-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Köszi mindnekinek Francia91 kollega küldött egy drivert azzal jó lett!
-
csoki46
senior tag
ERRE valaki. Annyit még hozzá tennék, a windows élményindex a vga jellemzőire 1 pontot ad. Lehet, hogy a VGA a hibás?
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy t60-as gépe. Ha youtube videót teljes képernyőn néz rajta, esetleg valami flash játékkal játszik a gép pár másodperc múlva kikapcsol. Először arra tippeltem, hogy poros és túlmelegszik. Ki lett takarítva, laptophűtő van alatta és még mindig ugyan ez a tünet. Mi lehet a baj? Az összes driver fent van. Pontosabb hardveres infókat nem tudok a gépről, aida nem ír ki semmit, vagy ismeretlen eszközként ismeri fel.
-
csoki46
senior tag
válasz
mitulabattyi #36620 üzenetére
Úgy csináltam, de csak villog a kurzor, de nem lesz semmi, egyszer csak tölti a windows-t
-
csoki46
senior tag
válasz
Gondwana #36618 üzenetére
Közbe vissza állítottam a bios-t a gyári értékekre.
Még annyi segítséget kérhetnék, hogy tudnám leforámázni és üres gépre telepíten a win7-et? Most a régi win7 mellé telepítette. CD-ről valamiért nem bootol, át kell állítani valamit esetleg? Boot sorrendbe 1. a dvd meghajtó, más erre vonatkozó beállítást nem találtam. -
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy IBM Thinkpad T60-2007-es gépe, win7 van rajta kicsit elfáradt már a rendszer, gondoltam, hogy újra rakom. Eddig nem volt dolgom thinkpad géppel, föl is telepítette a windows7-et, de újra indítás után kék halállal kifagy töltés közben. Leformázni nem tudom nem tudok vele mit kezdeni. Recovery CD nincs, mit tudnék csinálni? Ha lehet tudnátok adni egy részletes leírást? Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest