Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
Ha van itt valaki Erdélyből, meg kérném, hogy töltsön le pár alkalmazást, hogy lássam, román Apple ID-vel, és román régióval is le lehet e?
Megmondom, hogy miket, ha jelentkezik valaki. -
Amalgam
aktív tag
A régiót át lehet állítani utólag is, vagy csak első bekapcsolásnál? Használhatom az Apple regisztrációmat más régióban is?
-
Amalgam
aktív tag
Véleményeket kérnék.
iPad Pro 9.7 32GB
vagy
iPad Air 2 128GB -
Amalgam
aktív tag
válasz
danilla
üzenetére
Lehetséges, de a véleményem továbbra is az, hogy már el kéne felejtse az Apple, a 16 GB-os változatot. Ez nem trollkodás, csak ez a véleményem, és tartom magam hozzá. Sajnálom, hogy van akinek ez nem tetszik, és ennyire felháborodik. Egy ilyen komoly cég, mint az Apple ne akarjon már ezen spórolni.
-
Amalgam
aktív tag
Miért kell így beszélni? Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen prémium terméknél ne fukarkodjanak már a tárhellyel. 2016-ban 32 kéne legyen a minimum. OK, az idei iPad-nak már annyi, de az iPhone-nál még nem, na de meglátjuk ősszel. Ez az én véleményem, nem kell érte felháborodni , ha nem értesz egyet vele.
-
Amalgam
aktív tag
Köszönöm a segítséget, valószínűleg egy ezüst Pro-t fogok venni, a 32 GB-os változatot. A már több mint 3 éves Galaxy Note 10.1-t szeretném leváltani.
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt állok, és egy iPad Pro 9.7-re gondoltam.
Nem ismerem az iOS-t, ezért volna pár kérdésem:
1. Van olyan ebook olvasó alkalmazás, amelyikre a saját könyveimet tudom felrakni? Tehát nem online áruházból megvenni, hanem a tablet tárhelyéből, vagy felhőből felmásolni.
2. Van olyan videó lejátszó, amelyik minden formátumot lejátszik?
3. MP3 lejátszó van e olyan, amelyik a mappa nézetet is tudja?
4. Én Erdélyben lakom, ennek ellenére fel tudok e telepiteni bármelyik magyar alkalnazást?
5. Ha tok nélkül használom, könnyen karcolódik e a hátlap?
6. Az iPad 3100 lej nálunk, míg a Galaxy Tab S2 2100. Megéri e a majd 50 %-os felárat?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest