- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
válasz
Superman #12045 üzenetére
igen elgurult de már meg van
engem csak az zavart hogy beléptem a topicba és több mint 30poston keresztül egy alaplapos vagy egyéb gép nem indulós topicot olvastam... és ezzel nem azt mondom ne segítsünk másnak mert végülis ezét(is) van ez a fórum de meg van mindenre a megfelelő téma
mivel úgy látom rajtam kívül ez senkit nem zavar én kérek elnézést -
DewiL
senior tag
válasz
SimonYana #12043 üzenetére
lehet privátban is intézni és ezért van külön topic a lapokank (meg más egyébnek), mellesleg nem egy-egy hsz volt hanem 37
a prociról itt beszéljünk más dolgokról meg a hozzájuk tartozó topicban (azt gondolom mindenre van már megfelelő gyűjtő téma) de végülis elkezdhetünk a nőkről is beszéni... képzeljétek múltkor oda jött egy csinos nő hogy van egy q6600os procija és tunigolni akarja de nem ért hozzá ezért megszeretne kérni hogy segítsek, rá érek-e? persze hogy a viharba ne de pesze közelebbről megkell vizsgálni az alaplapodat is és hogy a memória is kompatibils-e meg ugye a proci hűtő jól illeszkedi-e egyszó mint száz órákon át tuningoltunk és végül mindkettőnk nagy megelégedésre remek eredményt értünk el, de sajnos elfelejtettem elkérni a számát segítsetek hogyan tudnám megszerezeni? lehet megint tuningolni kellene a quadján!lehet kicsit OFF volt de ugye belefér egy-két hsz...
-
DewiL
senior tag
válasz
Geller72 #12041 üzenetére
jó hogy mondod fogok is szólni
de szerintem jobban elfért volna vagy a lap topicjában vagy valamelyik azonnali kérdések órájában
bár igaz ami igaz így több mint 12000 hozzászólás után ez a 30+ hsz már kit érdekel aminek köze nincs a témához...
de szerintem ez a topic kizárólag a kentsfield magos procikról kellen hogy szóljon -
DewiL
senior tag
ööööööö jó helyen járok ez most a Kentsfield-es topic vagy így kora hajnalban valami alaplapos topicra kattintottam....
biztos....
bocs az OFFért megyek megkeresem a jó tpoicot... további jó fórumozást
no offenz
-
DewiL
senior tag
válasz
Sziltom #11414 üzenetére
az alaplap bios beállításaitól jobban függ a tuning mintsem hogy milyne a proci szóval
fáradj át ide: [link] mert ott majd segítenek pontosan beállítani mivel ismerik a biost és ez a topic nem arra való hogy minden egyes alaplap típushoz segítsük beállítani a tuningot -
DewiL
senior tag
válasz
redraven85 #10781 üzenetére
-
DewiL
senior tag
válasz
LGA 911 #10494 üzenetére
talán kicsit jobban szét kellett volna nézni
a teljesség igénye nélkül:
XaraX - stepping G0 (SLACR) / FPO L726A173 - VID 1.2375v - 3411MHz (+42.13% oc) - 1.296V - Gigabyte P35-DS4 - leghutes 67C° &
Robi73 - stepping G0 (SLACR) / FPO L726A173 - VID 1.2625v - 3402MHz (+41.75% oc) - 1.296V - Gigabyte P35-DS4 - leghutes 72C° &
Q6600 G0 - L726A840 - 3.9Ghz P stable - WC Apogee GT - 1.5375v - EVGA 680i
Q6600 G0 - L726A822 - 3.9Ghz P stable - WC D-Tek Fuzion - 1.58v - ASUS P5K Dlx
Q6600 G0 - L726A951 - 3.85Ghz P stable - WC D-Tek Fuzion - 1.52v - ASUS P5K Dlx
Q6600 G0 - L726A850 - 3.85Ghz P stable - AC TR Ultra 120 - 1.537v - ASUS P5K Dlx
Q6600 G0 - L726A*** - 3.8Ghz P stable - WC - 1.43v - ASUS P5K Dlx
Q6600 G0 - L726A849 - 3.8Ghz P stable - AC TR Ultra 120 - 1.5v ASUS P5K E
Q6600 G0 - L726A951 - 3.71Ghz P stable - AC TR Ultra 120 - 1.425v - ASUS Striker
Q6600 G0 - L726A601 - 3.7Ghz P stable - *cooling not listed* - 1.45v - *mobo not listed*jah és csak a rend kedvéért nem B0 hanem G0 a B steppingből 3as van de amiket felsoroltál az mind G0
-
DewiL
senior tag
válasz
Pubszon #10425 üzenetére
Netezni, zenézni, filmezni erre még egy "régi" celeron is elég
játszani erre meg a két magos kis testvére is elégegyébként meg szerintem aki ebben a topicba megfordul az valamilyen szinten tuningőrült
bár szerintem egy ponton túl már nincs értelme tuningnak nekem egyre inkább azt jelent a tuning hogy az optimális beállítások azaz kihozni a maximumot hosszútávon, károsodás nélkül mert felrakhatnám én is 1,5-1,55Vra a coret és biztos menne szépen hisz 1,3Val megy 3400et de minek... -
DewiL
senior tag
idle: 1,28
load 1,24de én inkább erre reflektáltam: "nem biztos hogy mindenki hajlandó kiadni 17k-t egy bordára mert lehet hogy megelégszik kisebb tuninggal is olcsóbban.azért mert majd mindenkinek quadja van nem feltétlen tuningőrült..."
normál napi használatra szvsz bőven elég a 3,2G
-
DewiL
senior tag
-
DewiL
senior tag
hát igen pont ezért akkor most a hőfokokat is melyiknek higye el az ember mert néhány posttal fentebb pedig a cpuid volt a megbízható
nincs multimeterem
-
DewiL
senior tag
Szerintetek akkor most kinek van igaza
[link] -
DewiL
senior tag
-
DewiL
senior tag
válasz
janos80 #9546 üzenetére
nem nem b3-as g0-s btw 3.2nél szerintem jóval több van benne mivel azt alapfeszen viszi (csak most várok a nyagyobb tápra és hűtőre)
lehet majd megpróbálok több fesz adni a chipsetnek hátha az segít és pl amikor meg vettem a cuccot akkor kapásból felraktam 450re akkor nem csinálta ezt csak simán nem indult el és nem ki-be kapcsolgatott... majd ha lesz időm meg kedvem elindulok 10mhz lépésekben 400tól aztán majd meglátjuk... -
DewiL
senior tag
erre valaki valamit?
#9489 -
DewiL
senior tag
hivatalosan az összes HL2 engines game használja a 2nél több magot is úgy van optimalizálva ezen kívül még a Supreme Commander amiben szerintem elég látványos a javulás ott van még a LostPlanet is és tlaán a Crysis is
Dare2Live: Próbáld ki a Supreme Commandert 2 és 4maggal 1680*1050 4AA 16AF minden High és látni fogod hogy érezhető a +2mag előnye. jó most lehet mondani ez csak egy játék a sokból de majd jön remélhetőleg az Alen Wake is és társai
meg nem mindenki csak játszik -
DewiL
senior tag
Szerintetek abban az esetben mi a gyenge pont ha az fsb 500on van szorzó 6os (tehát 3ghz - alapfeszen 3.2n megy) és a gép azt csinálja amikor kilépek a biosból kikapcsol (ez ugye még normális) majd bekapcsol majd kikapcsol majd bekapcsol majd kikapcsol majd bekapcsol majd kikapcsol majd bekapcsol majd kikapcsol (nah jó ennyit nem vártam
)
a memóriák 1:1ben mennek (bírják is mivel 400as fsb melett gond nélkül mennek 1000et) a chipset is kapott egy kis plusz feszt
először arra gondoltam nem bírja a proci az 500as fsb-t de akkor azt kellene csinálnija (szerintem) mint akkor amikor pl nem jók a mem beállítások túl nagy a mhz szóval kikapcs bekapcs és sekép sehang de nem ezt teszi... -
DewiL
senior tag
válasz
erozsolt #8782 üzenetére
szerintem elég az 520as is de ha később mondjuk cserélnél vga-t vagy vennél mellé még egyet akkor 620
viszont itt megjegyezném nekem a 360as zalman tökéletesen kiszolgálja azt a gépet ami az adataimnál van éppen ezért én max egy 450vx re tervezem a cserét mert majd lesz nagyobb vga is idővel -
DewiL
senior tag
-
DewiL
senior tag
az hogy hány fázisos a proci táp ellátása konkrétan milyen hatása van
jó azt tudom stbilabb meg minéltöbb fázis annál jobb de ennél konkrétabban érdekelne...
pl az én 4fázisos lapom mivel rosszabb mint egy 6fázisos(azon kívül hogy 2fázissal kevesebb)
-
DewiL
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
szerintetek ha a mostani gyári hűtőt amivel idle 48-50fokos p95 alatt felmegy 73fokra (tovább nem) a proci (3200mhz 400*8 idle 1,28V load 1,24V) lecserélném egy AC Freezer 7-re mennyit nyernék hőfokaban?
-
DewiL
senior tag
ezek a kis mérések jól jöttek
köszi mindenkineknekem most 3200-on (400*8) teljesen stabil idle 1.28V load 1.24V a hőfokok pedig 45-48(net) és 58-60(pl crysis után) gyárihűtővel, tudom nem nagy szám a 3200 de nekem pont megfelel
-
DewiL
senior tag
hi
szerintetek ilyen adatokkal rendelkező táppal meddig lehet stabil a proci?
most 1.3V on megy 3200mhz-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPad topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest