- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
-
Larry303
addikt
válasz
magnum_pi #11020 üzenetére
akkor irány üvegpapírt venni és nekiállni polirozni...
semmi vesztenivalód nincs...intel procit kb tualatin idők óta nem tudok tönkretenni, pedig tettem már rá egy két kísérletet...tehát kb 1% az esélye ho valaha garoztatnod kell...
eladni meg feltételezem úgysem fogod gar idő alatt... -
XaraX
addikt
válasz
magnum_pi #10986 üzenetére
Hihetetlen,hogy neked semmivel nem akar összejönni....
Lehet,jobb lett volna a Ninja helyett mégis mást venni,mint ahogy javasolták,még ha némileg drágább is lett volna esetleg.
Kiváncsi voltam,ezért néztem neked egy auto feszes,C1,EIST-es tuningot a hőmérsékletek miatt..
Idle
Load FFT
Ja.és ez zárt házban,5 V-on járatott rendszerhűtők mellett.
Valami furaság van nálad,mert azért a Ninja többre kell,hogy képes legyen. -
redraven85
tag
válasz
magnum_pi #10986 üzenetére
Ha érdekel , az én lapomban ( P35-DS3P ) azért volt 10 fokkal forrób a proci mert a chipset borda szorosan az Infinity csövei melett volt és melegítette őt.Szerintem nálad is ugyanez lesz mert a Ninja és az Infinity majdnem egyformák. Amióta lecseréltem a gyári alaplaphűtést azóta 10 fokkal jobban érzi magát a proci
Lehet nálad jobban befűt a ninjának a lapod..
-
Pubszon
veterán
válasz
magnum_pi #10932 üzenetére
Én is láttam, az tomshardware-s video volt és a quake 3 ment rajta, és tényleg csak leesett az FPS 1 alá mikor levette a bordát, mikor meg rárakta ujra ment tormálisan a game.
Pedig ott azért volt terhelve az intel, ha nem is primeal de akkor is volt. Az AMD-k meg csak dobtak eggy karikát és FINE. -
Larry303
addikt
válasz
magnum_pi #10962 üzenetére
ninja és a stock között mennyi különbség is volt?
ebből a képből sajna nem fog sokminden kiderülni, vedd ki a foglaltból és kupakkal párhuzamosan fényképezd, de neked ugye előbb észre kéne venni ugye a homrú ill domborúságát a kupaknak...próbáld így estefele, hogy a fény mennyire szűrődik át rajt...persze vmi nagyon sima egyenletes tárggyal kell vizsgálnod...
-
Gorneck
legenda
válasz
magnum_pi #10955 üzenetére
Robi írta mit kell csinálnod...két képet...proci és hűtő alja pasztával együtt...
Le kell szedni mert a paszta elkenődése alapján meg lehet mondani milyen a procid kupakja...
A másik dolog...a lapod topikjába majd segítünk beállítások szempontjából...nem egy prociról szóló topikot kéne a lapod beállításaival tele szemetelni...
-
Robi_73
őstag
válasz
magnum_pi #10932 üzenetére
Max akkor van szerintem esélye a procidnak az életre, ha nem húzod és alapfesz csinálod a tesztet. De ami biztos, ha túl is éli a proci, akkor sem leszel okosabb, mivel sokkal melegebb lesz mint amikor hűtővel hűtöd, és ezért így nem lesz pontos az összehasonlítás!
Ne a tápon legyen a kezed, ha nem kamerázz!!!
! Biost még mindig nem frissítettél?
-
redraven85
tag
-
Superman
nagyúr
-
Larry303
addikt
válasz
magnum_pi #10866 üzenetére
nem kell tudond, vagy fontolóra veszed vagy nem...te dolgod...
de nem szoktam beírogatni semmit (és szerencsére mások sem 1-2 kivétellel) , amiről nincs saját tapasztalatom...tehát egy kis következtetéssel el lehetett volna jutni...
amúgy kb 2 oldalt kellett volna visszaolvasni és ott szidom a ninját...4 modulnál meg szinte bitosan szükséges lesz mch fesz emelésre...
-
Larry303
addikt
válasz
magnum_pi #10833 üzenetére
mivel én eddig a quadon csak ezt próbáltam (és nálam annyira nem vált be) ezért írtam, hogy ne ezt vedd...ajánlottam volna egy egy olyan hűtőt ami még életemben nem volt a kezemben???? -vagy mit vártál nem értem...akinek volt tapasztalata mással, az uis leírta...nekem csak ezzel volt quad mellett...
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
magnum_pi #10803 üzenetére
mit cserélnének ki a procidban? a hőmérőt?
most komolyan azt hiszed hogy be akarok erőlködni hozzád? egy ajánlat volt de mostmár nem él....
Most komolyan azt hiszed hogy 20fokot számít a polírozás, mondtam ilyet? nem de lehet egy normális hűtő felrakás számítana annyit -
H.O.D.
senior tag
-
-
Szatesz
őstag
válasz
magnum_pi #10711 üzenetére
Senkinek nem tunik fel hogy az egyik redménye nem 2400Mhzn tortent hanem 1600Mhzn...Ha jol irja ki a CPU z....De az tuti hogy qurva magasm mert nekem 3.0Ghz n nincs olyan magas a gyari hutojevel....idle ben max 50fokos bár miota leszedtem és visszaraktam felmegy 55 ig is...
-
redraven85
tag
válasz
magnum_pi #10717 üzenetére
Sztem ha van másik pasztád próbáld ki azt.Nekem Thermalright os pasztám van a procin...az nagyon jól működik
Ha nincs másik paszta akkor vegyél hozzá ,mert ez nagyon gyanus,hogy hyper hűtővel is 75 fok alapjáraton a magok hőfoka 2,4 gigán
Nekem a B3 mas nem ilyen forró egy Artic cool 7 freezerrel.
-
Larry303
addikt
válasz
magnum_pi #10631 üzenetére
ha nem stabil a gép akkor evidens, hogy bios frissítést alapon csináljuk 1db modullal...
ha már egyszer megsérült a bios, akkor utánna hiába raksz bele már csak 1et, nem fog elindulni...viszont most már tudni fogod mire figyelj...a biost meg rendbe lehet hozatni...bár ha rá van forrasztva akkor macerásabb ugye... -
wilkyx
tag
válasz
magnum_pi #10614 üzenetére
Én így kezdeném memek ki-be, ha nem jött be akkor többi alkatrész ki-be, közben sűrűn imádkozik hogy a hiba csak ennyi legyen...
amúgy lehet hoyg alapból kevés feszt kap pl a mem vagy vmi iesmi... próbálj eljutni biosig(bill.el együtt
)és ott adj a ramoknak 2.1V-t... de ez csak egy kósza ötlet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest