID nélküli iPadeknél a be/ki kapcsoló gombbal kellett feloldani és lezárni a kijelzőt. Most feloldani dupla home gombbal, lezárni pedig egyszeri be/ki kapcsolóval lehet.
Véleményem szerint ez nagyon irritáló és lassú megoldás. Arról nem is beszélve, hogy a home gomb fölösleges koptatása megy.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Fel is ment a Pro-ra.
5 perc alatt a tapasztalatok:
- gyorsabb, de komolyan, nem csak placebo
- az új háttérkép gyönyörű
- control panel jobb
- balra seprés: tetszik
- felszabadult vagy 2-3 GB
- hogy lehet a raw-ot beállítani? -
lacy86
addikt
iPad Air2 1GB
-
univerzita
addikt
Megjelent a iOS 10
-
-
Süvi
őstag
válasz
BLOODSHOT
üzenetére
A frissítés, ahogyan korábban le lett írva csak a tárhelyre vonatkozik, semmi másra nem, ezért a 2015-ös 64-es nem különbözik a 2016-os 32-estől/128-tól. (Itt nem úgy van mint az Watch-nál, ahol első széria (nem vízálló) megkapja a 2-es prociját)
Ez a két linkelt bolt azért nem összehasonlítható. A egyik egy hivatalos viszonteladó a másik sufnyigsm
Nem hivatalost nem hivatalossal kell összehasonlítani.Ennyivel több a hivatalos , és egyes nem hivatalos (nem állítom, hogy bármelyik, fórumban linkelt boltra igaz lenne) pedig ennyivel

-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Mert úgy gondolta az Apple, hogy ezen modellpalettával tudja a legnagyobb profitot elérni.
Van 2-féle 9.7"-os modell (Air 2 és iPad Pro 9.7"), illetve 2-féle 7.9"-os modell, így logikus, hogy a sima Airt már nem árulják. És gondolom azért nem a Mini 3 maradt meg a Mini 4 mellett, mert így nagyobb profitkulccsal dolgozhat az Apple a Mini 2-nél.
BLOODSHOT: mondjuk nem hivatalos árat hivatalossal összehasonlítani 2 különböző termék esetén elég nagy marhaság, mert semmilyen összefüggés nincs a kettő között. A nem hivatalos boltokban még kicsit messzebb van a 32-es modellek árcsökkentése, mivel várhatóan csak akkor csökkentik az áraikat, ha már az új áron szerzik be a készleteket -
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- reMarkable 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- nincs egymás előtt.
nem csak rögtön a frissítés után, azóta se sokkal jobb. abszolút lehetetlen visszalépni 8-ra?
mintha ki lenne kapcsolva az elfordulás érzékelés
Köszönöm!

Arról nem beszélve, hogy nem néz ki jól szerintem ez az elrendezés, aszimmetrikusság.