- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
twine
veterán
válasz
Steven #13019 üzenetére
[OFF][/OFF]Csak támogatni tudom az ötletet igy ismeretlenül is
Internetezni és álltalános használatra egy jó notebook bőven jó... A motor nagy királyság, főleg egy 600-as
Ha pedig az emberre mégis rájönne ,hidegben esőben, télen hogy játszani akar, akkor egy x360-as még egy jó ideig kiszolgálja.....
De rég szeretném már ezt én is meglépni, hogy a pc-t "kidobom" és konzolt veszek helyette, de nekem a munkám(video, audio vágás,stb) nem teszi lehetővé, igy álltalában gépre gyúrok, és ha már van gép, akkor néha néha beledobok egy egy uj vga-t! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Steven #13004 üzenetére
3,6 is bővenelég ma még. Downgrade 1000el? 45nm-re gyúrsz? Az enyém nem megy 2,8GHz felett de ez a lap hibája.
310-es FSB felett meghal a deszka, hiába feszelek szarrá bármit. De hát 965... nem Q tuningra lett terverzve, C2D szépen szaladt benne, alap feszen megvolt a 450-es FSB. Majd őszre talán bevállalok egy P35 DS4-et...
-
KTompi
aktív tag
válasz
Steven #12573 üzenetére
A két Quad azért nem összehasonlítható így: az újban (Yorkfield) több a cache (+4MB, ráadásul ez sokat is fogyaszt), nagyobb az utasításkészlet: SSE4.1 például (és ezáltal is növelődik a tranzisztorszám, akárcsak a cache miatt), viszont egyúttal gyorsabb is (még azonos órajelen is).
Egyébként a P=U*I csak egyenáramra igaz
(ez alapján a Te 1.2V VID-es procid 80A körül ehet 2400-on). -
KTompi
aktív tag
válasz
Steven #12570 üzenetére
A felvett áramot kifelejtetted a számításodból ;)
Nem mindegy, hogy nálad 1.15V mellett 100A-t vesz fel, vagy a másik 1.25V mellett 60A-t (ezek csak hasraütéses áramfelvételi értékek természetesen).
Egyébként az áramfelvétele gyakorlatilag nem változott a 45nm-es Quadoknak: amennyit csökkent volna, gyakorlatilag annyival több cache-t és egyéb áramkört pakoltak bele... -
KTompi
aktív tag
-
törölt tag
Scythe Ninja,
Noctua NH-U12F <====nekem ilyen van, de még az a Coolink U8-120 névvel futott
Scythe infinity
Thermalright Ultra120 Extreme
Thermalright IFX12Ezekkel nem lesz hőfok gond, az tuti.
A fizika nem hazudik. A nagyobb hőleadó felület jobb hűtést ad. persze a jó konstrukció is kell hozzá. -
Én is megfogtam és lófasz. Még csak nem is langyos. Ilyenkor lenne jó ha lenne infrás hőmérőm.
De irtam felljebb is hogy nekem valahogy szúrja a szemem, hogy hiába visszavettem 8x400-ra a bootnál akkor is 3600-ot ir ki. A coretemp meg 8x450 látja
Megnéztem most az everestel is az is 3600-nak látja
CPU #0 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 3599 MHz
CPU #1 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 3600 MHz
CPU #2 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 3600 MHz
CPU #3 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 3600 MHzFent a Cpu tulajdonságainál meg helyesen írja:
CPU típusa QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3200 MHz (8 x 400)orthos szintén 400x9-nek ismeri fel. A cpu-z megintcsak 3200-nek látja
Most akkor wtf van má'?syn7h37ic
1.3V bios ami idle 1.288V load 1.304V
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen program, ami...?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Titan Quest II
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest