- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7244 üzenetére
A felvett áram energiatartalma, és a hőleadás majdnem pontosan ugyanannyi. A CPU-k tulajdonképpen hatékony fűtőtestek. Fizikailag nagyon kis mennyiségű másfajta energia távozik belőlük (és jórészt az is hővé alakul a gépben, vagy a környezetében).
-
amol
addikt
válasz
Napfénysüti #7252 üzenetére
NT7F2HV
Aztán rájöttem hogy a 620M kétmagos, talán nem lesz gond a fogyasztással.
Azt viszont nem értem 4GB-os gépet miért 32 bites rendszerrel szállítanak. -
amol
addikt
válasz
Napfénysüti #7238 üzenetére
Köszönöm. Sajnos ebből a konkrét fogyasztás nem derül ki. +20.000 és +2Gb, valamint 9 cellás akksi (Laptopinfo). Lehet ma el is hozom valamelyiket.
Olvastam egy cikket miszerint lényegesen többet fogyaszt az i7, akkor pedig nem érek semmit a nagyobb (és nehezebb, kilógó) akksival. -
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #7244 üzenetére
Ha annyira lennék hozzáértő a témában, mint amennyire nem vagyok, akkor most nagyon okosakat tudnék mondani, de így sajnos nem tudok mást mondani, mint amit olvastam. Fogalmam sincs.
Nem tudom, hogy lehet-e valahogy jobban kihasználni ilyenkor a felvett energiát, hogy kevesebb távozzon el hő képében. Vagy azt sem tudom, hogy ha hang, vagy valamilyen sugárzás (mármint úgy értem valamilyen hullámok) képében távozik az energia egy része, akkor jelentősen kevesebb hőleadás érhető-e el. Tényleg nem értek ehhez az egészhez.
Szerencsére annó időben váltottam matematikára / programozásra.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #7240 üzenetére
Állítólag nem. Valahol korábban szó volt róla (de lehet, hogy nem ebben a topicban), hogy ezzel az értékkel a processzorgyártók a gépgyártóknak azt jelzik, hogy milyen hőleadásra számíthatnak (ebben elvileg eltérnek, mert van aki a maximumot adja, de van aki az átlagos használatot. Ez nem csak cégenként, hanem talán időben is eltér, mert valamelyik cégnél valamikor volt egy váltás ezügyben, hogy ezentúl egységes legyen.). Szóval ezt inkább akkor érdemes nézni, ha processzort akar cserélni valaki egy gépben. A processzor kialakításától nagyban függ, hogy azonos hőleadás mellett melyik processzor mennyit vesz fel.
Valami ilyesmi volt a konklúzió, de ezt csak fejből írom. Kételkedjetek.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #7240 üzenetére
Az tény, hogy minél magasabb egy proci TDP-je (Thermal Design Power)...annál nagyobb hőmennyiséget is disszipál.
Ezért is csípem a P szériás Core procikat, mert kevés hőt termelnek. -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7238 üzenetére
A TDP nem a fogyasztásra vonatkozik.
-
boost
veterán
válasz
Napfénysüti #7170 üzenetére
X60, kb 250 ciklus, és amikor reseteltem az akksit a thinkpad battery mgmt tool-al, beszart az akksi. Egyébként még bírt másfél órát. Már nem. Szopás.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #7141 üzenetére
99.7% pozitív értékeléses eladónak, 3400 üzlettel a háta mögött szerintem azért már adhatunk némi bizalmat...
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #7137 üzenetére
Szerintem nem változott az UB slot, mert mikor rendeltem Ebay-ről az UB HDD caddy-t akkor t400 és t410 is a kompatibilitási listán volt.
-
pokey
csendes tag
válasz
Napfénysüti #7137 üzenetére
Csak a 12 colos szériában vagyok biztos, és ott jó a dokkoló, és jó a billentyűzet is.
-
pokey
csendes tag
válasz
Napfénysüti #7135 üzenetére
De legalább a dokkolókon nem változtattak....
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7104 üzenetére
nem, te egyes szám első személyben írtad
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7102 üzenetére
még egy hónapot?
x100e 220e. (egyelőre csak boltokban)
x200(s) 170-180e. (itt a környéken)
nemhogy spórolni nem kell, de egy hónappal korábban megvehetedKhaal:
asszem az x200s-em a 4 cellás akksival (meg SSD-vel) megy olyan 3 órát... muhháháháhá.
A gépből kiáramló levegő meg simán lehűt egy kólát. Persze ez kamu, de nagyon kellemes hőmérsékleteket produkál, ölben kényelmesen használható hosszútávon is. -
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #7060 üzenetére
Ha E61-ről írok, akkor néha én is elütöm.
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #7057 üzenetére
E71-e van.
-
J00hnny
aktív tag
válasz
Napfénysüti #6985 üzenetére
Nem semmi.....
-
J00hnny
aktív tag
válasz
Napfénysüti #6982 üzenetére
Az Albacomp-ról nekem is csak rossz tapasztalatom van....Én egy HP notebook-ot vittem hozzájuk megbízásból szervizbe...hát elég durva állapotban adták vissza...csupa karcosan...nem tudom mit csináltak vele, lehet megtaposták......
Szóval az Albacomp-ról csak jót vagy semmit...ezért nem mondok SEMMIT! -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #6875 üzenetére
Hat az biztos. Mindenbol sikerult kifognom a legszarabbat. Egér szar. T61 ventije allandoan megfő.
X41ben eddig nem csalodtam, de mondjuk az IBM.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #6860 üzenetére
Hát mégse.
Nem használnám ki, ellenben nehezebb és gondolom az i7 jobban is melegszik (ventizaj)
Meg csalódás volt látni hogy a t410ben csak 256-os az nv kari a t510ben 512es. Ez már nagyon sokszor elhangzot a számból, de "Ez most egy jódarabig marad" -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #6856 üzenetére
Főleg még ha meg is nézik az adatlapom és látják, hogy TP fan vagyok...no akkor lesz nekem ne mulass...
Amúgy ez egy Pavilion, amit darabol az ázsiai srác...azok köztudottan jó nagy trágyák, főleg a régi szériák.
Egy ThinkPad-al azért nem tudott volna ilyen könnyen elbánni. -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #6831 üzenetére
Dettó! Mondjuk én már hozzászoktam, hogy nem annyira fényes a kijelzőm.
Csak az elején bosszantott, hogy azért drágább volt az én gépem, és mégis olyan, mintha ez lenne a gyengébb minőségű. -
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #6750 üzenetére
Épp én is ezt akartam írni mikor olvastam a srácok írásait.
De nem baj legalább van még egy okom hogy beszerezzek itthonra egy x200 tablatet.Küldtem PÜ.-t
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #6762 üzenetére
Elmennénk hozzá, es mindenki fogna egyet a hona alatt.
-
tomi.tomi
tag
válasz
Napfénysüti #6717 üzenetére
Betettem a Recovery lemezt, újraindítottam a gépet, és követtem az utasításokat. Amikor feltelepült a rendszer, futtattam a System Update-et és a Windows Update-et.
-
devilga
csendes tag
válasz
Napfénysüti #6713 üzenetére
Köszönöm akkor váltom BIOS alatt
egyenlőre. Csak lesz megoldás majd Win7 re is
Egyenlőre nagyon jók a tapasztalataim, eddig DELL és HP gépeim voltak. Egyedül a billentyűzet fura nekem a HP után, nem mondom hogy roszabb csak más. Határozottaban kell lenyomni úgy tünik nekem hogy mélyebben fog -
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #6711 üzenetére
Nem tudom nálatok mi lehet a gond, lehet a win7, de nálam Vistán simán tálcáról lehetett a VGA-k közt váltani.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #6693 üzenetére
Én megbocsájtok neked.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6691 üzenetére
Sorry én voltam a b*lf*sz.
Probléma megoldva.
-
tomi.tomi
tag
válasz
Napfénysüti #6647 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Nekem mondjuk nem ártana, ha működne a video kapcsolás, nem is értem, miért nem megy, ha van hozzá driver a Lenovo oldalán. Az adataimat már lementettem, ha gond lesz, visszateszem a 32 bitest. Majd írok a tapasztalatokról.
-
mv
aktív tag
válasz
Napfénysüti #6590 üzenetére
"Jó mennyi német gép van itt." Az enyém asszem olasz vagy svéd.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #6590 üzenetére
Na latod, ezert jo annak, aki tiz ujjal, vakon tud gepelni
Rankesz: szep a matrica megoldasod, en nem varialtam tul, vilagitossal felulnyomtam az X40-en az osszeset es jonapot. -
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #6576 üzenetére
Igen, ALPS -> NMB történt (még mindkét billentyűzet itt van nálam). Végülis minden igaz, amit korábban olvastam róla. Az ALPS hallkabb, és kevesebb erő kell a billentyűk leütéséhez, de szinte az egész billentyűzet hajlong. Az NMB ezzel szemben kicsit hangosabb, és a billentyűket is erőseben kell leütni, de cserébe nagyon stabil. A T41p -s emlékeim szerint a régi ThinkPadek billentyűzetében ezen jó tulajdonságok egyszerre voltak meg, de ha a mostani kínálatot nézem és választani kell, akkor mindenképpen az NMB-s a legjobb.
Más kérdés persze, hogy az asztali billentyűzetemnél így sem hangosabb, pedig azok is minőségi darabok. Ismerek olyanokat, akiknek ez a hangosabb, masszívabb, oldschool érzés jön be jobban, a tesztek szerint pedig a notebookok között még mindig ezek a billentyűzetek a legjobbak.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #6573 üzenetére
Én (is) írtam, és valóban teljesen más lett, sehol sincs hajlongás. Egyértelműen szervízhez fordulós probléma.
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #6570 üzenetére
T61 eladása esetén igencsak sokat számit hogy azóta már 2 utóda is van..
ráadásul a T61 után ketté vált a 14" és 15" kijelzös T széria T400-T400S-T410S ,T500-T510i-T510... szóval van bőven utód kb. 1 múlva itt a PH T60-T61eseket kb. olyan áron majd meglehet kapni mint most egy jó T42-43 asokat! Szerintem...Bár sokan még mindig drága üzletekben vásárolnak akik egy kicsit talán presztisböl meg jó hire van stb. megveszik, azon az áron amit itt a forumozok nem tehetnek meg.. és ezekhez az árakhoz vannak szokva.. Ja személyes tapasztalat van aki még igy is hogy olcsó a PH még pofátlanul alkudozik..
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #6561 üzenetére
Sajna nemtudok, ha jól emlékzem már beszálgettünk Anklaral erröl..
De visszont van pár 2,5" HDD új ill. alig használt.. ha valakit érdekel a téma majd megnézem öket pontosabban, azt dobok fel hirdetést.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #6481 üzenetére
Hat most hogy latom hogy par dolog amit hibanak hittem az igazabol ThinkPad specifikus dolog, igy valamennyire mar megvagyok bekulve megint. Nem hiszem hogy elfogom adni.
Kulonben fura a T61hez kepest, hogy ezen a gepen a zsanerok nem olyan erosek, de ahogy lattam ez X200on is ilyen.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #6453 üzenetére
Palmrest le, billentyű ki és lehet is látni a légkavarót...mert felülről szipkázza a levegőt.
2K körül venni egy sűrített levegős sprayt: [link]...és 3-4 havonta kifújkálni. Inkább ezt tegye az ember, mint 2 év után atomjaira szedni a gépet.(#6454) ragereza ...az a tuti ki volt tisztítva dolog...szerintem nem olyan biztos. A szervizekben csak azt csinálják meg ami nagyon muszáj.
Persze nem azt mondom, hogy totál laikusként bombázd szét a gépet...amihez ugye itt a segítség.() Videókkal prezentálva. Én már nem egy notiban cseréltem a hűtést, nem olyan bonyolult.
Igaz, hogy van egy pár dolog amit be kell tartani szerelésnél, ha nem akarsz a gépben kárt tenni. -
tomi.tomi
tag
válasz
Napfénysüti #6412 üzenetére
Rendelhetjük egyszerre, ha van értelme. Kérdés, hogy van-e? Egyébként én csak Winner_hun fórumtárs segítségével tudnám, mert lövésem sincs az e-bay-hez.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #6408 üzenetére
it-glasses volt még akitől jött cucc. Van is most neki T400-ba való kerete. De jó T400s-be is.
(#6406) TOZ...igen ajándékként szokták feladni többnyire és értékmegjelölés nélkül. Így meg is lehet úszni a vámot és az Áfa-t, amit ugye bizonyos érték felett szemrebbenés nélkül rátolnak. Kis csomagokat meg amúgy sem szoktak bontogatni.
(#6416) sghc_toma ...tavaly decemberben volt a fejlesztés a kínai postánál. Azóta igen hamar megjönnek cuccok. Ha valahol megreked az árú, akkor az már csak a kis hazánkban lesz.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
1 dollarnal olcsobb postat akarsz a vilag masik felerol?
pont egy hete rendeltem en is egyet, cakk-pakk 4293 Ft-ot fizettem.. ma hivott edasanyam, hogy megjott a cucc, kicsit meglepodtem, ket-harom hetre szamitottam..amugy en is hasonlo cellal vettem, mint Parci, csak en a keretbe nem SSD-t pakolok.. van egy 320-as Western Digitak vinyom, az megy bele..
-
taltos
senior tag
válasz
Ki tudja? Lehet, hogy az biza egy macbook volt, Thinkpadre moddolva.
-
tomi.tomi
tag
válasz
Napfénysüti #6408 üzenetére
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #6388 üzenetére
Ugye magamnak egyet vettem, a másik kettőt (egyik T400-as a másik W500-as) ismerősnek ment. Csak azért intéztem én mert totál nem voltak képben az ebay-el.
Írsz Pityunakegy privátot, hogy melyiket szeretnéd és pikk-pakk elintézi neked. Annyi, hogy előre kéri a pénzt, mert az ebay-es számláján nem tart annyi zsetont (biztonsági okokból...ugye
).
Befizeted, utalod neki...tök mindegy.
Megveszi neked és egyből a címedre küldeti a motyót a kínaival...2-3 hét és nálad van a cucc.
Be is vállalják valamikor a postát a kínaiak, mert náluk nagyon olcsó. Itt is csak 1$, szóval nem nagy cucc.A Display to HDMI átalakítót is az ebay-ről vettem. Valami 9$ volt, vagy mennyi
...itthon meg 5-6K-t elkérnek ezek a betegek érte.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #6388 üzenetére
Csatlakozom.
Egyébként miért nem megy a switchable graphics? Szerintem nem nagyon kellhet más, mint intel driver, ati driver, meg lenovo power manager. Ezek fel vannak rakva?
Szerk.: Meg persze BIOSban is engedélyezni kell.
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #6376 üzenetére
,,vinyók is voltak,, ezt hogy érted?
csak satás jó bele...
-
válasz
Napfénysüti #6349 üzenetére
x60? sosem volt olyanom... egyszer volt egy pár hétig, de egy ideje egy t60-ast nyúzok.
amúgy most látom, hogy fórumtárs MA találta ki, h eladja a fullos t400s-ét... én tegnap vettem az enyémet... -
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #6341 üzenetére
semmi, de azért annyira nem jó, hogy simán váltson rá az ember T400s-ről.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #6319 üzenetére
yepp
Bár az is LED-es vót... -
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #6311 üzenetére
Mikor a Harry Pottert olvastam esténként a gépen pdf formában akkor kikapcsolt wifivel feles fényerőn több mint 9 órát ment a nagy akksival
-
Anklar
csendes tag
válasz
Napfénysüti #6306 üzenetére
Nekem ssd meg ledes háttérvilágítás van az R400amban és a 6 cellás aksival ha netezek bekapcsolt wifivel meg nem nagyon hajtom a procit akkor kb 5-6 órát bír
Multkor teszteltem az ultrabayes akksit ami Promtól jött azzal 2,5óráig bírtam filmet nézni (kikapcsolt wifivel max fényerőn)
Bár minden a felhasználástól függ, nálam a legnagyobb terhelő erő ha filmet nézek.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #6298 üzenetére
Abból a szempontból talán jobb is kapcsolgatni a Bios-ból a VGA-t, mert így legalább tudok felrakni eredeti ATI drivert és abból a is a legújabbat + legalább az magyar nyelvű is lesz...nem úgy mint a rákos lenovo-é, mert az angol.
Ha meg egy hónapban 1X használom a HD3650-es VGA-t, akkor sokat mondtam, de azt is csak a Display port miatt, mivel csak azon tudok HD filmet nézni.
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #6245 üzenetére
Tegnap mint írtam újra raktam a drivert amit a TVSU talált a FP-nek, azóta tökéletesen működik ismét mint Vista alatt.
Azért köszi.Mikor az első win7-re tettem a frissítéseket akkor a power managert sem rakta fel jól. Leszedtem újra raktam, csak azt külön és az is tökéletes lett.
Lehet meg kellene játszani ezt a leszed, külön újra rak dolgot a HSDPA driverrel is.
Üdv.
-
orbano
félisten
válasz
Napfénysüti #6256 üzenetére
A T400-ban a vinyó kezdett el gyanús szektorokat észlelni, és emiatt néha belassul. Nem tudom cserélik-e, kivizsgálás alatt van. Egyzser már volt szegény, akkor az akksija halt be, kaptam helyette újat.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti #6221 üzenetére
Nekem is authentic-es, nekem is win 7 64 bit, és nekem is pontos.
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #6169 üzenetére
öö ugyanezt kérdeztem én is
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #6117 üzenetére
Egy üveg Hoegaarden rendel
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #6091 üzenetére
-
i400
senior tag
válasz
Napfénysüti #6091 üzenetére
utálom a focit nagyon de ránézésre olyan focista feje van
úgyhogy itt át is adom a találgatást azoknak akik otthonosabban mozognak a falábúak világában...
-
i400
senior tag
válasz
Napfénysüti #6081 üzenetére
biztos valami focista
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #6083 üzenetére
Google keresőszavak: Fell Warren Ellis Ben Templesmith.
Bocs, Opera Miniről vagyok, nem tudok linkelni.
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #6081 üzenetére
Ez olyan, mintha én mondanám azt, "ha nagy leszek, meghálálom!"
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #6079 üzenetére
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5992 üzenetére
Na ha ezt tudom akkor
mindegy én tudok olcsobban is
-
HarryPotter
őstag
válasz
Napfénysüti #5971 üzenetére
egy ilyen találkozó nagyon jó ötlet. Mindig kiváncsi vagyok, hogy ki van a nick és az avatar mögött valójában. Azért a barátságok mégis csak élőben az igaziak. Ha lesz ilyen meeting, szóljatok!
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5971 üzenetére
Ha aktuális lesz a dolog, akkor úgy is megszervezzük....ide lesz beírva először.
Kollégának sem egyszerű, mert Ő a határ túloldaláról jön -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5968 üzenetére
Nem sajnos...mert a kolléga rohanásban volt csütörtökön és pénteken is. Meg hamarabb haza is rendelték
Én mondjuk startkész állapotban voltam 2X is, hogy megcsináljuk...de hát így alakult.
Azt mondta, hogy májusig, még biztos jön 1X...akkor megint megpróbáljuk összehozni. -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5881 üzenetére
Ami késik az nem múlik...PH tali szervezésben amúgy is jó vagyok.
Majd ha összejön ez a kalibrálás, majd úgy is beírom ide a tapasztalatot.
Kérdés, hogy most nekem ugye 2 VGA van a gépben, akkor most a kettőt külön kell beállítani?Erre kíváncsi vagyok.
(#5883) Prom...lehet, hogy te inkább utánfutóval jössz, ha hozod a "kis" gyüjteményed.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #5884 üzenetére
Én is mennék szivesen, de csak nyáron érek rá. Én is TP orult vagyok, még polom is van, ahogy Napfenysutinek is.
Bar ettol nem biztos hogy abba mennék .
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5881 üzenetére
jaja ha valami ilyesmi buli van, sok thinkpad örült 1 helyen akkor megyek én is
azt visszek amit tudok.. épp
nosztalgiáztam ,,leporoltam,, a T41P masinámat felraktam rá a NFSU2 egész jól elment rajta
-
Pityke78
őstag
válasz
Napfénysüti #5871 üzenetére
Köszi a segítséget.
Megmondom őszintén a szívem az újabb felé hajlana, de ez inkább pszihés dolog. Az új valahogy jobbat jelent az embernek. De ha jól értem a szavaidból, akkor ez nem biztos hogy így van. Mivel a cipelés általában autóval történne, ezért inkább a nagyobb kijelzőt választanám. -
Pityke78
őstag
válasz
Napfénysüti #5869 üzenetére
Sajnos leginkább csak céges dolgokra, de azért egy-egy extra is jöhet. Ha jól tudom a régebbi típusokban csak CD író van, illetve kisebb kijelző.
Mivel nem az én pénztárcám lesz, ezért a legjobbat szeretném kihozni belőle. -
Tin
veterán
válasz
Napfénysüti #5862 üzenetére
másra én sem tudok gondolni. de nem nagyon találtam sehol, hogy attól "jobb" lesz, ha újra kalibrálom.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #5854 üzenetére
egyik percről a másikra csökkent le, egyik pillanatban még 13% (23 perc)-volt, utána pröntyögött egyet és elindult a hibernlási folyamat.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #5845 üzenetére
Ménjén inén él! Ész ném bázár!
-
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #5818 üzenetére
Nem sokkal, sőt helyenként olcsóbb is, de nem szabad elfelejteni, hogy most szinte mindegyik TopSeller gépben van HSDPA modem, az újakban meg csak előkészítés lesz.
És amíg beérkezik, addig a dollár árfolyam még hatalmasat viccelhet velünk.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5739 üzenetére
a Vérpistikének (BloodStevie
) azért nem jó, mert nincs benne Altec Lansing meg Harman Károly hangrendszer, illetve a diszkrét VGA sem alaptartozék. Továbbá nincs rajta FPS növelő pirosan világító koponya, meg lángnyelv (!) sem, nomeg eleve úgy néz ki a gép (még ezzel az új keyboarddal is) mintha valahonnan a múltból ugrott volna elő. Egyébként totál igaz: tipikus business felhasználásra nem kell ez a kraft, de mondjuk még egy Core2Duo sem feltétlenül... csak azt már megszoktuk
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #5667 üzenetére
Vagy eppen hogy uj gepet vesz, de nem egy vagyonert
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #5665 üzenetére
De ki az a b@rom, aki a központi szervizbe viszi javíttatni a gari lejárta után?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #5599 üzenetére
Sose voltak.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5593 üzenetére
A 8530p-t adom el szombaton. Helyettem egy egy T500-at veszek csak itt a fórumon olvastam 1-2 rossz dolgot. Konkrétan inkább a billentyűzetről, h lötyög.
Egészen Tatabányáig megyek Kecskemétről ú, h nem éppen ott akarok azzal szembesülni, h ilyen problémák vannak. Majd felhívom az illetőt de sztem nem lesz vele probléma, legalább is remélem!
Kíváncsi vagyok, h egy EliteBook után csalódás lesz-e a ThinkpadSajnos nem ismerek olyat aki egyikről is váltott volna a másikra. De végül is mind1 a T500-at is eladom 3-4 hónap után
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5593 üzenetére
Nálunk asszony R61-esének a bal oldala, de nem zavaró. Lehet csak meg kellene húzni a csavart
-
_ak_
addikt
válasz
Napfénysüti #5540 üzenetére
Én kalibráltattam a T500-am kijelzőjét, de a közben szerzett információk alapján , ahány gép, annyi kalibrálás. Amennyiben még találsz is profilt, valószínűtlen, h színhelyesebbé tenné a kijelződet.
szerk.: és mint kalibrálás közben kiderült, h valószínűleg samu panel van az enyémbe, mert erősebben volt kékes (állítólag ez jellemző azokra)
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5555 üzenetére
Pü-t akartam irni na mindegy...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5337 üzenetére
ezesetben az integrált Intel X4500 mellé kapunk egy Radeon HD3470-et (a gyártó honlapja szerint HD3670-ig lenne elérhető a választék), így az erősebb GPU-t igénylő alkalmazásokhoz egy gombnyomásra átválthatunk a dedikált magra.
forrás: [link]Most akkor ki tudja rosszul?
MÁS:
Gondolkodóba estem a Thinkpad kapcsán, lehetséges, h benevezek egyre. Olyan kérdésem volna, hogy ha olyan helyről veszem ahonnan nem kapok számlát vagy garanciajegyet az esetleges szervizelés mindig problémamentes lesz? Természetesen széria és termékszám alapján garanciális gépről beszélek.
Vagy olyan mint a HP, hogy hol csak számlát, hol csak garijegyet vagy legtöbb helyen semmit nem kérnek a széria és termékszámon kívül? -
Rez_Grof
őstag
válasz
Napfénysüti #5339 üzenetére
Jó a gondolatolvasokám?
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5310 üzenetére
Igen én is igy vagyok vele kb 1-2pecig kell ugytartani a kezed mintha kiejlzöröl irányitanád
sajátgép használat stb és máris zsibad az ember..
de van akinek megér pl több 10ezret ez a funkció -
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5274 üzenetére
BIOS ban elvileg igy kell lennie:
Graphics Device - Switchable gra...
OS detection for Switch.... - Enabled
normál default szerint müködni kéne. csak Vista tapasztalatom van VGA átváltásnál. -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5274 üzenetére
Nekem is világít.
A driverrel kapcsolatban nincs tapasztalat, mert én gépembe csak egy vga kártya van.
Viszont azt nem értem, hogy a System Update miért akar feltenni nekem kártyaolvasó drivert. Ugyanis olyan sincs a gépben -
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #5264 üzenetére
Az elején még nézegettem, de mivel külön is minden elérhető így mostanában háttérbe szorult.
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5264 üzenetére
Persze
Szerintem kötelezö eleme egy lenovo gépnek
szv. engem pl: bosszant mikor valaki egyböl letörli az OSt a gépröl feltesz valami saját windowst Recovery particonak annyi aztán tinkwantage ,system update nem frissit stb. stb nem rakja fel és csodálkozik hogy miért nem müxik sokminden a gépen
-
Prom
tag
válasz
Napfénysüti #5231 üzenetére
csak 6 cellásom van, ami meg van 1 db 0 ciklusu 9es azt gondoltam a R61eshez adom amit elakarod adni...
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #5151 üzenetére
Most inkabb visszafogok a fanatikussagbol, aztan kivarom h milesz. Ha tenyleg ilyen szar a helyzet, akkor lehet h nem.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5111 üzenetére
Ráadásul még AMD-s is neki...mint a kazán
Téríteni próbálok mindig, több kevesebb sikerrel
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5060 üzenetére
Nálam azért rendesen van cipelve a kicsike...heti 3-4 alkalommal jön velem a melóba.
(#5061) bwoay...persz-persze, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet...egy ideig biztos
(#5069) Tin...szeretnék lenni a helyedben. Nekem már annyi vinyóm elhullott, hogy megszámolni alig tudom.
Pedig vigyázok a dolgaimra.
De viszont még soha nem volt WD vinyóm...lehet, hogy nekem is azt kellett volna vennem? Most már mindegy.
Jelenleg csak Samu vinyóim vannak...eddig mind 100%...kopp-kopp -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5050 üzenetére
Az APS-t milyen érzékenyre állítod?, mert nekem akkor is kattogott, ha pl. ölben használtam a gépet. Szinte meg sem moccant a noti...pedig nem volt érzékenyre állítva.
Volt olyan nap, hogy 3%-ot is esett a vinyó kondíciója....majd felrobbantamEhhez a Samu-hoz őszintén bevallom, hogy nem merem felrakni ezt a progit.
-
Innox
tag
válasz
Napfénysüti #5008 üzenetére
Hát köszi az infot, így már világosabb
Megpróbálom, nekik is dobok egy mail-t aztán kiderül.
Amúgy jól írtad a nevüket:
Lenovo hivatalos szervízek -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5012 üzenetére
Nekem sincsen semmi gondom vele. T60-as gép volt a tesz, azon próbáltam ki a recovery dvd-t. Jól megy. Aztán a T400 is megkapta.
Érdekesség, hogy a recovery dvd-ről való telepítés után kezdtem beállítgatni a dolgokat, meg frissítések, és dobott egy kékhalált. De mindkét gépnél előjött
Aztán kapott Win frissítéseket, és azóta minden rendben. -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #4898 üzenetére
Nekem sincs sokat hasznalva, konkrétan 2 havonta 1x hasznalom maximum. Kéne is a helyére inkabb valami takaro lemez. HDD beepito keretet nem vennék hozza mert nem SATA. ( T61, bár mindenki tudja
)
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #4893 üzenetére
Az "e" pont attól "e" (economy
), hogy nem lehet; a dokkolócsatlakozót biztosan lespórolták az R61e-ről, meg gondolom, más portokat is. Abban nem vagyok biztos, hogy az optikai meghajtó cserélhető-e, azért azt nem hinném, hogy ne lenne az, de ezt Te tudod megnézni a barátnőd gépén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged