- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #43760 üzenetére
igen, így van
jss: Te tudod, egyébként a T420-ból is van olyan ami USB 3.0-as. De ha már W, miért nem nézel W510-et, annyiért biztos kapsz mint T420s-t és akár 4 magos proci is mehet bele (vagy gyárilag az van benne), vga-ban meg ha nem is olyan sokkal, de izmosabb az NVS 4200-nál.
-
soldi3r
veterán
válasz
Chaser #43642 üzenetére
ez hdd-tol nem fugg? pl a wd-nek volt ilyen szeriahibas temeke
-
-
válasz
Chaser #43593 üzenetére
Akkor a fehér trutyi helyett kap majd valami jóféle ezüstöt, és leellenőrzöm a hűtés illeszkedését is (bár biztos vagyok benne, hogy azzal nincs gond).
A hőcsövek állapota hogyan mérhető fel?
Köszi.Így szeretném használni, de olyan játékoknál, amik teljesen leterhelik a GPU-t, pár percnél tovább nem bírja.
(Far Cry 3, Battlefield 3, néha már CS:Source alatt is lelövögeti magát.) -
btudos
nagyúr
válasz
Chaser #43518 üzenetére
Azon kevesek közé tartozom, akik rettenetesen utálják a Dell-eket (anno kegyetlenül megküzdöttem egy E6500-al, ami lehetett volna az én hibám is, de használni se szerettem), így amíg lehet maradok a Thinkpadeknél. Súlyosbító tényező hogy a Latitude-széria jelenlegi formavilága nekem nagyon nem jön be
Bármennyire vonz a Dell NBD garanciája, de sajnos nem tudok csupán objektív szempontok alapján jó érzéssel használni egy gépet.
-
btudos
nagyúr
válasz
Chaser #43511 üzenetére
A gari lenne a legkisebb gondom, mert a smartservice-ről sok jót hallani. De az új koncepció már nekem is betesz, nem tudom ki fog normális trackpoint-tal gépet gyártani (a Dell és a HP trackpointjai szerintem használhatatlanok a TP-khez képest), ha már a Thinkpad-eknél se lesz dedikált gomb neki
Kétségtelen tény, hogy ha a Dell most odafigyel, és nem követi az elkurvuló Lenovot, sok vásárlót nyerhet magának.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Chaser #43477 üzenetére
Azt honnan tudhatom meg, hogy milyen panel van benne?
Az akku 6 cellás, hogy mennyit bír, nem tudom, mert mindig hálózatról megy. A bill alapból német, de van hozzá matricám, de azzal nem olyan szép, ezért sem raktam fel. Viszonylag hamar megtanulható amúgy, hogy mi hol van, persze, van aki kényes az ilyesmire. A gép állapota szerintem kiváló, a zsanérjai masszívak, egyedül talán ami gond, hogy a tetején viszont vannak karcolások.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #43353 üzenetére
Nem tudom, de 15" T60-nál a cooler mentén alul méretezték a rollcage-t, így a 3 közül a szememben ez a leggyengébb láncszem. Volt T61-em, 15,4" és 14,1" wide is, különösebb gond nincs velük, de T400/T500/W500-nál mint ha jobbak lennének az illesztések és a palmrest sem hajlik annyira. T500-am még az első szériák közül volt, ott a palmrest recsegett ropogott, pedig minden a helyén volt, a későbbi évjáratok sokkal jobbak. A T400 ami nálam járt nagyon egyben volt, nem lehet rá egy rossz szavam, a zsanérnak persze volt egy kevés játéka, de ezt már megszokhattuk. A W500 szintén korrekt volt. Persze az IPS panel a T60 erőssége, de minden másban jobbnak érzem a T500/W500-at, én személy szerint 16:10-et is jobban kedvelem, ez persze felhasználás/ízlés kérdése.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #43331 üzenetére
És a T400/T500-zal mi van?
Szerintem egyértelműen jobban sikerültek mint a T61. Mondjuk nekem a T510 még jobban bejött, igaz picit hangosabb, de ezt leszámítva kb. mindenben jobbnak találtam.
szerk: "Diszkrét vga-s T400/500-at én is apróban bontásra, vagy itteni felhasználót akinek behalt. Intelest még nem."
Az IGP-s gépeknél nem gyakori az alaplap hiba, általában a diszkrét vga szokott bekavarni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #43271 üzenetére
Amúgy tényleg, ezt én is észrevettem, hogy affs után én is inkább bepocoltam az ágyba még az utolsó 30 percre és ott mókoltam, nem a nagy gép előtt. Szép és jobb használni, még egy sima szokványos gimpelés is annyival jobb lett, hogy 1-2 effekt még belefér pluszba, mert szép és tetszik.
Anyám annyit tud, hogy a gépének a kijelzője nagyon különleges meg szép, apám meg azt, hogy a másik gépem hetente darabokra van bontva, mert mindig kókányolok valamit, őt a 20 kV alatti dolgok annyira nem izgatják, max a 230, ez neki csak bohóckodás amit művelek -
-
-
Francia91
veterán
-
jss
aktív tag
válasz
Chaser #42841 üzenetére
Komolyabb TP például egy T420s. Abban van Quadro nvs 4200m és egy HD3000 jó esetben.
Ez jó lenne, de a 4200 m 64 bites memória interface-el rendelkezik, ami ugye eléggé megöli, ha játszani akarsz vele. Ez a TP elég modern és elég komoly szerintem ma is, persze gondolom egy w520 azért jobb.Ehhez kéne mérni egy eGPU lehetőségét. Így van értelme, vagy így sem sok?
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser #42633 üzenetére
Ez sok topicra jellemző mostanában, téli szünet van.
Egyébként ennyit kellett volna tenned: az aktív partícióról átmásolod a boot könyvtárat, ill. a bootmgr, ntldr, ntdetect.com, boot.ini fileokat (utóbbi 3-at csak akkor, ha az XP is kell, de ilyenkor a boot.ini-t is át kell írni, hogy elinduljon, amikor az SSD-ről bootolsz) az SSD W7-es partíciójára és azt aktívvá is teszed.
-
solaris7
tag
válasz
Chaser #42575 üzenetére
Nekem ez volt a tapasztalatom 21 sool komment
ha nem találnád21 Sool (2012/12/11)
Ami tetszik: Jó SSD,jó áron
Ami nem tetszik: Win8 upgrade nincs
Jóhiszeműen én is vásárolni akartam egy Samsung SSD-t Win8 upgradeel.
Majd félóra sorbanállás után közölték velem SSD van Win8 nincs.
Az SSD-t elvihetem a Win8 up majd később, mikor? nemtudja megmondani
Érdeklódjek! Mindennap telefonáljak vagy utazzak és kérdezzem ugyanmár mikor lesz?
Hol olvasható ez az eljárási mód a hirdetésben? Én ezt láttam mielőtt bementem a boltba.
\" Átvehető \" \"zöld pipa raktáron\"
Vicc az egész!!!! -
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #42547 üzenetére
Esetleg javasolhatnám azt, amit én tervezek (majd a nyáron, mert most picit aránytalanul sokat költöttem legókra), mégpedig, hogy levadászok valahonnan egy 4:3 T61-et, minimum T8100-zal (de T8300 vagy T9300 is jöhetne, akku-állapot nem számít), meg intel grafikával, az megkapja a jelenlegi alaplapot a T7200-zal (anyámnak jó lesz a jelenlegi X31 helyett), a Theseus-hajózó T60.5 meg kapna 8GB RAM-ot, meg ezzel örök életet meg +1 napot esetleg...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #42544 üzenetére
Az a néhány óra azért nem mindegy, ha több akksit kell cipelni az még több súly, az így sem könnyű gép mellett. Emellett ott van még az mSATA is, ami nekem fontos opció lenne, persze ez mind elméleti elgondolás, mert jelenleg úgy sincs se T510-re se T520-ra pénzem...
szerk: Ultrabay akksi nem két fillér, ahogy egy pótakku sem, minek költenék ilyen dolgokra, ha különbözetből majdnem kijön egy korszerűbb gép.
-
Francia91
veterán
válasz
Chaser #42303 üzenetére
Innen töltheted le a módosított ATI drivert T60-hoz Win7-re. Windows8-ra Windows7 kompatibilitási móddal tudod feltenni, de megy rendesen
(ATI Mobility Radeon X1300/X1400 és FireGL V5200/5250 driver Win7-re) -
Tim82
félisten
válasz
Chaser #42186 üzenetére
Nálam jó az AHCI. Viszont SATA 2 SSD (Vertex 2), T60-ban, csak Sentinel szerint nem megy a Trim + ugyanúgy 80% teljesítményt ír.
Ja és nincs egyenes összefüggés a két adat között tudtommal. (A Samsung 830-ad pedig még mindig egy SATA 3 SSD, a SATA 2-t tudó T400-adban.)
Mondjuk holnap megnézem egy újabb Sentinel-verzióval, a most feltelepített ~ 2 éves.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #42170 üzenetére
Most karbon fóliát akarok bugázni, és azzal behúzni a palmrestet, meg a fedlapnak azt az 1 centis részét, ami eleve el van választva a többitől. Kíváncsi vagyok hogy nézne ki
És akkor ugye lehetne adni az ívet bőven. Már csak egy tényleges matt fólia kéne, ami tutiság, de elviekben lesz az is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #42161 üzenetére
Én pénzt nem akarok bele ölni. Most ha beleraknék 20k-t az ebaybe, akkor ez is vacsiúj lenne, de minek, úgyis megkarcolom egy spirálfüzettel vagy valamivel. Egyedül a billzetet fogom cserélni, abból egy szép magyar jó lenne, mert raklap spec. karaktert fejből én sem vágom/érzem.
soldi3r: Én csábítható vagyok, Elitebook vonal iszonyatosan bejött a fém külsővel, nagyon állat volt tapogatni. De rohadt nehéz a nagyobbaknál, a kisebbeknél meg elég sok a nyűg, így felejtő. Mac viszont még hosszútávon nem volt nálam (laptop legalábbis) így érdekelné a szívemet az érzés
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #42156 üzenetére
Én vagyok a tökéletes átmenet. Itt teker előttem a kisebb esztétikai hibás x200s meg a makulátlan T60 IPS
Mondjuk eladni nem akarom őket, bár meg kell jegyeznem, valamelyik nap kacérkodtam egy ilyen 80k-s Macbookon. Meg ne kérdezd miért, de valamiért ki akarom próbálni hosszú távon is, hogy biztos legyek benne, nincs jobb az x200s-nél a hétköznapokban (nekem).
-
MrSealRD
veterán
válasz
Chaser #41638 üzenetére
Én már most is bevállaltam a torrentet...igaz nem nyomok ipari mennyiséget, de azért van...
426 óra működési idő alatt 517GB írást hoztam összesen...Amibe minden benne van...SSD Life azt mondja 8 év hónap....Ha a félidő lesz igaz belőle, szerintem akkor már másik lesz a gépben...
Én is inkább a vezérlő halási problémáktól félek jobban...De ezért csinálok backup-ot... -
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #41463 üzenetére
Én is egy ilyen 750-es csodát használtam eddig, igaz csak adattárolásra az SSD mellé, valóban remek vinyó, most cseréltem le az utódjára az 1TB változatra.
mutyuru: Power Management driver+Power Manager, Active Protection System, Hotkey features, lenovo-s vga driver (ha még nem az van fent), Toolboox (innen tudod leszedni: [link]). Én ezeket szoktam felpakolni, meg persze mindnen szükséges drivert.
-
Francia91
veterán
válasz
Chaser #41352 üzenetére
Viszont a Win7 a 8-hoz képest felzabálja a hardvert. Lejátszottam próbaképpen a Predator című filmet /elég nagy bitrátás verzió/ FHD-ban. Win7-en CoreAVC-vel+WMP-vel is akadt, mint a fene /minden 100-on volt.../. Win8-on VLC-vel olyan szépen ment, hogy csak nah
. RAM-ból meg 10 %-kal kevesebbet használ, pedig pont annyi ThinkVantage szoftver fut a háttérben, mint a Win7-en... Nem a legjobb a felülete tényleg, de jobban megírták, mint a 7-est
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged