- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
Pubszon #13864 üzenetére
Akkor majd kérdezd meg supermant!Minden teszt lefut hibátlanul neki,prime is és mikor a 3D studot használja,meg behal neki .Nem jelenti azt ha a prime lefut,hogy akkor minden ok.
4050-en nekem is ment.Persze nem stabilan.495FSB-vel is tudtam everestet mérni.No ezt nemtudom,hogy jó e a Q6600-nál.Nemtudom kinek milyen FSB-vel megy.Nem vagyok akkora tuning őrült és nem is szeretnék senkit megbántani!Csak engemse bántson senki!Egyébként elkelt!
Mátol Q9450-em van! -
Beowulf_78
addikt
-
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Pubszon #12289 üzenetére
Automatikus újraindulást, ...a biosban? (Bocs, nem vágom rögtön
) Mert az oprendszer szóhoz sem jut az újrainduláskor.
A memora már gyanakodtam mert többen írták, hogy négy modult rosszabbul kezel a lapom mint kettőt. Elvileg 1066-os de csak 890-en megy most. Eddig memo gondnál kék halál volt és kiírta. Ezért is vettem vissza...
Esetleg vmi memteszt kimutathatja? Pl. a Vistáé boot előtt? -
prmcsk
addikt
válasz
Pubszon #11284 üzenetére
Biztos, hogy rossz a fesz. kijelzés. A proci bios 1,6 volt környékén van, de kevés az a quazán, ami ezen a frekin stabil is marad. Persze vannak kivételek...4Ghz prime..
-
vldani
csendes tag
-
DewiL
senior tag
válasz
Pubszon #10425 üzenetére
Netezni, zenézni, filmezni erre még egy "régi" celeron is elég
játszani erre meg a két magos kis testvére is elégegyébként meg szerintem aki ebben a topicba megfordul az valamilyen szinten tuningőrült
bár szerintem egy ponton túl már nincs értelme tuningnak nekem egyre inkább azt jelent a tuning hogy az optimális beállítások azaz kihozni a maximumot hosszútávon, károsodás nélkül mert felrakhatnám én is 1,5-1,55Vra a coret és biztos menne szépen hisz 1,3Val megy 3400et de minek... -
Superman
nagyúr
válasz
Pubszon #10208 üzenetére
Én a ház hátsó rögzítőjéhez akartam kötni a hőcsövek egyikét, de megereszkedik a zsineg, bármennyire is húzom meg. Ha meg nagyon erőltetem, elszakad. Egy ötletem van, de ezzel leragasztanám a hűtő tetejét. Vastag ragasztószalag, amelyet többször körbetekerek a ház hátsó merevítőjén és az megfogná elméletben, de egy idő után úgyis elengedné magát.
-
helkis
veterán
válasz
Pubszon #9787 üzenetére
a Q6700-nél 10-6ig mehet a szorzóállítás, a QX6700nél nemtudompontosan de pl 20-6ig, magyarul lockmentes, de defaulton 10-re van rakva.
amúgy nem garancia az X a jó tuningra, de pl, ha mindegyik FSB-wall-os, akkor még nyugodtan rakhatod feljebb a szorzót, a másiknál ekkor már megállt a tuning...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest