- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #64931 üzenetére
T500-on csak W7-et használtam. Sztem régebbi verziót próbálj, ne újat. Ha nem leszek lusta majd bekaccsolom' az egyik 500-ast és megnézem
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64925 üzenetére
A Trixx tudja frankón a dolgokat nálam, de feszt csak emelni tud csökkenteni nem. Még az Afterburnert lehetne megpróbálni vagy a Giga OC progiját, nem tudom.
Az RMClock viszont el se indul beköhögte a Win hogy nincs digitálisan aláírva vagy mi a bánat és nem indul el, se XP módban se Rendszergazdaként, sehogy, mindig az a hibaüzenet hogy kell neki valami RTCore64 driver vagy mi. Most ezzel mit lehet kezdeni?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #64918 üzenetére
Egymás mellett telepítettem 3 500-ast, egyiknél 100-on volt, másik kettőn 125. Kopp ugyanaz a konfig mind. Tud a microsoft valamit...
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #64902 üzenetére
A kép címe beszédes. Vidd rá az egérmutatót.
-
válasz
FoxiestFox #64897 üzenetére
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64899 üzenetére
Ah. És akkor ez így jó? Mert azt mondták így fog legtovább életbe maradni az akku. Vagy állítsam be 70%-ra a töltés kezdetét és 75-re a leállást?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64888 üzenetére
Na ezt nemtom
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64880 üzenetére
Találtam opciót a Winben is. Vezérlőpult - Hang - Lejátszás fül, kiválasztod amin jön a hang - Tulajdonságok - Kiemelés és itt Mélyhangkiemelés és be lehet állítani frekvenciát meg erősséget is. Igaz csak egy szint állítható, de nagyjából jó.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #64847 üzenetére
Asztali TP billentyuzet.
Elottem a monitor, dokkon balra ferden a gep, igy kellett valami megoldas, ami kulso bill, de meguti a szintet, hat lett.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #64852 üzenetére
Ja, kell az.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64848 üzenetére
TPFC-ba leállítom a ventit és ugyanúgy világít a led. Akkor mi van most ezzel?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64844 üzenetére
Nekem sokkal jobb. Utálok lapon írni, kényelmetlen.
Nem a vezeték foglalja a helyet hanem a bill de az meg kell, nem lesz vezeték nélküli mert értelmetlen ide.Amúgy a visszajelző fényeknél az akkujelző mellett az a ferde z betű egy körben az micsoda?
-
WestBam
senior tag
válasz
FoxiestFox #64844 üzenetére
Én is sima billentyűzeten szeretek írni, nincs ezzel semmi baj, használom is a notikhoz. Bár 2014-ben már illik cordless cuccokat használni
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64840 üzenetére
Ott azert szerintem mar a lo tul oldalan vannak. Kabel bejaratas, sok tiz ezres tapkabelek stb... placebo hatas.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #64840 üzenetére
A jó árazású Koss Porta Pro kiszolgálja az igényeimet, de nem szeretek sokáig a füleimen viselni egy hangsugárzót sem.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64822 üzenetére
Nemtom, lehet hogy én vagyok maradi (mint sok más téren, lásd Nokia Symbian forever
), de én még mindig a CD-ről való BIOS frissítésben bízok, azzal még sosem fogtam mellé.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64822 üzenetére
Az, nekem 2 hete csereltek lapot ez miatt.
-
beloadjoker
őstag
válasz
FoxiestFox #64812 üzenetére
persze
meg aztán amúgy is az nekem kell
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64798 üzenetére
Van dokkolóm, csak nem használom. Az a baj keskeny az asztal és nem fér el a gép meg bill előtte. De sehogy se. Gépről írni meg szenvedés. Ilyen fém polctartó vasat kéne az asztal hátára csavarni ami hátrafele áll és a gépet rátolni, a bill meg akkor egyedül lenne az asztalon. Csak akkor előre kell húzni az asztalt és mögötte lesz egy nagy holt tér.
T500 van amúgy. Van pár nyílás az alján de annyi nem hogy értelmét lássam fújni. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64747 üzenetére
Alapvetően alulhajtani szeretném, de majd meglesem azt a progit. Aztán jó lett volna húzni is játék alatt, hűtés nem probléma megoldom. De ha az Atit lehet akkor oké, a proci marad alapon az nem gáz mert csillió% vga limit van amúgy is elég csak azon rántani. Nem olyan gyenge ez a proci megnéztem már pár tesztet, előtte E8400-am volt nem sokkal lassabb. Erősebbet nem akarok, játékok nem érzik meg, meg nem sokkal lassabb ez se a csúcsprocinál.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64769 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal rosszabb, mint a T vagy X 40-es szeria.
(#64770) Cheky, Nezz at a konkurens topikba is
-
Cheky
csendes tag
válasz
FoxiestFox #64769 üzenetére
Igaz, nem voltam egyértelmű
A 200-250ezer forintos hasonló paraméterekkel rendelkező gépek szintjét
Sajna élőben még nem láttam, így fogalmam sincs mi maradt meg a "Thinkpad" névből, illetve, hogy mennyire ajánlható a gép.Amúgy 14, esetleg 15 colos gépet keresek hd+ vagy fullhd felbontással leginkább programozásra, netezésre és a lehetőségek közül a képek alapján ez a legszimpatikusabbnak.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64729 üzenetére
Miert, mit kellene tesztelniuk, wokstationoket? 10-bol 9x hetekig az asztalon allnak. (Egyebkent jelenleg minden kategoriaban elverezne a Lenovo) Mivel elvileg ezeket a konnyu gepeket cipelik a legtobbet, szerintem teljesen jogos.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64733 üzenetére
Nem lehet FSB-t se emelni? És az Ati-n? Valaki mondta hogy bír az 150/150MHz-et pluszba. És ahogy a procit ismerem az is bír még.
Ja és van ennél turbó? Asztalinál nem volt, de itt a gyári 2400 fölé is megy olyankor a 9 helyett 9.5x lesz a szorzó.Arra gondoltam a 266 helyett leviszem 200-ra az FSB-t, így lesz 1800 MHz és jó sokat le lehetne venni a feszültségből.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #64737 üzenetére
Jha.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #64735 üzenetére
Nem. 30 oszlopból nyílik még 10 amit tudsz módosítani. Egy tuning lapnál ez ilyen. Ha bug van is nem találtam meg, pedig OSX-et használok ez tényleg kidobná a szutykot magából.
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #64707 üzenetére
(oké, én csak ezt gondoltam tovább, hogy ha én izmosabb vagyok nálad akkor nem hónajszőrrel kamionelhúzó versenyt hirdetek - persze elromlott a kvgép a marketingen azóta ez megy. meg otthon mindenkinél is mindegy)
eleve 2 ultrabook versenyzik tartósságban... ez ilyen paralimpia take my money dolog.
(ugye vótmá ilyen, mikor az x300 reklámban 26 db usb hub kellett az mb air-nek a külső usb-s dvd játékoshoz és jaj szétszakadt a boriiték látod vegyé inkább levonót.)
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #64700 üzenetére
gondolom odáig megvagy, hogy nem védem ezeket a hulladékokat, de ez a teszt mindentől függetlenül bullshit.
mert lehetett volna felhőkarcolóból leejtéssel összehasonliitó tesztelni vagy ráönteni mindkettőre 50 korsó sört vagy tápkábellel lerántással lépcsőn leesés... lett volna 1000 életszerű prezentációs lehetőség...
ezek közül azt választották, hogy odaszoriitják egy asztallaphoz és letörik a panelt a picsába.
ugyanmár, na, with all due respect.
-
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox #64686 üzenetére
Pont azzal szemezgetek
Na de visszatérve:
- DDR2, vagy DDR3? Ahogy nézem, a DDR3-as memória olcsóbb is...
- Milyen processzorral?
- Az integrált VGA megoldások megbírkóznak a HD tartalmakkal? (HD 4500, GMA X3100, X1300...stb) -
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64609 üzenetére
nem esik ki talán ha fél millit mozog. csak azért vettem észre mert a kis balesetből kifolyólag nagyon vizsgálgattam mi lehetett a hang gazdája. lehet ha nagyon ráérek majd belenézek
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64538 üzenetére
dying_star +1
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64524 üzenetére
Valamelyik T60-ban van masodik MiniPCI is, a T60p-mben is volt a WWAN-nak, de az elso kiadasokban meg nem nagyon van (keresztfaternak is T60-asa van, 4:3-as Intel IGP-s, neki pl nincs masodik MiniPCI foglalata)
Asszem az elso szeriaban nem volt masodik foglalat, a szelesvasznu T60-asokba mar biztosan tettek. A 4:3-as verzioba nem tudom, mikor kerult masodik foglalat. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64522 üzenetére
T60-ba nem jo.
1. Nem biztos, hogy van masodik MiniPCI foglalata
2. Ha veletlen megis lenne, akkor az csak egy bedrotozott USB, a HD dekodernek pedig valodi MiniPCI foglalat kell, ami leghamarabb a T61-nel erheto elEn igy tudom
Tehat marad a CoreACV Codec, mint szoftveres megoldas
-
Szulita28
senior tag
válasz
FoxiestFox #64498 üzenetére
Nem, maradok. Kell az infó az X200-amhoz
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64474 üzenetére
Érdemes tök egyformát berakni párként szerintem, úgy tuti a dolog
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
FoxiestFox #64465 üzenetére
Ez jó volt, köszi a tippet. Nem csalódtam a fórumban
Ha valakinek van szakszerűbb megközelítése a témához azt is nagyon szívesen fogadom -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #64429 üzenetére
A Windows monnyon le!
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #64415 üzenetére
De hát a földön nem alien!
btudos: Köszi, akkor hát kénytelen leszek élesben kideríteni. Ja igen, annyi értelme mindenképp van, hogy fancy, meg #swag meg minden.
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #64406 üzenetére
Dehogynem
Bár nekem is a mostani az uccsó Droidom. WP8 lesz a következő
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #64409 üzenetére
Igen, maradjunk ennyiben a sommás kijelentések helyett...
-
válasz
FoxiestFox #64406 üzenetére
A telefonra megfelelő! SIII hibbátlanul teszi a dolgát , ráadásul a felhő alapú névjegy kezelés meglepően jól használható. Kényszer e-milezésre is nagyon jóságosságosság .... is
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #64391 üzenetére
Nah befejezni a zrikálást
Azért azt lássuk be, hogy hardveresen az a szerencsétlen Edge lenyomta a T500-at. Más kérdés, hogy szükségem volt-e rá
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #64388 üzenetére
Jó, közkívánatra megosztok néhány részletet. Az Edge árából tudok venni egy T500-at és még sörre is marad
Legyen elég ennyi -
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #64381 üzenetére
Játszom, de csak a World of Warcrafttal, ahhoz meg az integrált is bőven elég ezzel a procival. A céges gépem az erős, ez csak magáncélra kell.
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #64379 üzenetére
Értem. Mindenesetre megveszem a vasat a napokban, kicsit nyomkodom, belakom és ha valamiért nem elég a proci, akkor upgrade.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64354 üzenetére
Kivancsi vagyok en is. 140k-ert meg nem lehetett otthagyni. Remelem ez majd ideer
-
Peter M
tag
válasz
FoxiestFox #64354 üzenetére
Hibatlan gep IGZO kijelzovel
/w520 utan/
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #64352 üzenetére
Uton volt hozzam, de (allitolag) a futar elhagyta. Igazabol csak azt sajnalom, hogy megvettem hozza a procit es a 256-os SSD-t, na meg a 8 giga ramot. Meg jo, hogy az 1920x1200-as kijelzot nem rendeltem be elore.
Most bosszubol vettem egy M4800-at, de hogy ontopik is legyen, jon egy X240-is nemsokara. Kivancsi vagyok kicsit jobban megnyuzva milyen ez a 40-es szeria.(#64351) bitpork, este kiderul, hogy sikerult e torolni a rendelest, vagy mar uton van.
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox #64339 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
válasz
FoxiestFox #64322 üzenetére
Há a dokkolóról a lapost. ELméletben megnyomom, villog, majd bezöldül a leválasztó. De ez csak villog , majd visszazöldül a bedokkolást jelző led.
-
válasz
FoxiestFox #64320 üzenetére
már próbálva sajnos. A ki/be gonbot lehet így konfigolni, de az eject nem mén. Gyanúzok h a Win7 x64 kompatibilitás lesz a lúdas mátyás.
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #64255 üzenetére
+1 ami döglött azt nem böködjük. reinstall.
(persze rakj rá inkább linukszot.)
-
válasz
FoxiestFox #64258 üzenetére
Ne viduljunk kérem ! Minden prischítés felment mindenhonnan, a dokkoló lan portja el is indult. De az usbk még mindig nem. Minden egyéb téren meglepően kellemes a gépkecske.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
FoxiestFox #64255 üzenetére
Most nem is volt fenn ilyesmi...
és ez micsoda szerintetek? Mert ilyet se láttam még. special gift
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #64248 üzenetére
Legalább kitapasztalták/kitapasztaltuk, így rálátásunk van a Windows 8 és 8.1-re is. Legutóbb kompatibilitási mód nélkül futott a Windows 7-re írt Access Connections is, ezzel nálam ki lett pipálva, ami még 8.1 alatt a Lenovotól hiányzott.
(#64249) Francia91
Így igaz.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64248 üzenetére
Nem eri meg a stresszt, abbol van eleg a munkahelyemen is
Maradok annal, ami jol bevalt -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #64228 üzenetére
Talán ha futni fog a passziánsz sokat mondok
Jó az, így nincs vele gond legalább biztosan.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #64220 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #64199 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #64167 üzenetére
Talán az OS? Nálam w7 x64-ek vannak SP nélkül. SU-s inteles updateket se rakom fel.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #64154 üzenetére
Eddig ezzel nem volt gondom. Megnéztem T510-nél itt is ok.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Nálam egy power plan menü jön fel alapjáraton, nem kapcsolja rögtön a kijelzőt a kombinációra.
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #64157 üzenetére
Ez vicces. Eddig, ha le akartam kapcsolni a kijelzőt (mondjuk évente 3 ilyen eset van), akkor a PM menüjéből tettem, mindig hiba nélkül lekapcsolta. Most átállítottam az Fn+F3-at arra, hogy kapcsolja ki a kijelzőt, lenyomtam, kikapcsolta, azonnal vissza is kapcsolta, azóta nem kapcsolja le, de a PM menüből sem, nyilván ugyanazt futtatják, mert valamit futtatnak, mert az aktív ablak elveszti a fókuszt.
Ezt futtatja egyébként C:\Program Files (x86)\ThinkPad\Utilities\PwmOSDV.exe. -
Francia91
veterán
válasz
Nekem is csak akkor kapcsolja ki a kijelzot, amikor olyan kedve van, sztem vmi folyamat akadalyozhatja, de nem volt energiam es idom ezutan matatni a rendszerbe. Mas progival sem tudod kikuszobolni. Leszedtem, es probaltam a Monitor Off nevu programot, beallitottam a kek ThinkVantage gombra, de ott is ugyanaz volt a helyzet, mint az Fn+F3 kombora. Boot utan tenyleg mukodik egy ideig, aztan meg mikor milyen kedve van. En vmi Winfos folyamatra gyanakodok, ami beleszol ebbe. Megnyomom az Fn+F3 kombot, kikapcsolja, majd ahogy elsotetul a kijelzo, azonnal vissza is kapcsolja.... A T60p-men is pont igy ment a dolog.
Probaltam en is a VGA valtast, de nem javitott rajta, kvazi semmi koze nincs hozza.Kikki90:
Aida64 a "Kijelző" menupontnal kiirja a panel tipusat, es azonositoszamat (marka es tipus) -
Robo sapiens
tag
válasz
FoxiestFox #64099 üzenetére
Azzal ne érvelj, hogy a szar azért nem szar, mert más gépeken is szar.
Lehet, hogy felreertheto voltam. En nem azzal erveltem, hogy azert nem szar, mert mashol szar (jomagam is azt allitottam, hogy jobban szeretem a regi TP billentyuzetet), hanem azzal, hogy nem ertem, hogy a tobbi gyarto jelenelegi megoldasa mitol jobb mint az X230-e.
A szigetes billentyuzettol most tekintsunk el, mert nem vagyok meggyozodve rola, hogy tenyleg annyit szamit-e (valakiknek igen, valakiknek nem. Odaig ne menjunk el, hogy aki szereti a szigetes billentyuzetet, az nem ert hozza, vagy igenytelen -- Nekem egyebkent a nem szigetes billentyuzet tetszik jobban). De ezen kivul miben rosszabb az X230 billentyuzete, mint a mostani Dell E7440/E7240-e, vagy miben rosszabb a trackpointja? A trackpad mindig bena volt TP-ken, mart a T500-as idokben is.
Ez egyebkent kivancsisag, nem kotekedes.
-
Robo sapiens
tag
válasz
FoxiestFox #64096 üzenetére
Nem fogom vedeni az uj billentyuzetet, mert en is a T500-asomon levot szeretem, de mi a gond az X230 billentyuzettel? En tenyleg mindenhol azt olvasom, hogy mas, nem azt, hogy teljes katasztrofa. A teszteket nezve (es alfa-nal egyszer kiprobalva) sokkal nagyobbnak tunik a dolog fustje, mint a langja.
A fenti dupla sor eltunese, a funkciobillentyuk nem tombositese, a capslock duplagombositasa, stb. mar valobban rosszul fest, de melyik uj business gepen nem igy van (a capslock-ot kiveve, mert az tenyleg agymenes)? Ugyan igy van a HP-nal es a Dell-nel is. Ezzel nem azt mondom, hogy ez jo, de miert jobb a tobbi? Mert ebben szerintem ugyan olyanok.
Ez ugyan olyan, mint a 16:9 keparany 11"-14" gepeken. Nem hiszem el, hogy ezt meg lehet magyarazni, hogy miert jo, megis erre allt at az ipar.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #64096 üzenetére
Kutatást mondjuk lehet végez, de munkát, na azt nem. Legutóbbi garis móka betette a kaput. Cserébe a paletta bunkómód nagy, tehát ha most nem lenne csak lenovo max még egy dell, akkor kész a piac, le van fedve minden. Ez mondjuk gond egy pöppet...
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #64083 üzenetére
Eddig én sem, de állítólag a bill. alá lehet tenni egy kis szilikon zsírt, vagy olajat és megoldja a nyekergést...
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #64079 üzenetére
Nem-nem. Maguk a gombok nyekeregnek lenyomáskor. Olyan, mintha valamihez hozzádörzsölődne a mechanika és nyikorog. Szilikon spray-t, vagy műszerolajat ajánlottak, de a mesterek véleményét szeretném hallani
-
hamika93
csendes tag
válasz
FoxiestFox #64028 üzenetére
remélem is .Viccet féretéve egy barátom szeretné eladni mert neki már nagyon rég nincsen rá szüksége és meg kért hogy kb tudjam meg hogy menyit kérhet érte.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #64028 üzenetére
-
stojesz
tag
válasz
FoxiestFox #64016 üzenetére
Köszönöm!
Másik kérdés: Windows 7, Opera böngésző. TrackPoint jobbra-balra görget, fel-le nem. Van rá megoldás, hogy működjön?
-
orangutan4
tag
válasz
FoxiestFox #64009 üzenetére
Kivettem a gépből meg vissza, többször is, de semmi reakció sajan:/ nem volt koszos, de ahol tudtam letisztítottam
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63966 üzenetére
Asszem meg is talaltam.
Bocsasd meg, de telefonrol vagyok, igy tudom adni a linket:
https://forums.lenovo.com/t5/W-Series-ThinkPad-Laptops/How-to-change-Fingerprint-Welcome-Lock-Screen-graphics-in-W7/td-p/588351
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63964 üzenetére
Emlekszem pedig ra. Ma rakeresek, ha akad annyi idom, engem is erdekel, most hogy szoba kerult.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63949 üzenetére
Registry-ben kell vmit piszkalni, volt is rola szo itt topikban. Registry-ben kell kicserelni a kepet. Most csak ennyit tudok hozzatenni, mert telefonrol irok, nem vagyok gep elott.
-
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox #63953 üzenetére
Na reméljük. USB letiltva, vezeték nélküli csatoló meg energiatakarékosról maximumra állítva. lehet ez volt a baj? -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63928 üzenetére
Jol latod, az 64 bites. Asszem kb egy eve is volt tema rola itt vkivel a topikban.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63921 üzenetére
Nekem ilyen trágya ganém nincs
. Ismerosom novere hozta, hogy takaritsam ki, mert melegszik. Nekem csak ThinkPad T/W johet szoba.
Hat igen, nem terveztek tul acelosra a hutest, meg is latszik az alapjarati homersekleteken... Szetszedni sem leanyalom, bar osszerakni nehezebb
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63919 üzenetére
Pár perc csak
Szerencsére a W500-ast nem kell ennyire szétkapni, csak azért, hogy hozzáférj a CPU/GPU pároshoz -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63917 üzenetére
Az már gázos... FireGL V5250-nél még jó volt, de V5700-nál már nem kéne...
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63915 üzenetére
Alaporajel, maximum terheles (FurMark 30 percig), BIOS vezerelt ventivel nalam 85 fok. Miota alulfeszeltem a procit, 79 fok
-
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox #63903 üzenetére
Ezt rendeltem 3 hete, 2 hét alatt meg is jött, kifogástalanul műkdik.
-
Mr.ReD
csendes tag
válasz
FoxiestFox #63901 üzenetére
pont azt nem tudom mert már kb 2 éve vettem...
de egy példa:
http://www.ebay.com/itm/display-port-dp-to-hdmi-/251496462292?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a8e5b77d4vagy:
http://www.ebay.com/itm/6-FT-DisplayPort-to-HDMI-Male-Cord-Cable-for-HP-Alienware-Lenovo-Dell-Laptop-PC-/271246702780?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f279038bc
http://www.ebay.com/itm/High-Speed-DisplayPort-DP-Cable-Male-to-HDMI-Cable-Male-3m-Black-/320957840766?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item4aba93fd7e
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FoxiestFox #63869 üzenetére
Próbáltam, de nem lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #63864 üzenetére
Egy füst alatt elintéznél vele mindent
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #63862 üzenetére
Hat jah, de en a cserere valaszoltam. Persze, eGPU-val lehet novelni a teljesitmenyt
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #63836 üzenetére
Főleg, ha kisebb felbontásra váltasz (notin) és minden homályos lesz, akkor milyen "baráti" rajzolatúvá válik. :-D
Engem nem zavar, ha kicsit töredezett a betű éle, nem az adott mobileszközön élem le az életemnek minden egyes percét.
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #63836 üzenetére
(Illetve vannak azok, akiknek kellene szemüveg (akár egy minimális szemtengelyferdülés miatt is), de az imidzsükbe már nem fér bele, hát inkább panaszkodnak, hogy fáj a szemük az eröltetéstől. Akit nem érint, nehogy magára vegye!)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #63783 üzenetére
Az nagy hiba
Devid_81: Többféle FRU-val lehetnek alkatrészek, ahány beszállító annyi..vagy több
Az eladónak sok feedbackje van, sztem nem fogsz mellé lőni. De meg lehet próbálni gombot is cserélni ha csak 1-2-ről van szó.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #63776 üzenetére
X200 P8400+SSD vs. T430 i5-3210m+SSD
Hétköznapi felhasználásban (böngészés, e-mailezés) nem igazán jön ki a különbség, ezért is használom sokszor inkább az X200-at ilyenkor. De amint kicsit is megkergetem valamivel, komolyabb weblapokat nyitok meg, több dolgot akarok egyszerre csinálni, azért előjön a 3 generációnyi különbség.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #63776 üzenetére
Így teljesen egyetértek. Ugyanakkor egy hitványabb 3. generációs esetén már nem ennyire egyértelmű a helyzet. Pl. egy turbo és HT nélküli i3 vagy Pentium már nem biztos, hogy erősebb egy generációval korábbi i5-ösnél, vagy csúcs-T9000-es Core2-nél.
Ha fellapoznék pár tesztet, tuti kiderülne pontosan, de ennyire nem ástam bele magam.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63766 üzenetére
Igy van. De valoszinuleg SSDt meg RAMot a T510-hez is meg kellene venni. 3g sem biztos hogy lesz benne es az akku is eselyesebb, hogy nem Pana. FPR-t pedig nem tartom ertek novelo tenyezonek.
A kijelzo meg ahogy neztem a T510-ben mar 16:9. Tolem pl ezert megy az X230.
Hardveresen pedig nem erzek nagy kulonbseget a ketto kozott, Core i ide, vagy oda. -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #63765 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63761 üzenetére
Ha a "kimaxolason" esetleg a RAMot es az SSDt ertjuk, akkor szerintem az nem gond, viheto a kovetkezo gepbe es az ujba is bele kene tenni. Egyedul a proci lesz valamilyen szinten buko. Attol meg nagyobbat fog esni egy T510 ara a kovetkezo 0.5-1 evben. En ezt az upgradeet kapasbol belekalkulalom a gep araba.
(#63738) SpeedR, Itt is koszonom.
(#63744) Chaser, Ha megoldod, hogy eljusson hozzam...
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #63748 üzenetére
Biztos berágott a vodás mobilnetre...
-
Wyll
őstag
válasz
FoxiestFox #63750 üzenetére
Miért nem?
Ez pl. itt nem érvényes?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #63722 üzenetére
Ott is eljátszottam
Nem sok változás volt alulfeszelve kisebb órajelhez képest.
stojesz: Én ThrottleStopot használok, egyszerűbb.
-
stojesz
tag
válasz
FoxiestFox #63722 üzenetére
Ilyet hol és hogyan lehet? (SL9400)
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #63693 üzenetére
ThinkCentre gyarban mar en is jartam, sot, majdnem dolgoztam is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest