- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mezga Aladár #79244 üzenetére
Hopphopp, most, hogy 63456 újraindítással felerőltettem egy .net frameworkot, amit nem is hittem, hogy fel lehet (letöltöttem 5 külön fajtát), lett CCC.
Akkor már csak a PM és AC kéne + Afterburner. -
válasz
Mezga Aladár #79239 üzenetére
A driver ok, a CCC nem. De alap, hogy adminként és kompatibilitási módban telepítek, és egyenként állítottam be az exe fájlokra is a kompatibilitási módot - eredménytelenül.
Amúgy van 3D, a driver teszi a dolgát, csak nem konfigurálható, ami játszós gépen sajnos nem alternatíva.#79238 havri1 : A hang nálam oké. BT is, wifi is, bár egyik sem kapcsolható a billkombóval, amit nem tudok belőni addig, míg a System Update nem megy, márpedig nem hajlandó.
Szóval ez felejtős így. Még kicsit szórakozom vele azért.
-
ryger
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #79202 üzenetére
-
válasz
Mezga Aladár #79200 üzenetére
Ha jól tudom az AHCI megléte kötelező hozzá.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #76352 üzenetére
Linux Mint MATE edition; így fogsz a legkevesebbet szívni.
-
viskund
csendes tag
válasz
-
morfondír
csendes tag
válasz
Nekem Crunchbang Waldorf megy rajta, fénysebességgel.... Sajnos, megszűnt a disztró feljesztése, de újra is indult, Bunsen Linux néven , ha jól tudom.
-
Tim82
félisten
válasz
Ha jól tudom Vladi fórumtárstól, CentOS 6-tal out-of-box mindene működik egy T60-nak, gyakorlatilag nem kellett vele mókolnia. Viszont ez Red Hat-alapú disztró, lehet, hogy szokatlan lesz Debian után.
Ha maradnál a Debian/Ubuntu vonalon, akkor Lubuntu, LXLE, Linux Mint, de azért a T60-nak még nem okoz gondot egy Gnome vagy KDE sem.
-
donjohnson
addikt
válasz
puppy linux
lubuntu -
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #69123 üzenetére
Nincs mit.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #69120 üzenetére
Sosem próbáltam az iso-ból WinPhlash-be betallózni, szóval nem tudom. Gondolom, ki kellene bontani az iso tartalmát, és onnan mehet, de ezt ne vedd 100%-nak.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #69116 üzenetére
Ha minden igaz, ehhez nekem is megvan lementve az utolsó BIOS whitelist-mentes változata. Így legalább nem kell keresgélni.
MediaFire-link a saját tárhelyemről, CD-re kiírható, iso-s változat. Ha jól emlékszem, legalább két gépnél biztosan használtam (mindkettő 4:3 kijelzős, Radeon VGA-s T60 volt), nem volt vele gond. (Az egyik T60 még megvan a családban, kb. olyasmi, mint a Te géped: IPS SXGA+, Radeon X1300.)
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #69114 üzenetére
Google-ba beírni: T60 [típusszám] no whitelist bios site:forums.mydigitallife.info
vagy
[T60-odhoz elérhető legfrissebb BIOS-nak utánanézel, leginkább a fájlnévnek, azt másolod ide] no whitelist bios site:forums.mydigitallife.info
A lehetséges találatok közül értelemszerűen a legfrissebbet választod, mert ott él legnagyobb valószínűséggel a letöltési link.
Kétfajta verzió szokott lenni, vagy CD-re kiírható és oprendszertől függetlenül arról beboot-olva elvégzi a BIOS flash-t, vagy pedig WinPhlash utility-vel Windows alól flash-elhető változat. (Utóbbit úgy is meg lehet oldani, ha nincs Windows a gépeden, hogy a Hiren's Boot CD-n található Mini XP-ről boot-olsz be és az alatt végzed el a WinPhlash futtatását - tapasztalat, kipróbáltam, működik.)
Anélkül, hogy tudnám, pontosan milyen típusszámú T60-ra kellene whitelist-mentes BIOS, ennyit tudok egyelőre segíteni.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #69111 üzenetére
Konkrétabban?
-
Francia91
veterán
válasz
Mezga Aladár #41879 üzenetére
azzal nem próbáltam még
. Csak a beépített WMP-vel, azzal pedig jól viszi. XP-n viszont nem ad hangot.
-
Francia91
veterán
válasz
Mezga Aladár #41877 üzenetére
A CoreAVC csak a Windows Media Playerrel együtt megy jól, VLC-t pl nem támogatja
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #41871 üzenetére
Értsd: abból a szempontból, hogy támogatja-e a HD videók lejátszását. A CPU-n sokkal több múlik.
Abból meg sajnos nem sok van, az kb. a modellváltás (T400/T500) előtti utolsó pár hónap ideje.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #41867 üzenetére
Köszönöm.
Chaser kísérletezett T5600-as CPU-s T60-nal, ő ennyit írt. (DXVA támogatás hiányában azt hiszem, mindegy, hogy Radeon vagy Intel GMA van benne sajnos.
)
-
audi100td
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #41867 üzenetére
HTPC-nek miért nem dobsz össze valami olcsó mATX konfigot? ITX hely szempontjából még jobb lenne, csak elég drágák az ilyen alaplapok.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #41757 üzenetére
Nincsen ismert, tömegesen előforduló inkompatibilitási probléma. Én a sokak által szidott OCZ Vertex 2-vel használom (amiről előtte olyat is olvastam, hogy valaki szerint a T60 által használt 945GM/PM chipset nem szereti) és nem tapasztaltam semmilyen problémát.
A szokásost fogja mindenki mondani: Intel, Samsung SSD-kkel nem lőhetsz mellé, meg a legtöbb Kingston-nal sem.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #37425 üzenetére
Ami jellemzően T40, T41 és T42-t érintett. A T43p más buszt, más ATI Radeon VGA-t, más forrasztást használ, nem érintett az általad írt szériahibában. (Ettől még lehet hardverhiba, csak nem az.)
mikloss: próbálkozz meg az itt leírtakkal.
gari24: Fn + ScrlLck. (túl sokáig írtam, Chaser leírta a tutit.
)
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #36332 üzenetére
Mezga Aladár, !Overdose!, Gondwana: köszönöm a válaszokat.
Jogos, nemcsak samu van, de így ez a wd skorpio black is elég szimpatikus, főleg, hogy halkabb is mint a gyári. Ennek hangja is van és lassú is
-
Xmodule
őstag
válasz
Mezga Aladár #36319 üzenetére
Csak a ramokat ergo az aksit is. Az elemet nem.
-
Gondwana
addikt
válasz
Mezga Aladár #36246 üzenetére
Van, a kompatibilis gépek listája ne tévesszen meg, hiányos lista.
franc0: X200 UltraBase van-e kéznél, illetve a dokkoló power-gombjával be lehet-e kapcsolni (rossz power-gombos T60 tasztatúrát láttam már)? Palmrest alatt a vízvezető csatornák engem formázott szigetelőszalagra emlékeztetnek, többször láttam már olyant, hogy az egyik oldala el volt válva (az X201-em is ilyen palmresttel érkezett, ujjheggyel odanyomtam, azóta nem engedte el), szerintem érdemes minden tulajnak egy első szétszedés alkalmával leellenőrizni, hogy jól a helyükön vannak-e.
-
válasz
Mezga Aladár #36242 üzenetére
az alapból nem a dokkolóról leszedés lenne?
-
válasz
Mezga Aladár #36218 üzenetére
keresgéltem sokat ilyen ügyekben, megoldást nem leltem sajnos. a memória okára nem emlékszem, a sata2 viszont az ultrabay pata konvertere miatt van tiltva, állítólag nem lenne stabil.
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #36218 üzenetére
Nem rémlik, hogy ilyenbe bele tudtak volna nyúlni modbiosszal. SATA II-támogatást pedig végképp lehetetlen kicsiholni T60-ból.
Win 7 i915PM/GM-nél hasonlóan mutatja, hogy 2,5 GB RAM van összesen a gépben, de a chipset akkor is csak 2 GB-ot tud belőle használni (X41 tablet esetében).
-
Tim82
félisten
válasz
Mezga Aladár #36214 üzenetére
Hardveres, chipsetből fakadó limitációkat egy modbios sem fog neked megoldani.
T60-nál modbiosszal azt tudod megoldani, hogy ne csak whitelist-es mini PCI-e kártyákat (pl. wifi, WWAN) tudjon fogadni.
-
válasz
Mezga Aladár #36206 üzenetére
valószínűleg. mit akarsz, hogy változzon tőle?
-
Chaser
legenda
válasz
Mezga Aladár #35949 üzenetére
Nem feltétlen, ips-ből is van több fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest