- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
MrLaszloMan #10389 üzenetére
Én tudom hogy azonos frekvencián kb. kétszer erősebb a Quad, csak kiváncsi voltam hogy mások mit szólnak ezeh a kijelentéshez amit a gyerek írt, mert nagyon nagy tévedésben él szegény.
Nagyon buta ebben a témában, csak sajnálni tudom.Amugy THY a válaszokat.
-
Pubszon
veterán
válasz
MrLaszloMan #10349 üzenetére
Szép.
Nekem a hűtés rendben van, minden teszt OK, csak ez nem.
3200-on ennyit csinált, de más tesztek is rendben vannak pl everest, superpi stb...
Sztem ez azért csak ennyi, mert vmi be vagy ki van kapcsolva. -
subaruwrc
félisten
válasz
MrLaszloMan #9746 üzenetére
ha 1.65v-ig próbáltad és nem segített akkor nyílván nem az a baja. fsb-nek jó a +0.2v mch-nak kell emelned mert a quad alá kell és próbálad a ramot 2.1v azaz +0.3v-on hátha segít. más ötletem nem nagyon van. procifesz meg talán bios 1.5v
-
Superman
nagyúr
válasz
MrLaszloMan #9742 üzenetére
Kék képernyő nekem memóriaprobléma miatt volt, illetve a Prime szerint, mert a Memtest és a Vista memóriaellenőrzője nem talált hibát. 3.6GHZ nekem 1.41Volttal ment, NB 1.55Volt, SB 1.20 Volt, FSB Termination Voltage 1.40Volt.
Sajnos úgy vettem észre, hogy 3680MHZ-től radikálisan nő a feszültségigénye, ha valaki 3.7GHZ fölött akarja hajtani, akkor 1.5Volt fölött kell kapjon a processzor. Alternatívaként megnövelheted még a PCI-E "sebességét" is, 100-ról 105-108-ra először. Sok esetben segít a tuningot stabilizálni.
-
subaruwrc
félisten
válasz
hehh mégtöbb feszt
ha kékhalál akkor inkább a chipsetnek adjál feszt. ramok hogy mennek? ha kékhalál akkor nem a proci fogy el. fsb nek és mch vagy nb nek kell fesz. és mondd el a rambeállításaidat. -
djtoomi
addikt
válasz
Adj neki még egy kis feszt.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MrLaszloMan #9186 üzenetére
Ennyi pénzből ennél fényévekkel jobbat össze lehet rakn. De ezt ne itt,ha lehet,vagy legalább tedd OFF-ba
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MrLaszloMan #9183 üzenetére
Csak procira? Kb 40-50k egy komoly darab.
-
Szatesz
őstag
válasz
MrLaszloMan #9181 üzenetére
pff orulok neki vehetek vizet akkor
most vettem pedig 1 hete...
-
Speed®
titán
válasz
MrLaszloMan #9112 üzenetére
Sima kétmagosra sem raknám fel
Tuninghoz harmatgyenge összeállítás.
Ha jó vizet akarsz, azt össze kell válogatni egyénileg, 25ből kb. ki is hozható.
Ha ennyit nem szánsz rá, inkább javaslom az előző neked címzett sorokat. -
Szatesz
őstag
válasz
MrLaszloMan #9090 üzenetére
hat azok sem sokkal erosebbek mint a asus silent knight 2..... 3-4 fokkal...az sem elssz jo van roluk teszt is..
-
keIdor
titán
válasz
MrLaszloMan #9090 üzenetére
Szerintem meg... legjobb léghűtés szvsz.
-
Szatesz
őstag
válasz
MrLaszloMan #9081 üzenetére
Nekem is asus silent night van es semmi gond nicns vele a procim 3.68 on max terheles alatt 60 fok
-
keIdor
titán
válasz
MrLaszloMan #9081 üzenetére
Mugen az nem rossz alá, de ha van egy kis több pénzed, akkor inkább Ultra 120 Extreme
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest