- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
Schuby
aktív tag
válasz
janston #49040 üzenetére
Hali!
Szabadjára engedtem véletlenül az System Update Managert és azon kívül hogy agyonverte a trimmemet, felrakott valami Intel AMT és Intel TPM- et ami az óra mellett csücsül egy kék kulcs képében és halvány lila gőzöm sincs hogy mi az. Ha megnyitom, mindenféléről tájékoztat hogy engedélyezve meg müködik meg letiltva, meg nincs tulajdonos,de semmilyen változtatási lehetőség nincs.
Erről ha valaki tudna nekem egy mélyenszántó ám egyszerű szavakkal leírást adni? próbáltam megfejteni, de csak angol nyelvű leírást találtam, az meg túl sok szakkifejezést tartalmaz az én útszéli angolomnak. -
Francia91
veterán
válasz
janston #46336 üzenetére
SmartService
Erről én még csak jót hallottam -
audi100td
nagyúr
válasz
janston #46216 üzenetére
Egy próbát mindenképp megér, ha Bp-i vagy hívd fel a Smartservice-t.
-
Gondwana
addikt
válasz
janston #36160 üzenetére
Nekem meg pont fordított bajom van a moddolt X201-gyel: 2% a 0 szint, 6-os szint=13%-nál kezd csak használható lenni, illetve a teteje 100%-66%-50% lehetne egy kicsit lineárisabb. Csak sejtem, hogy ezek az értékek az embedded controllerben laknak (bár örülnék, ha lenne rá valami registry hegesztés)
Más: sokáig kerestem, de csak tegnap sikerült megtalálni, hogy van végre friss modbios X201-hez! Volt valami ősrégi 1.32 BIOS alapú, de ez már a legújabb 1.39-ből van főzve.
(digitáliséletem 413)
-
Borote
addikt
válasz
janston #33445 üzenetére
Amíg a többiek nem ajánlanak valami értelmesebbet:
Kattints az akksi-ikonra tálcán, ott pedig a More power options-ra.
Itt az aktuális plan-nál nyomj egy Change plan settings-et, és ezen belül advanced power settings-et.
Itt a processor power management-nél passzívra tudod állítani a hűtést.Remélem segítettem
Ja, bocsi, angolul használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged