- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

audi100td nagyúr válasz  btudos

üzenetére btudos

üzenetéreÉn is kb. így vagyok vele, hiába jó a gari, ha maga a gép összességében nem felel meg az igényeimnek, bár ahogy elnézem az előző oldalon linkelt várható TP-ket, nem is olyan rossz a Latitude. Nálam már az új zsanérdizájn kiverte a biztosítékot, a Trackpointról nem beszélve. Nem lesz ez így jó... ielektros: Ausztriában is ilyen, nálam még szériaszámot sem néztek, elég volt bediktálni telefonon. Másnap jött volna már a szervizes, de nem értem rá, így egy nappal későbbre kértem. Szerintem ez bőven megfelel egy Dell NBD-nek.  Az más kérdés, hogy itthon sajnos nem ez a helyzet, Bp-iek még szerencsések, hogy van a Smart, velem is teljesen korrektek voltak. Az más kérdés, hogy itthon sajnos nem ez a helyzet, Bp-iek még szerencsések, hogy van a Smart, velem is teljesen korrektek voltak.
- 

válasz  btudos

üzenetére btudos

üzenetére+1 Lehet, hogy jobb a Dell garancia feltétele, de én akkor sem mondanék le a ThinkPad szvsz jobb használhatósági élményéről a Dell/HP gépekkel szemben - Lehet, - jobban mondva van esélye, hogy a garanciával egyszer/talán szívni fog egy TP user a garival, de a Dell/HP használásával én minden percben, kötelezően szívok amikor csak ülök előttük. 
 Ez elmúlt 12 év alatt többször próbáltam magam Dell és HP irányokba elmozgatni teljesen sikeretlenül. (javarészt az olcsóbb áruk miatt tettem ilyen irányú kísérleteket)
 Mikor vettem egy nem-TP gépet, max 1 hét és megőrültem tőle Tudom - tudom - biztosan elfogult vagyok, de a TP elkényeztetett és az ember nem szívesen adja egy jól megszokott szintnél lejjebb a dolgot  
- 

válasz  btudos

üzenetére btudos

üzenetére+1 
 A 10-es széria szerintem sokkal jobban nézett ki, ez a mostani formavilág nagyon nem jön be + a TP-kben van msata SSD-hely. A régi olyan volt, mintha keresztezték volna a TP-k formáját az Elitebook-ok fém borításával. Kár értük, pedig egy E4310-es még mai szemmel nézve is igencsak tetszik külsőre!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az más kérdés, hogy itthon sajnos nem ez a helyzet, Bp-iek még szerencsések, hogy van a Smart, velem is teljesen korrektek voltak.
 Az más kérdés, hogy itthon sajnos nem ez a helyzet, Bp-iek még szerencsések, hogy van a Smart, velem is teljesen korrektek voltak.