- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Schwartz kollégának igaza van. Az NB hűtéséről meg annyit, hogy azért ezek elég sokat bírnak. Az nForce 790 elég melegedős. Nálam 60 fokos alapból, de 110 fokban adta meg az Nvidia/Asus a max hőmérsékletet. Most tegyek rá egy mini hűtőt? és mit érnék vele? Jószerével semmit, hacsak nem akarok vizet az alaplapra.
Egyszóval egy jó procihűtőben gondolkozz, ahogyan a kolléga is javasolta.
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18882 üzenetére
Aham, látom már. Szóval a TRUE-nak lőttek. Mondjuk az Asus-ra is alig fért rá....
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18875 üzenetére
Nem megy rá a TRUE? Nálam az van rajta, igaz, hogy ez Asus lap, nem XFX. Majd készítek néhány fotót....
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18860 üzenetére
1.38Volton mennyit megy? Ha mondjuk 1, vagy 2 mag lemarad prime-olás közben, azt lehet kompenzálni, csak magasabb prioritással kell futtattni a programot.
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18830 üzenetére
Nem ismerem az XFX 790-es lapjait, de az Asusé felül-feszel, tehát jobb, ha ellenőrzöd, hogy az a 1.475Volt nem több-e. Na meg tudod, hogy a 45nm-es CPUk állítólagosan degradálódnak, ha 1.45Voltnál többet adsz nekik, sőt 1.4Voltot sem szabad, a legideálisabb, ha 1.00010Volttal éred el a 4GHZ-et.
Ezért azért írom ilyen ironikusan, mert ez nekem sosem sikerült, mindig kellett adagolnia feszt, ha nem is bőven. Kösz a beállításokat, én is próbálkoztam már mindennel...
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18825 üzenetére
Azért érdekelne, miket állítottál be, mármint fesz értékeket.
-
Superman
nagyúr
Azért azt is vedd számba, hogy ez a processzor erősen melegszik. Nem mondom, hogy kövesd a példámat
, tudod mániákus feszelő vagyok, de érdemes meghallgatni.
Anno, amit eladtam Q6600-os, 3.8GHZ-en ment, 1.5Volttal. primeoztam vele 3.7-en, igaz nem nyáron és a magok 90 fokosak voltak. nem lett baja.
A hőmérséklet jelen esetben nem is annyira kérdés, mint az, hogy a processzor "rendben van-e."
Ezt pedig csak tesztekkel lehet eldönteni.
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18809 üzenetére
Elmondásod alapján több lapban sem stabil, szóval ráfér a tesztelés....
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18806 üzenetére
Azért arra gondoljatok, hogy ha garantálta a 3.6GHZ-et, akkor az egy bizonyos alaplapban történt. Ha én adtam volna el a processzort azt mondtam volna, hogy ebben és ebben az alaplapban ment ennyit. Másra igazából nem nagyon van garancia.
A Q9450-esem Asus Maximus Extreme-ben 3.6GHZ-et ment, Asus Striker II-ben meg alulról érinti a 3.5-öt (3448)...
Ezek a Kentsfieldek bírják a feszt, én anno a sajátomat 1.55Volttal is megkínáltam, igaz, én mániákus túlfeszelő vagyok...
-
Superman
nagyúr
Milyen lapban csinálja ezt nálad?
Én nem tudom, mennyit garantáltak erre a prockóra, de feltételezhetően minden alaplapban másképpen megy, vagy fog menni. Én azt tenném, hogy letölteném a Hyper PI-t. Ez mind a négy magot leterheli, tuti kijön, ha valami gond van. Visszavenném 3.2-re a processzort, adnék neki 1.4Voltot, hogy biztosan ne a Vcore fesz legyen a ludas és úgy próbálkoznék. Ha ebbe is belebukik, kár prime-ozni, szerintem....
-
Superman
nagyúr
válasz
TazLeacher #18799 üzenetére
És nálad mi a helyzet? Virgonckodsz a 4GHZ-el?
Remélem tényleg sikerül egy jó magas FSb-t összehoznod.
-
Superman
nagyúr
Ne vicceljetek már.
Nemcsak én, hanem már számos ember elmondta(többek között Westlake, aki a legnagyobb cserélgetője és kipróbálója itt a dolgoknak), hogy a processzor nem károsodik, ismétlem, NEM KÁROSODIK se 90, se 100 fok fölött és nem riaszt semmi, senkit. Ha a processzor eléri, mondjuk Prime közben azt a maximális hőmérsékletet, ami a maximuma, akkor egyszerűen visszavesz.
Én a régi Q6600-asommal primeoztam, mind a négy mag 93 fok körül volt órákig, semmi baja sem lett. Ezt nem csak én, más is elmondhatja magáról, tapasztalat.
-
Superman
nagyúr
válasz
SimonYana #12237 üzenetére
OK.
Eddig azt mondtam -lásd fenntebb - hogy nem tudok rájönni, mi okozza azt a jelenséget, hogy nem stabilak a CPU-k egy idő után, pedig mindennapi használatra alkalmasak.
Most világossá vált. Az X38-as chipset és a memóriakezelés hiányosságai. A helyzet a következő: a Tranaction Booster-ben beállíthatok én bármit, amiről úgy gonmdolom, hogy a ram a processzorral együtt fog működni és hiába futnak le a memóriaellenőrző progik hibamentesen 1200 fölött is, jó időzítésekkel. Mert az X38 nagyon furcsán kezeli le a memóriát. Ha neki "nem tetszenek" a beállítások, akkor megáll működni, bármennyire is stabilnak jelezték a memót adott frekvencián és beállítások mellett a tesztelő progik.
Ezért vannak az újraindulások és a random fagyások 3D alatt. 4GHZ felett a Transaction Booster Auto beállításai mellett (memória 1200MHZ) elszörnyedtem, amikor Windows alól MemSet-el megnéztem a memória időzítéseket. A Performance level 14-es volt és csak azért nem több/kevesebb, mert már nincs több érték. Ez roller.
Persze a hetest is bírja a memória, csak a lapnak, a chipsetnek nem tetszik és újraindulással/kifagyással díjazza az átállítást. Na ezért lehet az, ha 4.1-4.2GHZ-nél járok, akkor - mivel már nincs hová hátravenni a memóriák telejsítményét (Performance level), azért hót instabil az egész tákolmány. Ezért már P35-re nem fogok downgradelni, majd lesz valami.
-
Superman
nagyúr
A ramot minimálra vettem le, sőt a Tranasaction Booster disabled, relax level 7.
NB: már kipróbáltam az 1.55-től 1.74-ig terjedő feszeket.- PLL az általam szokásos tartományban mozog: 1.75-18V.
De ha megbokrosodok, akkor a 2Voltot benyomom.
Yorkfield meg nem azért kell. csak úgy.
-
Superman
nagyúr
Na, hogy legyen egy kis on is:
Írtam egy hete, hogy készül egy összehasonlítás játékok alatt 3 processzor bevonásával:
Q6600
E8400
E6850Ami gyakorlatilag készen is van, csakhogy van egy furcsaság, ami nem hagy nyugodni és nem értem, mitől van. A Q6600 esetén kitapasztaltam, hogy mennyi fesz kell neki és ott léggel a melegedés szabott határt a 3.8GHZ-es határ túllépésének stabilan.
Viszont, amikor kicseréltem az alaplapban a Q6600-at az említett két processzorra, furcsa dolog történt: az egekbe lehetett húzni őket, mindkettő FSB-je 540-nél ér véget valahol nyolcas szorzóval, hatossal az E6850 pedig 600-as FSb-t ment, ami tényleg elképesztően magas.
Ami fura: mindkét processzor, legalábbis nálam Prime és Orthos alatt 500 körül megadta magát. Értsd: bármilyen magasra emeltem a Vcore feszt 5 perc múlva újraindult a gép.Ebben az a legfurcsább, hogy játékok alatt 540 körül is stabilak. Tudom, a játék nem terheli le annyira őket, csakhogy ez azért óriási különbség: 500 alatt Prime/Orthos stabilak, utána megadják magukat és 540-en is vígan futnak mindennapi használatban?
A másik furcsaság: teszem azt a processzor 500-as FSb-n stabil 1.48Vcore-al. Hogy lehetséges az, hogy 505-ön nem stabil még 1.6-al sem???? (Holott 540-ig bootol, stb.)
Egyszerűen nem érte, lehet én csinálok rosszul valamit, mert elszoktam már a 2 magosoktól a 4 magos javára, de a Q6600 alatt ez nem volt.
Lehet, egy héten belül szerzek egy négymagos Yorkfieldet, aztán azzal is megnézem, mennyi az annyi.
-
Superman
nagyúr
Nekem is hűvösebb a processzor maga, mint a magok. Akár C2D, akár Quad processzornál. Sőt, néha nem is kevéssel. Szenzor problémák is adódhatnak.
De biztos, hogy 1.65Volt a Vcore fesz léggel??? Mennyit állítottál be a biosban? mert az nagyon soknak tűnik mindennapi használatra. Én 1.52-vel használtam 3.8GHZ-en, de az már a határ volt.
-
Superman
nagyúr
Úgy látszik akkor 7 éves ittlétem alatt én értettem félre valamit. Azt hittem a szabályokat rugalmasan értelmezzük egy bizonyos pontig. Nyilván, ha az esernyőtartókról kezdtem volna el beszélni, akkor joggal szólhatnának rám. Aki meg azért nem olvassa a topikot, mert valaki segítséget kér és esetleg az off-nak minősül, nos, annak szerintem nagyon be van osztva az élete, hovatovább táblázatba foglalva, hogy minden a helyén legyen és meg ne sértse a maga által felépített rendet.
Részemről befejezem ezt a meddő vitát, csak annyit jegyeznék meg, hogy ebben a topikban is csak annyi az off, mint a 45nm-es procikról szóló topikban. -
Superman
nagyúr
Elgurult a gyógyszered?
Komolyan kérdem. Itt mindenki örül, hogy a kollégának végre megoldódott a problémája, te meg előhozakodsz ezzel. Akkor talán szólj egy moderátornak, hogy kapjon mindenki 3 nap bant. Tudod a törvényekkel is úgy van, hogy a törvény szellemét kell értelmezni és alkalmazni (rugalmasan) és nem a betűjét. Te betű szerint akarod betartatni a PH-s szabályokat, amelyeket még a moderátorok sem vesznek szó szerint, csak ha nagyon elszáll valaki. Itt meg nem ez a helyzet és a kollégának a többi topikban nem segített senki, vagy legalábbis nem érkezett érdemi hozzászólás.
Majd ha te is hasonló cipőben jársz, akkor nyilván felteszed a kérdésedet még a fáradt gőz topikban is. Egyébként tényleg nem értem, hogy lehet ennyire rugalmatlannak lenni. Én továbbra is beszélni fogok a processzorhoz tartozó perifériákról és ezzel összefüggő alkatrészekről, beállításokról ebben a topikban, ha nem tetszik, ignoráld.
-
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #12021 üzenetére
Próbáld egy PCI-os kártyával. Ha az sem kapcsolja be a monitort, akkor én csak a lapra tudok gondolni.
Más: régebben, még a 965-ös Giga lapoknál, ha jól tévedek volt valami kapcsoló, vagy aljzat az alaplapon, amit be lehetett kapcsolni/tápot lehetett rá dugni a CPU 4-8 pines konnektoron kívül, ha extra kakaót akartál. Ezena lapon nincs? Mondom már homályos emlékeim vannak ezekről, lehet butaságot mondok, de segíteni szeretnék. -
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #12014 üzenetére
Mellesleg volt olyan lap, amelynél a videokártya azért nem kapcsolta be a monitort, mert a lap kevés feszt (1.8V) adott a ramoknak ésa rendszer egyáltalán nem indult. Nálam például a ramok kivétel nélkül 2.1-2.4V között mennek, de a Kingmaxok alaból, ha jól emlékszem 1.8Volton, tehát még ez sem lenne akadály.
Mi van még a gépben? A táp nem kevés?
-
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #12002 üzenetére
Kérdések:
-A távtartókra jól van felfogatva a lap?
-Nem ér hozzá valami hátul, a lap és a ház hátsó fala között, ami rövidzárat okozhatna és ezért a táp leáll?
-Próbáld ki egy ram modullal, ha még nem tetted.
-Előtte CMOS Clear Reset.
-A CPU ventit dugd rá egy FAN konnektorra, de ne a CPU Fan legyen az. Gyári hűtő? -
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Készítettem, pontosabban most készül egy kis CPU elemzés játékok alatt. Három processzort hasonlítok össze:
Wolfdale 8400
E6850 (erre még várnom kell a jövő hétig)
Q6600A játékok pedig a teljesség igénye nélkül:
Persze ezenkívül van még TimeShift, Live for Speed, Race, Race 07, Gears of War, csak ezek nem fértek rá a képre.
-
Superman
nagyúr
Jövő héten lesz egy Corsair 650-es tápom az FSP helyett, akkor majd megnézem még a tuningot, mivel az újraindulások nagy része a táp számlájára írható. nem mintha nem lenne erős, meg jó, csak nem erre a célra való...
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Tettem egy próbát, kipróbáltam, mit visz a processzor alapfesz alatt (1.2250-es VID). 1.216-on viszi a 3.2GHZ-et.
-
Superman
nagyúr
Igazat szólsz. Annyi a különbség a P35-höz képest, hogy az X38 biosa kiforrottabb, mint a P5K Premiumé volt. Ott végigpróbáltam az összes biost, de egyik rosszabb volt, mint a másik. Jelzésértékű, hogy még most sem adtak ki hozzá újat. Igaz a Maximus Formulához sem. Jó ez az Asus support....
-
Superman
nagyúr
válasz
yakuza.tora #11945 üzenetére
Azt hogy érted, hogy lesz-e belőle valami?
-
Superman
nagyúr
válasz
yakuza.tora #11943 üzenetére
Na jó, elmondom a tapasztalataimat az Asus Maximus Formula-ról:
1.52Volton viszi a 3.8GHZ-et, ez prime stabil. 3.87GHZ-en futnak még le benchmarkok (3DMark, stb.), de ott még több fesz kell. Bár azt gondolom léghűtéssel ez is szép eredmény, köszönhetően a mára beérett TR 120 Extremenek. A processzor hőmérséklete idle: 40 Celsius fok. Játékok alatt ez az érték 50-57 fok, játéka válogatja.
A lapról: a memóriákat nálam eléggé csehül kezeli. Habár fejlettebb a memóriakezelése, mint a P35-nek, legalábbis ezt állítják, de csak nagy nehezen sikerült 1200MHZ-enb stabilizálnom a memóriákat. Valamiért nem nagyon engedi a Transaction Booster használatát sem. 4 különböző memóriát próbáltam ki a lapban, de egyiknél sem tudtam a Transaction Booster-t úgy beállítani, hogy Enabled és 1-nél magasabb legyen az értéke. Holott ez P35-ben ment. Ott akár 45ns-os késleltetést is elértem a memórával, itt örülnöm kell a 47.9-nek, de az is csak néha van, mert ha a TB Auto-n van, akkor ugye a lap maga állítgatja be a neki tetsző értékekre. Összességében, ha ez a memóriakezelési mizéria nem lenne, én meg lennék vele elégedve, mintahogyan meg is vagyok.
Kis szépséghiba, de mindegyik lapnak van hibája.
-
Superman
nagyúr
válasz
WildDaemon #11930 üzenetére
Vcore emelés nélkül?
-
Superman
nagyúr
válasz
Shkiz0 #11891 üzenetére
Végre belőttem a Thermalrightot és 1.52Volton megy 3.85GHZ-et a proci Prime stabilan, idle 41 fok.
(Ha a nap tovűbbi részében nem írnék érthetően, azt fogjátok arra, hogy tegnap eltört a lábam, vagy megrepedt benne egy csont és most gipszben ülök itthon és nagyon fáj. Marékszámra szedem a Cataflamot.
)
-
Superman
nagyúr
Egyébként érdekes, hogy a 965-ösökre azt mondjuk, hogy lejárt az idejük, de a Commando viszi, mint a huzat a Quad-ot is, mega c2D-t is. Azt hiszem Dermedt kollégának van itt Commando-ja és majd 4GHZ-en járatja a Q6600-ot, persze vízzel.
Láb összekötésekről meg ne beszélj itt nekem. Mondd ezt Dodo kacsának, ha benéz ide.....
-
Superman
nagyúr
A magasabb órajel, kevésbé melegszik.....szerintem nem mindenki kódol videót, ami kihasználja a négy magot, inkább játékra kell az embereknek. A 3DMark meg....az van.
Persze, akinek erre kell, én nem vagyok az elrontója semminek.
Sokan vettek Wolfdalet most is (8200. 8400-es széria), akkor mondhatjuk, minek vették, csak divat lett most erre váltani.
-
Superman
nagyúr
válasz
Geller72 #11837 üzenetére
De mint tudod a Q6600-hoz jó hűtő kell. Az E6850-es ugyan csak kétmagos, de 1333-as alapból, míg a Q6600-as 1066-os. Ha nem a 3DMark számít, akkor végeredményben az E6850-es is jó váalsztás lehet, jó eséllyel tudsz 4GHZ-et kihozni belőle 24/7-ben, ami mindenhez elég.
-
Superman
nagyúr
válasz
Attila444 #11785 üzenetére
Egyszerű. Ráteszel egy vonalzót.
Aztán meglátod, hogy illeszkedik-e. Melegíthet a videokártya és a memória is. A 47 fok még elmenne terhelve, de így nagyon sok. Rajta van a ház oldala? Ha nem próbáld meg levenni és megnézni, így mennyi a hőmérséklet.
Amikor a memóriák elé tettem egy 2800rpm-el forgó ventit drámaian lecsökkent az alaplap hőmérséklete, egy próbát megér.
-
Superman
nagyúr
válasz
Attila444 #11779 üzenetére
Nekem speciel azért magasabb a hőmérséklet, mint a többieknek Thermalright hűtővel, mert nem teljesen sík a hűtő alja. Ezen csak polírozás segíthet, de nálad valami más is közrejátszhat, mert alapból nagyon magas a hőmérséklet.
Az alaplap 47 fokos? Ez terhelve, vagy anélkül? Nálam 29 fok az alaplap idle, terhelve is csak 32 körül van.
-
Superman
nagyúr
Nem érted az iróniát, ezért megmagyarázom.
A tápos topikban szoktam pár szakértő agyára menni azzal, hogy mindig felvetem a kétkedésemet, na nem az ő szakértelmükkel kapcsolatban, hanem azzal kapcsolatban, hogy leszedika fejét annak, aki ki meri ejteni már a 600Wattos tápot is a száján. És én előszeretettel teszem ezt.
Persze mondhatod, hogy provokálok, de nem igaz. A múltkor vetettem fel, hogy venni szeretnék egy 1000Wattos Enermax-Galaxy tápot, alig tudtam elmenekülni a topikból, hiszen ott pár ember szerint az én gépemnek is elég egy 350wattos.
Ezért próbáltam ironizálni...
-
Superman
nagyúr
válasz
Core 2 Duo #11738 üzenetére
Itt arra gondolok, hogy Soaknak, vagy papa Keldornak 1.38Volt körül viszi a 3.6-ot, nekem 1.4Volton. nem feszeled kissé túl? Nem lenne elég kevesebb is?
-
Superman
nagyúr
válasz
Core 2 Duo #11736 üzenetére
Tiszta ellentmondás vagy számomra, rejtély és talány.
De ugye nem 1.52Volttal megy 3.6GHZ-et?
-
Superman
nagyúr
3825-höz nekem is 1.5Volt felett kell, úgyhogy nem sok az előnye a G0-nak. Egyébként most gondolkodom egy újabb váltáson. C2D-re gondolok, ami nem melegszik annyira. Először lehet, hogy egy 1333-as E6850 lesz, utána meg valamilyen penryn, ha kijönnek az erősebbek nálunk is (nem a 8xxx-as, hanem a 9xxx-es széria).
-
Superman
nagyúr
válasz
Core 2 Duo #11701 üzenetére
De mennyi volt a processzor órajele? Csak mert ha be volt kapcsolva valamilyen energiagazdálkodási lehetőség, akkor érthető a hatos szorzó, mert visszavett a processzor. Ha nem, akkor hatos szorzóval felesleges ekkora feszültség. Kilences esetében persze már más a helyzet, de akkor meg kevés a CPU Score.
-
Superman
nagyúr
Ha megnézitek, most a magok hőmérséklete nagyjából egálban van, nálam ez már annak számít, de hogy meddig, azt nem tudom:
-
Superman
nagyúr
válasz
Core 2 Duo #11696 üzenetére
Na jó, de bővebben? Hogyan történt ez az 1.75?? És mennyin ment a processzor és milyen meleg volt?
-
Superman
nagyúr
válasz
Core 2 Duo #11694 üzenetére
De jó lenne, ha leírnád, én speciel kíváncsi lennék rá, mert így csak dobálózunk a szavakkal, hogy hogyan is történt ez az 1.75Volt tuning.
Ugyanis nálam már 1.61Voltnál is a processzor alapból 60 fok fölött volt, a magok meg 70 fokosak. A Thermalright hűtő ellenére. Te pedig még ennél is sokkal többet adtál neki: A Maximus Formula egyébként is lekapcsolna "Overvolting protection" errorral.És ezzel még játszottál is, vagy benchmarkoztál, vagy mi? Tényleg érdekel, írd már meg hosszabban.
-
Superman
nagyúr
válasz
Core 2 Duo #11690 üzenetére
Core2Duo egy nagyon kemény fazon, simán még 1.8-at is el tudok róla képzelni.
Nálam 1.61Volt volt a legtöbb 4GHZ-es határhoz, de egyáltalán nem volt stabil és nem is erőltettem.
-
Superman
nagyúr
Úgy látszik én vagyok vagy finnyás, vagy béna, nekem nem jött össze. Most, hogy újból a zalman van fenn 2-3 fok a magok özötti különbség, a TR esetében meg először még az elfogadható 5 fok volt, aztán lett belőle 8-10.
Tudsz képeket készíteni arról, hogy neked, hogy néz ki most? -
Superman
nagyúr
Na, kitelt nálam a becsülete a Thermalright Ultra 120 Extreme hűtőnek. Állandóan előrebukott, már csináltam vele mindent, még esztergáltam is, meg fémkarikát gyártottam.
Jó hűtő, de egyszerűen gyenge a felfogatása. Ráadásul, most tettem az északi hídra, pontosabban nem egészen rá, csak a bordákra egy kis hűtőt, jobb a semminél, persze állítva már nem lehetett felfogatni. ha meg vízszintesen rögzítettem, akkor a hőmérséklet csekély 10 fokot emelkedett.
Ezek után elhatároztam, hogy visszateszem a Zalman 9700-est és úgy is lett. A két S-Flex hűtőt összecsavarpztam és most kifelé fújják hátul a levegőt a házból. Kissé porszívő hangjuk van együtt, de legalább majdnem leviszik a kezemet, ha odatartom. Nyár elején úgyis Vapo lesz, de előbb még procit is cserélek. Jó ez a 6600-os, de egyelőre nem válok meg a léghűtéstől és kezd az idegeimre menni a melegedés.Na csináltam néhány fotót is:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Egyébként a nagy batár hűtők miatt az északi hídra szinte alig lehet valami kis mütyür hűtőt tenni, szóval.....
-
Superman
nagyúr
Heuréka!!! Sikerült!
-
Superman
nagyúr
Újabb anomália: azt meg tudja mondani valaki, hogy Windows Vista Ultimate (+SP1)alatt miért kell a processzornak 1.496Volt ahhoz, hogy stabil legyen benchmarkok alatt, míg XP (+SP3) alatt 1.48Volt is elég? Ha az XP alatt megszokott értékekkel próbáltam, akár 3D Markot futtatni is, rögtön kékhalál lett a vége és "korrigálhatatlan hardver hiba".
Más: Vista alatt nekem nem fut a Super PI. Se rendszergazdaként, se kompatibilitási módban, sem sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest