Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
rooland
üzenetére
Van egy T60-ból kiszedett alaplapi elemem, elvileg ugyanúgy jó T20-hoz is (ahogy nézem, szerencsére ezt tízegynéhány éve nem változtatják Thinkpad-eknél), odaadhatom, ha valamikor összefutunk Budapesten.
Más:
xcds tippje bejött, ezúton is köszönöm neki. A szituáció a következő: egy "kibelezett" X220-at tesztelnék (nincs kijelző, nincs billentyűzet (illetve R61-ből kivett billentyűzet csatlakozó-szinten kompatibilis és be lehet vele kapcsolni az X220-at), nincs háttértár, nincs akku), ami bekapcsolás után elindul, de nem ad képet D-Sub-kimeneten külső monitorra. Az én tippem az, hogy BIOS password-ös a cucc, és azért nem ad még képet sem. Jó a feltételezésem?
-
Tim82
félisten
válasz
rooland
üzenetére
Pontosan mi a baja? T20-T21-T22-nek van egy "blink of death" néven ismert szériahibája, legfeljebb alaplapcserével "gyógyítható", de az nyilván nem éri meg ilyen régi gépnél (ráadásul semmi garancia nincsen rá, hogy az "új" alaplap nem fogja hamarosan ugyanezeket a tüneteket produkálni).
Más téma: ha valaki tudna kölcsönadni egy T/X*20 modellekhez való billentyűzetet egy napra, azt megköszönném. Lehet hiányos is, csak a bekapcsgomb működjön rajta.

-
Tikakukac
titán
válasz
rooland
üzenetére
Szerintem itt mindegyikőnk tudna mesélni nagyon furcsa paranormális jelenséget. Én olyan 2 éve kezdtem egyre jobban notikra áttérni, de asztalin aztán tényleg volt minden: simogatásra már bebootoló gép, rázásra életre kelő vinyó stb. Szóval igen, az esetek többségét ki lehet nyomozni. Kisebb részük pedig rejtély

-
Gondwana
addikt
válasz
rooland
üzenetére
Ha ez lenne a baja, akár így is cserélhetnéd, de nem ez a baja - ennek az elemnek bekapcsolt gépnél semmi szerepe nincs, csak kikapcsolás után őrzi a BIOS beállításokat és hajtja az órát. Pont ThinkPadnél még nem, de más kütyüknél (pl. Palm m505, Abit BE7) hasonló kiakadáskat statikus elektromosság produkált nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest