- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
12900 - 12801
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Apple iPad mini 2 Wi-Fi 16GB (me276hc/a) tabletről? Megéri ár/érték arányban? Ha nem mit javasolnátok helyette?
Én most vettem Ipad mini 3-mat Istyle-os akcióban, (épp azt akartam volna javasolni, de ahogy látom elfogytak már), aminek a hardvere ugye ugyanaz mint a mini 2-é. Viszont az iphone 6 mellett azért látszik, hogy már kicsit lassú, bár szerintem teljesen jól használható, ha nincsen gyorsaság mániád
Ennyiért szerintem megveheted, ha minit akarsz. -
törölt tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Apple iPad mini 2 Wi-Fi 16GB (me276hc/a) tabletről? Megéri ár/érték arányban? Ha nem mit javasolnátok helyette?
-
gzbotii
nagyúr
-
Amalgam
aktív tag
Megnéznéd nekem ezeket?
Bibolka, Spurgeon IIT, Csendes percek.
-
gzbotii
nagyúr
A legtöbb magyar app azért elérhető itt is, egyetlen olyan, ami kellett volna és nem tudtam leszedni, az a SzülnApp az iGO-tól. (én is erdélyi vagyok, először US ID-t csináltam, majd kérte, hogy migráljak, ami meg is történt)
-
Amalgam
aktív tag
Akkor jó, mert az iTunes-ban kimutatja.
Azért merült fel bennem, mert a múltnap az egyik Orange Store-ban megnyomogattam a 6S-t, benéztem a Store-ba is, de az egyik alkalmazás, bár megtalálható, nem jelent meg a letőltés billentyű.
-
Ragnar95
félisten
iTunesban is le tudod tölteni őket, nem kell hozzá az iPad, illetve alapból ha nem elérhető a román store-ban, akkor nem látnád ott az appot, tehát elég gyorsan kiderülne a dolog.
-
Amalgam
aktív tag
Ha van itt valaki Erdélyből, meg kérném, hogy töltsön le pár alkalmazást, hogy lássam, román Apple ID-vel, és román régióval is le lehet e?
Megmondom, hogy miket, ha jelentkezik valaki. -
Amalgam
aktív tag
Lehet olyan, hogy nem tudok letölteni egy alkalmazàst, mert csak Magyarországon lehet?
Ha van ilyen, hogy lehet megoldani ? Csak a régió átállitásával? -
ittakary
nagyúr
elméletileg át lehet állítani, de elég bonyolult
inkább regisztrálj egy újat abba az országba, amire át akarod váltani és akkor nem kell hozzácsatolnod bankkártyát (a váltásnál kellene)
-
Süvi
őstag
Nekem pl. ezek nagyon beváltak: UrbanArmorGear.
Köszönöm szépen, meg fogom nézni, jónak tűnik.
-
Amalgam
aktív tag
A régiót át lehet állítani utólag is, vagy csak első bekapcsolásnál? Használhatom az Apple regisztrációmat más régióban is?
-
Ragnar95
félisten
Nem a kiterjesztés befolyásolja sem a minőséget, sem a méretet alapvetően...
720p fölötti felbontásnak semmi értelme amúgy sem iPaden szerintem, nem a felbontás miatt, hanem mert túl kicsi a kijelző ahhoz, hogy kijöjjön akár csak a fullHD előnye is filmeknél. -
pana0017
senior tag
-
blakey
titán
-
danilla
őstag
-
Rage47
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
Amalgam
aktív tag
-
Amalgam
aktív tag
-
Rage47
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
Amalgam
aktív tag
-
danilla
őstag
-
Noxy
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
Amalgam
aktív tag
-
danilla
őstag
-
Amalgam
aktív tag
Véleményeket kérnék.
iPad Pro 9.7 32GB
vagy
iPad Air 2 128GB -
Ragnar95
félisten
Megnéztem most azt az 5-10 játékot, ami fent van mind iPaden, mind iPhone-on és gyakorlatilag nincs számottevő eltérés köztük méretben.
-
ittakary
nagyúr
méretben átlagosan nem sok különbség van közöttük szerintem
maximum a játékok nagyobbak szerintem a részletesebb textúrák miatt, de pár % az eltérés maximum
-
pana0017
senior tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy az app-ok mérete mennyivel nagyobb az iphone-hoz képest. Erősen gondolkozom, hogy nekem elég lenne a 16gb is, mivel zenét nem hallgatok róla, fényképet sem sokat tárolnék rajta.
-
Ragnar95
félisten
-
pana0017
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
pana0017
senior tag
Air alá én már nem mennék, tanuláshoz mindenképp előnyösebb a nagyobb méret, főleg ha esetleg később jegyzetelésre is használnád. Az Airnél régebbi modellek teljesítményre már nem az igaziak és a keretbe még pont belefér az Air.
Mini vonalon Mini 2-nél régebbit nem szabad már venni, ez ki is jön 70k-ból, esetleg még a Mini 3 férne bele, de az csak a touch ID-val tud többet, ami nem feltétlen éri meg a felárat.IOS 9-nél milyen különbségek vannak a szoftverben? Mik azok a funkciók amik csak az Air 2-n elérhetőek?
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok. Tervezem egy iPad vásárlását, mindenképp használtan a szűkebb keret miatt. Méretben még nem döntöttem, ezért ajánljatok már kérlek Minit és "simát" is. Felhasználás főleg tanulás lenne (ppt, pdf) illetve valamennyi böngészés, ha tudok néha játszani is rajta az csak plusz öröm, de nem feltétel. A keretem olyan 70 ezer környéke lenne, de feljebb megyek ha megéri.
Air alá én már nem mennék, tanuláshoz mindenképp előnyösebb a nagyobb méret, főleg ha esetleg később jegyzetelésre is használnád. Az Airnél régebbi modellek teljesítményre már nem az igaziak és a keretbe még pont belefér az Air.
Mini vonalon Mini 2-nél régebbit nem szabad már venni, ez ki is jön 70k-ból, esetleg még a Mini 3 férne bele, de az csak a touch ID-val tud többet, ami nem feltétlen éri meg a felárat. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Tervezem egy iPad vásárlását, mindenképp használtan a szűkebb keret miatt. Méretben még nem döntöttem, ezért ajánljatok már kérlek Minit és "simát" is. Felhasználás főleg tanulás lenne (ppt, pdf) illetve valamennyi böngészés, ha tudok néha játszani is rajta az csak plusz öröm, de nem feltétel. A keretem olyan 70 ezer környéke lenne, de feljebb megyek ha megéri.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Érdeklődnék, hogy van tapasztalatotok strapa tokkal? (ütés, porálló stb?)
Eddig sose használtam fotózásra, videóra az Ipad-ot, de ha megjön a Pro, akkor annak lesz a legjobb kamerája a mobil eszközeink közül és bármilyen gáz is, de sztem azt fogjuk használni nyaraláson, utazáson a dslr mellett második készülékként (feleségem). (Kompakt gépünk nincs, most voltunk barátokkal nyaralni, és ahogy elnézem az esetek 80%-ban - ahol nem volt szükség oktipkai zoomra az Iphone is simán ver egy 50 e Ft-os kompaktot, szóval szerintem fogjuk használni ezt a funkciót is.
A készülékekre nagyon szoktunk vigyázni (első-hátsó fólia + tok + amikor elmegyünk itthonról hard Case Logic tok), de a kirándulásra valami extrábbra gondoltam. (Nem fogjuk fürdetni, esőben nem használjuk, de mégis jobb a biztonság)
Vajon ezek a kínai csodák jók? Nyújtanak védelmet a portól, karcoktól legalább?
1
2
3Szép finom jószágok.

Valamivel esetleg tapasztalat?
Olyat szeretnék, ami a kijelzőre is tesz valamit.
KöszönömNekem pl. ezek nagyon beváltak: UrbanArmorGear.
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van tapasztalatotok strapa tokkal? (ütés, porálló stb?)
Eddig sose használtam fotózásra, videóra az Ipad-ot, de ha megjön a Pro, akkor annak lesz a legjobb kamerája a mobil eszközeink közül és bármilyen gáz is, de sztem azt fogjuk használni nyaraláson, utazáson a dslr mellett második készülékként (feleségem). (Kompakt gépünk nincs, most voltunk barátokkal nyaralni, és ahogy elnézem az esetek 80%-ban - ahol nem volt szükség oktipkai zoomra az Iphone is simán ver egy 50 e Ft-os kompaktot, szóval szerintem fogjuk használni ezt a funkciót is.
A készülékekre nagyon szoktunk vigyázni (első-hátsó fólia + tok + amikor elmegyünk itthonról hard Case Logic tok), de a kirándulásra valami extrábbra gondoltam. (Nem fogjuk fürdetni, esőben nem használjuk, de mégis jobb a biztonság)
Vajon ezek a kínai csodák jók? Nyújtanak védelmet a portól, karcoktól legalább?
1
2
3Szép finom jószágok.

Valamivel esetleg tapasztalat?
Olyat szeretnék, ami a kijelzőre is tesz valamit.
Köszönöm -
thunderchild
csendes tag
Tőled is elnézést kérek! Ha látod a zárojelben szereplő kis rangomat akkor talán elnézed nekem ezt a hibát. Kezdő forumozó vagyok, ezért még nincs nagy gyakorlatom hogy mit hogy kell itt csinálni.
-
pescara
aktív tag
Szerintem mindenre eleg, aki pedig komoly munkait szamitogepen vegzi, az nem egy ipadon csinalja:-)) Lehet, hogy van olyan, aki feltolt 150 filmet ra es elfelejti idonkent takaritani,de azoknak tok mindegy, hogy 16-32 , vagy 1600 gb. Ez nem arra van kitalalva.
-
chatran
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Oda figyeltem, meg is csináltuk a visszaállítás.
Abban persze hibás vagyok, hogy nem írta oda, hogy az utóbb leírt problémák egy része az után is jelentkezett.
Ezúton is köszönöm a segítségeteket!Ha 5 percen belül 2 hsz-re válaszolsz, legközelebb szerkeszd lehetőleg az első hsz-edet ahelyett, hogy még egyet írnál.
-
thunderchild
csendes tag
Oda figyeltem, meg is csináltuk a visszaállítás.
Abban persze hibás vagyok, hogy nem írta oda, hogy az utóbb leírt problémák egy része az után is jelentkezett.
Ezúton is köszönöm a segítségeteket! -
thunderchild
csendes tag
-
ittakary
nagyúr
Én kérek elnézést!
Nem kell elnézést kérni, csak ha már a többiek veszi a fáradtságot és segítenek neked, legalább figyelj oda rájuk és olvasd el, amit írnak

-
thunderchild
csendes tag
ugyenezt kérdezted meg múltkor
segítettek már neked, mondták hogy vidd vissza garanciális cserére
hivatalos Apple szervizbe kell vinned, ahol INGYEN foglalkoznak a problémáddal
ha nincs ilyen a városodban, akkor a budapesti szervizek postázás útján is vállalják az ügyintézést (pl iStyle)
De még egyszer akkor elmondom:
- próbáltad már a gyári visszaállítást? (számítógépen dugjátok rá iTunes-ra és nyomjatok rá a Visszaálítás gombra!)
Én kérek elnézést!
-
blakey
titán
További segítséget szeretnék tőletek kérni.
A feleségem azt mondja hogy amióta megvettük a mini 4-et (2015. nov.) azóta nem egyszer fordult elő, hogy néhány alkalmazás (youtube, facebook, messenger, skype) úgy megfagyasztja a gépet, hogy csak a home+bekapcs gomb segít rajta egy újraindítással. Fagyott állapotban ha megnyomja a home gombot elkezd vibrálni a kép. Youtube esetében legtöbbször akkor jön elő a probléma, ha elfordítja a kijelzőt.
További probléma, ami elő szokott fordulni, hogy a skype és a messenger alkalmazások el sem indulnak. Ezt általában a gép ki-, majd bekapcsolása meg szokta oldani.
Tudtok valami meglodást a problémákra?
Szegeden van van esetleg szervíz?Ha a gyári visszaállítás nem oldja meg akkor szervíz.
-
ittakary
nagyúr
A feleségem azt mondja hogy amióta megvettük a mini 4-et (2015. nov.) azóta nem egyszer fordult elő, hogy néhány alkalmazás (youtube, facebook, messenger, skype) úgy megfagyasztja a gépet, hogy csak a home+bekapcs gomb segít rajta egy újraindítással. Fagyott állapotban ha megnyomja a home gombot elkezd vibrálni a kép. Youtube esetében legtöbbször akkor jön elő a probléma, ha elfordítja a kijelzőt.
További probléma, ami elő szokott fordulni, hogy a skype és a messenger alkalmazások el sem indulnak. Ezt általában a gép ki-, majd bekapcsolása meg szokta oldani.
Szegeden van van esetleg szervíz?ugyenezt kérdezted meg múltkor
segítettek már neked, mondták hogy vidd vissza garanciális cserére
hivatalos Apple szervizbe kell vinned, ahol INGYEN foglalkoznak a problémáddal
ha nincs ilyen a városodban, akkor a budapesti szervizek postázás útján is vállalják az ügyintézést (pl iStyle)
De még egyszer akkor elmondom:
- próbáltad már a gyári visszaállítást? (számítógépen dugjátok rá iTunes-ra és nyomjatok rá a Visszaálítás gombra!)
-
thunderchild
csendes tag
Szegeden van van esetleg szervíz? -
gzbotii
nagyúr
1) emiatt miért lenne hülye bárki is? szerintem meg te vagy hülye, hogy emiatt hülyézel le másokat

2) hány milliószor kell leírni, hogy végre megjegyezzétek, hogy tárhelyre rámondani, hogy "sok vagy kevés" NEM LEHET mivel felhasználófüggő! Nekem tabletem életemben nem volt 16GBnál nagyobb mivel, még a felét SEM töltöm meg! Telefonból viszont szigorúan 64GBot veszek mindig.... na bumm. Ennyit erről hogy mi sok és mi kevés.
1. Mar bocsanat, de ti mondtatok ra, hogy hulye
2. Szerintem meg minden Apple keszulek 7.8Mhz processzorral es 128KB RAMal kellene szerelni, mind az eredeti Macintosht. Annal tobb mar hulyeseg es faszmeregetes.
3. 2010ben mekkora volt a FB app? Asphalt 5? Hat egy 5 perces videofelvetel az iPhone 4-el neadj' Isten 3GSel? -
Ragnar95
félisten
-
ZS3NI
őstag
-
ittakary
nagyúr
1) emiatt miért lenne hülye bárki is? szerintem meg te vagy hülye, hogy emiatt hülyézel le másokat

2) hány milliószor kell leírni, hogy végre megjegyezzétek, hogy tárhelyre rámondani, hogy "sok vagy kevés" NEM LEHET mivel felhasználófüggő! Nekem tabletem életemben nem volt 16GBnál nagyobb mivel, még a felét SEM töltöm meg! Telefonból viszont szigorúan 64GBot veszek mindig.... na bumm. Ennyit erről hogy mi sok és mi kevés.
-
gzbotii
nagyúr
-
blakey
titán
-
Ragnar95
félisten
Köszi az nekem is megvolt, de mivel nem volt soha az életben tabletem, nem tudom mi számít. A 7,9 az csak a képernyő, vagy a fekete keret is számít? Melyikbe fog belemenni? Kisebbe vagy a nagyobba? Pont amiatt kérdezem, mert a káva nem tudom mennyit számít a méretben (mi van, ha a kijelző méret mellé vékonyabb fekete káva társul? Akkor a készülék átmérője ugye kisebb lesz. Aztán lehet hogy csak én dimenzionálom túl a dolgot...

Értelemszerűen pont az általad vázolt probléma miatt a tokgyártók a kijelzőméretet adják meg az univerzális tokoknál, nem pedig a készülék átmérőjét

Tehát 8"-os készülékhez való billentyűzetet kell keresned. -
deathtania
senior tag
Szerintem nem olyan nagy kunszt rákeresni, hogy hány inch-es kijelzője van az iPad Mininek. Amúgy 7,9"
Köszi az nekem is megvolt, de mivel nem volt soha az életben tabletem, nem tudom mi számít. A 7,9 az csak a képernyő, vagy a fekete keret is számít? Melyikbe fog belemenni? Kisebbe vagy a nagyobba? Pont amiatt kérdezem, mert a káva nem tudom mennyit számít a méretben (mi van, ha a kijelző méret mellé vékonyabb fekete káva társul? Akkor a készülék átmérője ugye kisebb lesz. Aztán lehet hogy csak én dimenzionálom túl a dolgot...

-
ittakary
nagyúr
sziasztok!
a hétvégén én is beléptem az alma tulajok klubjába, és kaptam egy iPad mini-t (első gen). Arra gondoltam, hogy kb csak munkára használnám: szövegszerkesztés, némi táblázatkezelés, és internet esetenként.
szeretnék hozzá egy kis használható billentyűzetet is, amivel könnyebb lenne gépelgetni. Találtam az edigitalnál ezt a tokot (tok1, tok2) szerintetek jó lehet? Mekkora méret kell géphez? 8-9-10 collos?Köszi a válaszokat előre is!

Szerintem nem olyan nagy kunszt rákeresni, hogy hány inch-es kijelzője van az iPad Mininek. Amúgy 7,9"
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
a hétvégén én is beléptem az alma tulajok klubjába, és kaptam egy iPad mini-t (első gen). Arra gondoltam, hogy kb csak munkára használnám: szövegszerkesztés, némi táblázatkezelés, és internet esetenként.
szeretnék hozzá egy kis használható billentyűzetet is, amivel könnyebb lenne gépelgetni. Találtam az edigitalnál ezt a tokot (tok1, tok2) szerintetek jó lehet? Mekkora méret kell géphez? 8-9-10 collos?Köszi a válaszokat előre is!

-
thunderchild
csendes tag
Visszaállítást és újként beállítást még nem próbáltuk. Remélem ez segít.
Köszönöm a válaszokat! -
Ragnar95
félisten
Hát ez nem jó hír.

Lehet, hogy rosszul írtam le a jelenséget, mert utána olvastam kicsit ennek a dfu-s dolognak.
Szóval a tablet azt produkálja, hogy random újraindul, de az almás logo-nál tovább nem jut és kikapcsol. Ha újra bekapcsoljuk ismét csak a logo-t mutatja szép fehér háttérrel és egyszer csak kikapcs. A feleségem e szerint szokta működésre bírni: [link]
Bocsánat, ha amatőr dolgokat kérdezek, vagy ha valamit rosszul értelmezek, de ez az első iOS-es készülékünk.Az nem DFU mód, egyszerűen nem bootol be a készülék.
Home+poweres újraindítást kéne kipróbálni, de ha restore, majd újként beállítás után is produkálja a jelenséget a gép, akkor biztosan hardveres a probléma. -
thunderchild
csendes tag
Dfu szerintem hardveres. Szerviz.
Hát ez nem jó hír.

Lehet, hogy rosszul írtam le a jelenséget, mert utána olvastam kicsit ennek a dfu-s dolognak.
Szóval a tablet azt produkálja, hogy random újraindul, de az almás logo-nál tovább nem jut és kikapcsol. Ha újra bekapcsoljuk ismét csak a logo-t mutatja szép fehér háttérrel és egyszer csak kikapcs. A feleségem e szerint szokta működésre bírni: [link]
Bocsánat, ha amatőr dolgokat kérdezek, vagy ha valamit rosszul értelmezek, de ez az első iOS-es készülékünk. -
vadászcsiga
félisten
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A feleségemnek van egy iPad mini 4-ese, ami rengetegszer az ugynevezett dfu módba kerül és csak gépre kötve visszaállítással lehet újra megfelelő működésre bírni. Továbbá a facebook messenger sem működik zökkenőmentesen, lefagy, kilép, el sem indul, stb. Másnál is vannak hasonló gondok? A messenger gondolom szoftveres probléma, van rá valami megoldás?
A dfu-s dolog az lehet hardveres, vagy az is inkább szoftver? Jelenleg a legújabb oprendszer van a gépen.
Milyen megoldásokat tudtok javasolni a problémákra? Esetleg vigyük szervízbe?Előre is köszönöm a válaszokat!
Dfu szerintem hardveres. Szerviz.
-
thunderchild
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A feleségemnek van egy iPad mini 4-ese, ami rengetegszer az ugynevezett dfu módba kerül és csak gépre kötve visszaállítással lehet újra megfelelő működésre bírni. Továbbá a facebook messenger sem működik zökkenőmentesen, lefagy, kilép, el sem indul, stb. Másnál is vannak hasonló gondok? A messenger gondolom szoftveres probléma, van rá valami megoldás?
A dfu-s dolog az lehet hardveres, vagy az is inkább szoftver? Jelenleg a legújabb oprendszer van a gépen.
Milyen megoldásokat tudtok javasolni a problémákra? Esetleg vigyük szervízbe?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ittakary
nagyúr
Melyik app a legalkalmasabb arra, hogy az otthoni Windows-os rendszeremhez remote csatlakozhassak? Illetve egyáltalán mennyire működnek így jól a PC-s szoftverek iPad-ről vezérleve?
teamviewer
-
haromegesz14
senior tag
Melyik app a legalkalmasabb arra, hogy az otthoni Windows-os rendszeremhez remote csatlakozhassak? Illetve egyáltalán mennyire működnek így jól a PC-s szoftverek iPad-ről vezérleve?
-
Ragnar95
félisten
Meg talán a Pro-t munkára szánják nem otthoni tartalom fogyasztásra nem?
Pontosan, más a célközönség is.
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
chatran
őstag
Egyébként az iPad Pro-k már 32GB-tól indulnak. Szerintetek ezeket miért nem merték már kiadni 16GB-tal?
-
univerzita
addikt
-
danilla
őstag
Lehetséges, de a véleményem továbbra is az, hogy már el kéne felejtse az Apple, a 16 GB-os változatot. Ez nem trollkodás, csak ez a véleményem, és tartom magam hozzá. Sajnálom, hogy van akinek ez nem tetszik, és ennyire felháborodik. Egy ilyen komoly cég, mint az Apple ne akarjon már ezen spórolni.
Én nem háborodtam fel és nem is neveztelek trollnak, csak arra a hülyeségre reflektáltam, hogy a 16gb semmire nem elég, mert igen is elég tud lenni, csak nem mindenkinek. Mindazonáltal nem szomorkodnék ha legkisebb háttértár 32gb lenne, főleg, mert mások nagyon örülnének neki

-
Amalgam
aktív tag
-
Noxy
veterán
Lehetséges, de a véleményem továbbra is az, hogy már el kéne felejtse az Apple, a 16 GB-os változatot. Ez nem trollkodás, csak ez a véleményem, és tartom magam hozzá. Sajnálom, hogy van akinek ez nem tetszik, és ennyire felháborodik. Egy ilyen komoly cég, mint az Apple ne akarjon már ezen spórolni.
Nem te vagy itt az első aki a droidról be esik ide, oszt mindjárt meg mondja a tutit az Apple-ről.
-
Amalgam
aktív tag
Nem is volna baj, ha nem lenne ez a nagy árkülömbség a 16, és a 64 GB-os változat között.
-
univerzita
addikt
Tudod bővíteni a tárhelyet és a aksi kapacitást,,egyben ". [link] Elnézést ez iPhone - ra vonatkozik.
-
ZS3NI
őstag
Nem spórol rajta elhiheted, hanem inkább szép nagy hasznot hoz a nagyobb tárhely... Értsd már meg.
Nyilván az az érdekük, hogy minimális befektetéssel nagyobb hozam legyen. Nézd meg az árkülönbséged a 16 és a 64-es ipad között. Elhiheted, hogy nem a memória chip ára miatt van.
-
zolikaDB
veterán
Ez az, h nem sporol. Nyereszkedik. Ha veszik, mint a cukrot, azt csinal szo szerint, amit akar.
-
Ragnar95
félisten
Nem érné meg az Apple-nek emelni az alap memóriát, amíg a felhasználók nagy többségének elég a 16GB is. Persze sokaknak kevés és ezen csoportból sokan nem hajlandóak annyival többet fizetni a nagyobb tárhelyért, de az említett vásárlók nagy része végül inkább kompromisszumot köt és beéri 16GB-al, nem pártol át csak emiatt másik platformra.
Persze, pár $ hasznot ha elengedne az Apple, emelhetné az alap tárhelyet, de úgy tűnik, még mindig jobban megéri nekik pénzügyileg a 16-64GB felosztás, ami érthető is, mivel 32GB már nagyon sok embernek elég, ha annyira megemelnék az alap tárhelyet, gyakorlatilag senki se venne 64gigás modelleket.
Mondom ezt úgy, hogy az iPhone-om 64gigás és az iPadem 32-es, mert számomra is kínszenvedés 16gigán elférni. -
Amalgam
aktív tag
-
danilla
őstag
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Miért kell így beszélni? Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen prémium terméknél ne fukarkodjanak már a tárhellyel. 2016-ban 32 kéne legyen a minimum. OK, az idei iPad-nak már annyi, de az iPhone-nál még nem, na de meglátjuk ősszel. Ez az én véleményem, nem kell érte felháborodni , ha nem értesz egyet vele.
Te kezted a "
A 16 gigás Air, csak egy rossz vicc, meg a 16GB semmire sem elég"
Normálisan is le írhattad volna.
Pld: Sajnos nekem ennyi tárhely nem elég.
Amúgy meg ketten is reagáltak rajtam kívül 16 GB-s beszólásodra.
Itt meg a kutya sem kiváncsi rá, hogy mekkora SD kártya volt a droidos tabodban. -
ZS3NI
őstag
Miért kell így beszélni? Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen prémium terméknél ne fukarkodjanak már a tárhellyel. 2016-ban 32 kéne legyen a minimum. OK, az idei iPad-nak már annyi, de az iPhone-nál még nem, na de meglátjuk ősszel. Ez az én véleményem, nem kell érte felháborodni , ha nem értesz egyet vele.
-
Amalgam
aktív tag
-
ittakary
nagyúr
-
chatran
őstag
-
Noxy
veterán
-
Amalgam
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
Amalgam
aktív tag
Köszönöm a segítséget, valószínűleg egy ezüst Pro-t fogok venni, a 32 GB-os változatot. A már több mint 3 éves Galaxy Note 10.1-t szeretném leváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
12900 - 12801
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Május 26-án érkezik a World of Tanks: HEAT PC-re és konzolokra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Okos lesz a következő szemüveged
- További aktív témák...
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple 1 év garancia ajándék tok
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U -
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Ennyiért szerintem megveheted, ha minit akarsz.

(ezzel a kör bezárul)