- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
Gondwana #37661 üzenetére
ez sem rossz elképzelés, de ha elfér a gépben akkor miért legyen külön?
megrendeltem a wan+gps antennát, most meg megkeresem a feles mini pci-e usb kártyát, ha már lúd, legyen kövér alapn
piacra teszem a samu ssd-t is és keresek egy 128 gigásat (a 64 gigából is 11 giga szabad), akkor nekem nem kell a corestore -
tototos
addikt
-
xcds
őstag
válasz
Gondwana #37596 üzenetére
Enyémben is sanyo akksi van. Amikor megvettem a gépet 53 ciklussal, 7%-os volt az elhasználódás. Kétszer lemerítettem, feltöltöttem és 9% lett. Csináltam egy perform resetet, 2% lett újra. Beletettem még egy ciklust és 3%. Egy perform resetet te is megpróbálhatsz, hátha javul.
Ja nekem 100%-ig tölti, de a bekapcsolás 20%-ra le van véve, hogy ne töltögessen rá mindig.
-
soldi3r
veterán
válasz
Gondwana #37478 üzenetére
valami ilyesmivel kísérletezel?
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #37450 üzenetére
2530p-t emlegettek, de eddig urbánlegend mert sehol nem találtam hp affs-t. amúgy elvi síkon érdekelne a dolog, de csak azért hogy még annak ellenére is le tudjam fikázni.
gugli se ismer ilyet (hp affs). mondjuk mindegy, a hp júzerek úgyse tudnának panelt cserélni haha. tabletben affs van amúgy.
-
soldi3r
veterán
válasz
Gondwana #37230 üzenetére
jól értem, hogy vagy touchpanel vagy webcam?
(#37226) fi:zi'k, pls szólj majd ha megrendelted, szeretném fizetni, ne a te lóvéd álljon benne, a vámot meg az áfát pedig ha tudjuk mimennyi
beszereztem a szalagkábelt és az invertert, mennyi eladó lcd lesz majd az aprón...
-
Gondwana
addikt
válasz
Gondwana #36763 üzenetére
Jól láttátok, komplett T500/W500 hűtőt raktam a T60-ba. Igazi Dr. Frankensteini felkiáltással (They said it's impossible, but I made it) Mondjuk, tény, meghajtva nem lett olyan halk, mint az X201 (azért a 2800rpm mégis csak duplája az 1900-nak)
Ami hőcső-görbülésnek tűnik a VGA-n lévő fémkocka előtt, az feature, nem utólagos bug - viszont ugyanez a hőcső „leforrasztódott” a CPU blokkról, ezért taknyoltam oda egy kis pasztát. A VGA-ról le kellett vakarnom az eredeti kemény pasztát (túl vastag volt) és a chipsetnél kevés volt a hézagoló hűtőpad, itt a gyárira rátettem egy 10x10x1mm rézlapot, az alá meg az előző hűtőről leszedett gap-pad negyedét a chipre. -
csoki46
senior tag
válasz
Gondwana #36618 üzenetére
Közbe vissza állítottam a bios-t a gyári értékekre.
Még annyi segítséget kérhetnék, hogy tudnám leforámázni és üres gépre telepíten a win7-et? Most a régi win7 mellé telepítette. CD-ről valamiért nem bootol, át kell állítani valamit esetleg? Boot sorrendbe 1. a dvd meghajtó, más erre vonatkozó beállítást nem találtam. -
törölt tag
válasz
Gondwana #36583 üzenetére
Te aztán képben vagy! Gratula!
Ki is próbálom az lehetőséget
Köszönöm a segítséget, már egy napja ezzel szenvedek
A Wista driver felment, működik. Bosszantó, h. ezt a lehetőséget Lenovóék nem közölték. Mondjuk nekem is eszembe juthatott volna
A hanggal később, mert sp3 kell stb. Majd megírom a fejleményeket.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #36334 üzenetére
Lehet a chipset nem csípte? Nekem 830-cal T400-ban semmi bajom nem volt. 470-re se hallottam túl sok panaszt. Tény, hogy a samu hdd-ben minőség/megbízhatóság terén elég gyér volt, SSD-ben viszont legjobbak közt van.
Ha meg meghal, ott a gar, hdd is meghalhat...ez ne tartson vissza senkit ssd-től -
ro_bert17
őstag
válasz
Gondwana #36014 üzenetére
A power manager naprakész. Egy resetet kezdtem el pár napja, mert elég hirtelen tettem ki intenzív használatnak az akksit, és néha elég idétlen időket kalkulált. Viszont hiába számoltam sok idővel a 9 cellás akksi esetén, nem tudom mikor fog bele férni az időmbe. Egy munkanap, és az csak a merítés fázis.
(#36020) audi100td: mennyi az alacsony fordulat? Mert alapon (nekem ez az alacsony), vagyis ~1900rpm teljesen néma a gép (de tényleg teljesen néma, mert a hdd "üvölt" mellette). ~2500ig csendben van kb., aztán felette (~3500) jön meg a hangja, de ott már nagyon.
(#36025) Rolly: a pad kopás nálam nincs, igaz a pöcök gumi lesimult. Én nagyjából felváltva szoktam használni.
(#36029) szmissz: ezt a fogkefés dolgot kipróbálom. Sajna levegővel hiába fújtam.
-
ixtom
tag
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #35685 üzenetére
Nekem i5 is bőven elég lenne..hajaj
P8700 is elég.
Peter M: nincs
lapa: Hdd, ccfl, 6.5W. Az állítást továbbra is tartom. Futó sw-eket majd 7-en kilövöm, azon a hdd-n volt minden, tegnap raktam újra a gépet. Ha olyan orbitális különbség lenne sl9400 javára akkor 7-8 órás üzemidőről számolnának be a tulajok, nem 5-6 óráról mint amennyit az x200-am is tud. Screeneket is csinálok természetesen.
xcds: Hát jah, a józan paraszti ész na meg az eletrofizika ezt diktálná
Ezenkívül nem csak az enyém, hanem fórumon elég sok emberke mérése is. Anno ment is a vita, hogy mért fogyasztanak kevesebbet az ulv-k. Hát nagyon egyszerű. Eleve gyárilag kisebb feszt kap és kisebb órajelet a nagyoknál, természetes hogy kevesebbet eszik. Ugyanakkor azt is érdemes megfigyelni egy desktop 65W-os intelből mennyi van..100 biztos ha nem több. Van amelyik fele annyit sem eszik, csak oda került.
Természetesen ha valakinek megy sl9400-gyel 3-4 szintű fényerővel, hdd-vel és wifivel a ccfl-es x200s-e netezgetve 8 órát 6 cellás akkuval, akkor érdemes utánajárni a témának. De ha nem, akkor nincs miről beszélni.
Na de még mindig nem tudom egy sl9400 minimum feszültségét...hova tűntek a tulajok?szerk: Nevükben is benne van..ULV..ultra low voltage, emiatt persze takarékosak. De egy non-ulv azonos feszen és órajelen mért enne többet? Ezt továbbra sem értem.
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana #35606 üzenetére
Értem, ha ugyanez a probléma (valószínűleg igen), akkor már csak azt kellene valahonnan megtudnom, hogy milyen chipset-et használ a kártya (finoman fogalmazva nincsen róla sok információ) és a specifikus drivert telepíteni hozzá a chipsetgyártótól. Kiderül, hogy mennyire barátom ebben a Google...
Ja igen, BC418 lesz az, nem 318.
-
azbest
félisten
válasz
Gondwana #35448 üzenetére
T61 14.1" sata2 módban, utolsó előtti bios, samu 470/pm810 256GB.
Nem tapasztaltam hasonlót, benne van már majdnem 100 napja és folyamatosan megy azóta. Mivel friss volt a win telepítés, csak átklónoztam a winyóról, majd kiigazítottam a win7 telepítő lemezzel az indító particiót.Csak az airbag protection program dob csak egy hátast ha elindítanám (caddy-be került át a winyó).
A smart adatokat érdemes megnézni, hátha jelez valamit (crystal disk info).
-
audi100td
nagyúr
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #35448 üzenetére
azért megdobhatnál te is egy idle minimállal, tudjuk majd hitfikázni a nem-lv core-t.
szerintem amúgyis a cache-ed fogyaszt sokat, ha lehet kapcsold ki. meg beware, mert lassíjja a fényezős appod is. fele l2-vel már 96-98%-nál tolnád.
és még mi vagyunk az amatőrök lol.
neked volt régen valami nagyonkeveses x3x eredményed linux alatt is.
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana #35367 üzenetére
Pontosan ezt próbáltam most meg: az SSD-n rajta lévő Windows-könyvtárakon belül kerestem pár random txt-fájlt (pl. "TableTextServiceYi.txt" és egyebek) és megnyitottam őket. Olvashatóak. Mintha egy darabig teljesen rendben ment volna a telepítés, aztán egyszer csak beüt a krach.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana #35253 üzenetére
Termékjellemzőknél ennyit adott meg a gyártó:
Megengedett feszültség (+/- 5 %) 3.3 V
Teljesítményfelvétel: Olvasás (típ.) 1.1 W 1.3 W 1.5 W
Teljesítményfelvétel: Írás (típ.) 2.6 W 2.7 W 2.9 W
Teljesítményfelvétel: Tétlen (típ.) 0.047 W
Teljesítményfelvétel: Készenlét (típ.) 0.047 W
Teljesítményfelvétel: Alvás (típ.) 0.047 W -
tresh
veterán
-
audi100td
nagyúr
válasz
Gondwana #34890 üzenetére
Arról csupa jót olvastam, pedig már az 1600x900-as is meglepően szép képet ad, elég jó betekintési szögekkel. A T520 nem tudom milyen, de a T510 korrekt módon össze van rakva, nem igen találtam rajta fogást, egy gondom van vele, hogy túl nagy nekem. Ennek fényében főleg meglepő, hogy a T410 milyen igénytelen, zörög rajta minden és a hűtés is elviselhetetlenül hangos, pontosabban idegesítő, magas frekvenciás a hangja. T420-ról is elég érdekes videókat láttam, ez azért durva: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ez a mondat angolul?
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX425E/i7-1165G7/16GB ram/512GB SSD/FHD/IPS/Garancia
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest