-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
donjohnson #126209 üzenetére
Szia! Köszi szépen, hétfőn kipróbáljuk majd, céges gép, én nem tudok telepíteni. Alapból winfos driver ment fel, remélem a Lenovos megoldja.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene az alábbi dologra. Új E16 AMD gép Win11 pro. Bekapcsolás után a bluetooth egér azt csinálja, hogy adott időnként "kifagy" 2-3mp-re, aztán megy tovább. Ha csinálok egy újraindítást, akkor ez a hiba megszűnik, onnantól kezdve simán megy az egér. Az eszközkezelőben is tettenértem már a dolgot, valami 45-ös hibát? ír ki mikor lecsatlakozik, utána megy vissza és kiírja, hogy a folyamat helyreállt. Vadi új, frissen telepített gép. Mi okozhatja ezt? Előre is köszi!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tothjozsi96 #125746 üzenetére
Azzal még sokáig el lehet lenni, főleg, ha odafigyelsz rá kicsit. 30% alá ne engedd merülni, akkor már töltsd.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tothjozsi96 #125744 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani, mert több változós dolog. 500 ciklust minimum tudnia kellene minden Li-ion akkunak. Amíg nagyon nem rövidül le az üzemidő, illetve nem produkál bezuhanásokat, addig nem gondolkodnék cserén.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
FoxiestFox #124126 üzenetére
Én is T430-at vettem első laposnak. Először új Ideákat néztem, aztán haver mondta, hogy feltétlen újat akarok? Mondtam nem, egyetemhez kell, a cél az 5 év élettartam. Még ma is megvan, 7 éve nálam.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
FoxiestFox #114373 üzenetére
Az talán megy neki, ha lefelé néz.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
scream #113408 üzenetére
Azért ilyet ne állíts már légy szíves ennyire határozottan, hogy egy 500E-res gép nem kiemelkedő árú. Mikor 111E forint a nettó minimálbér.
Az meg egy másik dolog, hogy a kovid hiszti miatt teljesen meghülyült a világ - mivel ez volt a cél - azán irreális árakon adnak minden szart. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
FoxiestFox #111825 üzenetére
"Mit tegyek, ha a rudi pöttyös."
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
FoxiestFox #110185 üzenetére
Boldog Karácsonyt!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
z123456789 #109634 üzenetére
Szerintem elég egy 0,75-ös vezetékdarabbal átpatkolni. Az legalább többet nem száll el.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
nemethbalazs #108541 üzenetére
Vírusírtó szoftver mi van a gépen? Nekem múltkor az Avast asztali gépen csinált random fagyásokat. Levettem, megszűnt. Azóta frissült talán kétszer az Avast, de vissza már nem tettem. Hátha.
-
Digitalpimp
senior tag
Hozom az iszapot meg a kamerákat, a többi rajtatok múlik.
-
Digitalpimp
senior tag
Vettem nemrég teflonporos szilikonzsírt, nagyon faszányos sok mindenhez.
-
Digitalpimp
senior tag
No-no, azért már láttunk karón varjút, ha csak az utóbbi évek merítéseit nézzük a nagy nevű gyártók csúcskészülékeitől.
A gyári cucc is úgy készül, hogy a gyártósoron X időnként megnéznek, tesztelnek X darabot. Nem mindet. Aztán ami jó jó, ami nem az meg nem. Ha nem akad fenn, megy a csomagolóba ugyanúgy. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Donki Hóte #101936 üzenetére
Nem kérdés, hogy a Toyota.
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
donjohnson #99249 üzenetére
Telepítés után úgy jött be az asztal, hogy csak egy feketeség volt a lomtár ikonjával. Viszont ha nyomkodtam a win+L kombót, akkor egy pillanatra bevillant mindig a régi belakott asztal. Csak átváltani nem tudtam rá. Meg mikor újraindítottam, mindig elkezdett újra telepíteni még valamit, de persze semmi nem történt. Meg kitett egy kis hibaüzenetes ablakot valamilyen "kemény hibára" utalva. Szóval valami frankón összekutyulódott szokás szerint.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
donjohnson #99240 üzenetére
Ok, köszi.
Még egy, a win10 home-ban hogy lehet végérvényesen kiütni az update-t?
-
Digitalpimp
senior tag
Nem hiszem el, a szuper-javított winfos10 update megint elbaxta a gépet.
Megvan a délutáni program. T430-ra a 7 gondolom simán felmegy és működik is. Melyik módba érdemes felrakni? Nem vágom ezt a legacy meg uefi dolgot. Köszi.
-
Digitalpimp
senior tag
Akkuval kapcsolatban az Alin képbe került ez a bolt, elég jó értékelések vannak, és az árak se nagyon durvák.
[link]
Valaki vett már innen? -
Digitalpimp
senior tag
Azért egy egyszerű irodai-netezős gépnek nehogy már erőművet vegyen az átlag felhasználó, mert a winfos frissítés megfogja mint állat. Főleg mikor félrecsúszik valami, mint évelején, aztán be se tölt többet, csak szépen loop-ol. Az egy dolog, hogy mi megoldunk magunk egy újratelepítést, de egy átlag felhasználó ott áll meglőve, hogy akkor mos merre tovább. Főleg ha hétvége van, és dolgozna-tanulna róla. És ez igenis a winfos hibája.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
helltp #96652 üzenetére
Próbáld ki, hogy le a driver, vissza a driver. Illetve ezt:
"A szükséges hálózati parancsok futtatása parancssorablakbanA tálcán lévő keresőmezőbe írja be a parancssor kifejezést, tartsa lenyomva a Parancssor
találatot (vagy kattintson rá a jobb gombbal), majd válassza a
Futtatás rendszergazdaként > Igen lehetőséget.Futtassa a parancssorban az alábbi parancsokat az itt látható sorrendben, majd ellenőrizze,
hogy megoldódott-e a probléma:Írja be a netsh winsock reset parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.
Írja be a netsh int ip reset parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.
Írja be a ipconfig /release parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.
Írja be az ipconfig /renew parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.
Írja be az ipconfig /flushdns parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt."
Hasonlóan szívatott engem is a W10 egy T430-on. Természetesen majd indítsd újra.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! Mostanában már kétszer is csinált olyat a T430-om, hogy 30 pár százalékos az akku, és egyszer csak minden átmenet nélkül beesik 9 % alá. Kezdhetek spórolni egy új akkura? A Lenovo progi azt írja, hogy állapot jó, na de az egy dolog.
-
Digitalpimp
senior tag
-
Digitalpimp
senior tag
Na, a Winf*s 10 fél év kínlódás után végképp elvágta magát nálam. Ma egy frissítés után baxott betölteni, állandóan megáll valami telepítős hülye szöveggel. Se visszaállítás, se korábbi buildre visszaállítás, se indulási javítás, se saját fájlok megtartásával telepítés.
De kikapcsolni se lehet azt a nyomorult frissítést.
Abban segítsetek már, hogy a live linuxot miért nem indítja el? T430. Köszi. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
sketchifun #94810 üzenetére
Lehet, hogy a töltőben van 1-2 haldokló kondenzátor, és az kavar be.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Azt mennyire járható út, hogy T430 akkuban csak cellákat cserélni jó minőségűre? Kell még valamit utána mókolni vele, vagy csere és jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest