- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #80736 üzenetére
Firewire-csatlakozóra azért ne nagyon számítson, hogy jó lesz.
dody07: PCMCIA-ra ne gondolj az X200s viszonylatában, legfeljebb Express Card-ra.
-
Francia91
veterán
válasz
Nekem is a T500-as melle egy Musiland Monitor 02 US Dragon van, USB-rol kap mindent (van kulso tapja is), remek cucc! Az integralt megoldas ehhez kepest lepkefing
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Nem tudom, de átadom neki
-
jjeahh
nagyúr
válasz
FoxiestFox #80721 üzenetére
Ok, köszi!
-
zolion01
tag
válasz
FoxiestFox #80627 üzenetére
Igen. Egy kicsit túlzásba estek. A VGA váltás is tökéletesen működött, amíg egyszer csak egy óvatlan pillanatban felrakta az ATI3650 drivert, mert az frissebb. Na azóta sem bírtam működésre bírni, az sw-t, de ez nem is érdekes.
Kíváncsi lennék, honnan veszik a drivereket, a chip készítőjétől vagy a laptop, brand gép esetén az eszköz gyártójától? -
zolion01
tag
válasz
FoxiestFox #80624 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox #80554 üzenetére
Igen termeszetesen.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #80326 üzenetére
Mondjuk ha az X220-ba akarsz IPS-t, jó akkut, 2-4 GB-nál több RAM-ot és SSD-t, valamint lehetőleg csak mérsékelten kopott külseje legyen, akkor hirtelen 90-100k lesz alsó hangon az a 60k körüli ár, de inkább 110-120k.
Én pl. nem is akarom összeszámolni, hogy mennyibe fájt kb. az, hogy tavaly ősszel vettem egy roncs X220-at, majd fél év alatt összelegóztam a jelenlegi állapotra (IPS, 16 GB RAM, 256 GB SSD, új gyári 9 cellás akku, WWAN, új palmrest, relatíve nem lelakott fedlap). Mondjuk úgy gondolom, hogy megérte.
Wolfskin: az az i7-720QM durván elfenekeli teljesítményben az i5-4210U-t, főleg ilyenekben, mint CAD, Photoshop és egyebek egyszerre, hiába régebbi vagy 3 generációval. A kijelző is odaver az Ideapad-éhez képest, az összeszerelési minőségről, tartósságról nem is szólva.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80326 üzenetére
A kijelző kárpótol sok mindenért. Nekem már lassúcska volt, nincs is tp-m most. Feneseérti' dolog ez, de jól tartják az árukat az biztos.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80319 üzenetére
x220-ak ára nagyon lenn van, 500-as tartja az árát, 510 nem sokkal drágább.
atomanti19 Célszerű lenne ssd és 2x4gb ram nélkül eladni, 40-50e közt elmegy, x220 60-tól felfele van, de láttam már olcsóbban is.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
FoxiestFox #80310 üzenetére
Azért egy ssd-s P9700 as T500 320GB al a caddyben infinity rammal csak megér egy fapad x220 szétkopott tp vel
-
bucihost
senior tag
válasz
FoxiestFox #80305 üzenetére
pl: Intel GM965-ös 42W7651 ?
-
bucihost
senior tag
válasz
FoxiestFox #80303 üzenetére
De de. NV-s lap. Viszont ez második laptopnak lenne használva. Szigorúan általános felhasználás. Net, zene hallgatás, max filmezés. átlag napi 2-3 óra használat.
-
Wolfskin
őstag
válasz
FoxiestFox #80297 üzenetére
T, mint thinkpad
T410s újrapasztázás, (én megcsináltam, de melegszik megint... , esetleg touchpad kicserélés de nem az egész palm rest csak a belseje, van egy új)
T43 képcső kicserélés
T61 takarítás (átnézés, újrapasztázás)ilyesmik...
update: most látom az elütést...thinKpad természetesen
-
válasz
FoxiestFox #80247 üzenetére
oks csak nekem 1 hete cserélték a fedlapot garanciába azzal is ez volt a gond és ott már a kijelző is sérült ahogy nyitáskor megfeszült
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #80115 üzenetére
Halozatfuggo. FHD filmet meg lehet nezni rajta, de ha megy a torrent, akkor mar akad.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #80108 üzenetére
Az a cpu-ban van nem?
-
katzy86
csendes tag
válasz
FoxiestFox #80108 üzenetére
intel 6300
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #80084 üzenetére
Köszönöm . Intel Wifi link 5300 ment bele azon 3 érintkező van. Így már tökéletes.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #80055 üzenetére
Nem igazán látok ott semmit az USB portokon kívül.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #80051 üzenetére
Nem csak a C2D procik ciripeltek? A T400 nekem is ciripelt néha P9700 CPU-val. Ez valahogy más. De nem egyedi a dolog. Ahogy olvasom másnak is van ilyen problémája. Ha ez nem hiba akkor nem problémázok rajta, csak kifejezetten zavaró tud lenni. És érdekes, hogy sleepben is sípol.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FoxiestFox #80026 üzenetére
Nekem az első szériás behalt félévig bírta, most a 2. szériás van már sf-es vezérlős és tökéletes.
Remélem azt kapok a notihoz is majd, akkor. -
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #80018 üzenetére
Benéztem, sorry.
-
!Overdose!
őstag
válasz
FoxiestFox #80013 üzenetére
HDD: nincs
SSD: lehúzva sem változik a helyzet
ODD: szintén
RAM: 2 modul van benne, de egyikkel sem indul normálisanTanácstalan vagyok. Most is erről a gépről írok. Ha megvárom, hogy elinduljon, akkor hibátlanul üzemel.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79992 üzenetére
Silent is gold
Nekem 250-es ssd volt az x200-ban, most kicsit áttértem a sötét oldalhoz, elitebookot használok. Itt már lenne hely hdd-nek is de nem kell, nekem többet ne kattogjon a fülembe semmi. Ha nem lenne elég vennék 500-ast, ottrohadjonmeg', úgyis elmegy valamire az ára.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #79994 üzenetére
Eljön annak is az ideje, hogy több terrás SSD-ket teszünk majd a gépbe.
Egyébként valóban nem sok értelme van már a vinyóknak. Egy izmosabb proci és 8-16 giga RAM mellé már vétek vinyót tenni. De azért én még biztos nem adnék pl. 120k-t egy 1 terrás SSD-ért.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #79992 üzenetére
Adattárolásra kicsit luxus az SSD szvsz
Nekem bőven elég a 120 giga is plusz caddy-ben egy 1 terrás WD vinyó.
-
mutyuru
aktív tag
válasz
FoxiestFox #79949 üzenetére
Hello Dying star. A vas egy Thinkpad 430 (23445).
M -
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #79886 üzenetére
Mint a CRT-nél, ahol/ahogy x helyeken jobban megkopott a foszforréteg?
-
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #79884 üzenetére
=felhõs? Nekem mindegyik az valamennyire, de tudom, hogy a többség toleranciaszintje máshol húzódik, ezért kíváncsiskodtam, mégis hol kezdõdik ez.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #79859 üzenetére
Még pontosabban T61 esetében legfeljebb GMA X3100 lehet az integrált Intel cucc, nem 4500MHD (ami egy generációval későbbi gépekbe került már, mint X200, T400, T500, R400, R500).
Intruder2k5: ha esetleg mondasz egy keretet, az egyszerűbb. T400 38-40k körültől van normális állapotú, és ez még az 1280*800-as, Intel 4500MHD-s alapmodell általában, az alatt általában van valami hiba, ami miatt kevesebbet kérnek érte.
-
válasz
FoxiestFox #79859 üzenetére
Akkor jó, nekem az van.
-
válasz
FoxiestFox #79835 üzenetére
Mármint nVidia VGA-s, vagy van belőle teljes nVidia chipset-es?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79827 üzenetére
Wifi, yt nélkül vagy szolidan, közepes fényerőn. Divx filmekkel 4-5 óra. Azért 90wh-ba sok minden belefér és nálam csak ssd van, az is lendít a dolgon.
Revenge Az csak max tdp, nem sokat jelent. Ha ennyit enne magában a cpu az be is baxna
Ha alulfeszeled a cpu-t és beállítod lehet ott nyerni még fél-1 órát is pluszban akkuval.
Tikakukac Itt nincs ketrecharc. Persze sokkal kevesebbet esznek a mai platformok, ami szép és jó. De onnantól kezdve, hogy 30-40wh-s max akku az elérhető egy gépbe ami 3-4 órát jelent sokra nem jutsz vele, ha neked kell 6-7 óra üzemidő. Ami mondjuk régebbi gépeknél elérhető nagy akkuval, persze ott se mindnél. Legyen vékony a gép, lassan már akku is minek, majd mennek fedlapba épített napelemről
szerk: soldi3r Az nem jó, fekete többet eszik tft-nél
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #79827 üzenetére
Es a wordben is feketere allitva a hatteret
-
isukim
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79697 üzenetére
<Upsz, tényleg kedves? Akkor bocs, annyira nem ismerlek...
Csakhát a többiek negyon lelkesen kedvesek voltak...
És milyen hálát remélsz tőlem?
<Puszis szmájlit nem találok... De mindegy is, még azt hinnék, homi vagyok...> -
isukim
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79690 üzenetére
Igen, értem! De ha lenne a "bóvitó" melletti lukon valami kioldógomb-féle, fel se tettem a kérdésem/képet...
Próbaképpen beraktam egy Expresscard-utánzatot, "beesett"... Ráadásul kétszer olyan vastag...Egy újszülöttet minden izgat: engem a kékgomb! Mert csak Thinkpadokon van, sehol másutt. Te vén vagy ebben hozzám képest, de a szöveged alapján tuskó is. Nincs harag?
-
isukim
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79674 üzenetére
Sejtettem...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #79502 üzenetére
Ezt inkább ne.
-
martoslaci
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79602 üzenetére
Kösz!
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #79544 üzenetére
Nem tudok, mert nincs fent PM. A profilt kiválasztva a lenyíló menük egyikében van az opció.
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #79539 üzenetére
Ismerős. Ha a Power Managerben letiltod a képfrissítés változtatását akkunál, akkor szerencsére nem buzerálja.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #79509 üzenetére
Witcher, SWTOR (ez konkrétan jobban fut az X220-on, mint 1280*800-ban a HD3650-es T500-on futott), Dawn Of War II, Skyrim, Two Worlds, Pillars Of Eternity mostanában. Ebből semmi sem akad, igaz, ugye 1366*768 a natív felbontás, de pl. a Pillars Of Eternity alatt rendesen melegszik a noti.
Az egyetlen FPS, amivel játszottam mostanában, a jó öreg L4D, a sebességgel semmi bajom nem volt, de grafikai hibákat találtam (pl. bizonyos alkalmakkal fényforrások fényudvara helyett feketeség jelenik meg). Inkább ilyen gondok vannak, amik szerintem ráadásul az Intel drivernek köszönhetőek, de ezek sem túl gyakoriak. A L4D-nél ez persze elég szembetűnő volt...
Összeraktam a közelmúltban egy desktop gépet kifejezetten játékra (nem "gamer" gép persze a maga Phenom II - HD7750 párosával), de arra még alig telepítettem valamit. A Pillars Of Eternity eddig az egyetlen, ami mindkét gépre felkerült (elővettem az első Dawn Of Wart + kiegészítőket, aztán jól beléjük feledkeztem
), de nem érzek semmi különbséget, egyiken sem szaggat vagy ilyesmi.
Deus Ex: HR nekem is megvan, de a jelenlegi játéktempómmal kb. évek múlva jutok el odáig, hogy elkezdjek játszani vele.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #79506 üzenetére
A mostani Irisek baromi erősek pl.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #79506 üzenetére
Szarkasztikusabbra sikerült az előző hsz.-em, mint akartam, de ha emlékszel, HD3650-es T500-ról váltottam X220-ra és nem érzem a visszalépést, kb. ugyanaz a szint.
Jó, én stratégiákkal meg RPG-kkel játszom, lehet, hogy FPS multiban érezhető lenne.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #79502 üzenetére
Gondolom, nem használtál soha Intel HD3000-es gépet, ugye? Azért ez a magabiztosság.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #79485 üzenetére
Az lehet. Bár a külföldi TP topicokat olvasva sokan csak egy próbát tettek. Aztán vissza a 7-re (újabb szériák esetén is.) Nem kerek még ez a 10. De minden új verziónál van egy holtidő amíg ez van. Majd lesznek frissítések, service pack-halmok és kb. januárra működni is fog rendesen az OS
-
pippin12
tag
válasz
FoxiestFox #79455 üzenetére
Nálam t500-on megy a váltható graf, 6.66.3 pm el. Amióta rátelepítettem a 8.792.5.2 lenovo driverre az ati részét winupdateről, a váltás olyan gyors lett mint w7-en, 8.1-en vagy fél perc volt míg átváltott
.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79451 üzenetére
nálam a w7 azt se tudja mi az update
mobal attól függ melyik modellbe való, hány cellás
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #79448 üzenetére
Ò, hàt ilyen sajàteszétől drivertelepìtést nàlam a Win7 is jàtszik, havonta legalàbb 1x felmàszik valahonnan egy intel rapid storage driver, amitől a HP oem firmwares ssd-k mind merevrefagyasztjàk a gépet (pm810, de az X18M-G2-k is ezt csinàltàk), ilyenkor boot utàn van 2-3 percem az uninstallra.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #79448 üzenetére
Nekem az AutoCAD és a Citroen szervizprogram miatt marad a Windows 7....
-
Razermazer
őstag
válasz
FoxiestFox #79439 üzenetére
Ez volt a varázsszó és a varázstechnika
"Ezúttal netkapcsolat nélkül ment fel, és kikapcsoltam, hogy szedhessen magának eszközillesztőt.
Win 7 kompatibilitási módban, valamint adminként futtatva a telepítőket" -
Tikakukac
titán
válasz
Ma szoptunk, Win10 megfogta az Outlookot és délre bírta betolni egyben az összes mailt. Meg volt még 1-2 incidens. Király rendszer /taps.
-
Az-X
őstag
válasz
En eddig a fingerprint readert probaltam, az nem települt, de lehet én vagyok bena.
-
Repsol600
addikt
válasz
FoxiestFox #79413 üzenetére
Szinte éreztem, hogy bele fogtok kötni a fényképbe.
.
Egyébként tudom hogy kell csinálni.)
Akkol lehet lecserélem, T500, X4500\Hd3650- es megbízható ahogy olvasgattam. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79413 üzenetére
printscreen-paint-ctrl+v
-
Repsol600
addikt
válasz
FoxiestFox #79410 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79392 üzenetére
ma is tanultam valamit
Repsol600 utódoknál w7 felismeri a kamerát, 61-esnél nem tudom, de ha kell neki külön driver lenovo oldalán fenn lesz, ha meg úgyse megy hibás,500-asnál pár hibás kamerába belefutottam
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #79373 üzenetére
1. Nem fogja feltüntetni
2. Úgyis azt mondja, ért hozzá
3. Honnan is jönnek a bontott cuccok/miért is kell javítgatni...Én inkább maradok a szép, bontatlan gépeknél, még ha jóval többet is kér érte a gazdi...
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #79365 üzenetére
Aki legózósdit játszik, egyből látom az első pár gépen, és köszönök is el....
Tény, hogy sokan ebből próbálnak bizniszt csinálni. Azokat el kell kerülni.(#79367) Tikakukac: Dokkban 24 óra? Még mindig ezerszer jobb, mint ha csak 8 órában lett volna használva menet közben, buszon, kocsin, hegytetőn, bicajon, kutyafülén...
A puffer nem érv, nem fogsz csak azért venni egy rakás winyót, hogy majd jól ávághasd, akinek eladod a gépet...
Mint írtam, a hegesztős aprósokat igyekszem elkerülni.
A venticsere nem nagy dolog, fogyó/kopó eszköz. Viszont a csere után nyugodtan alhatok jópár évig. Tudom, 10K, nem pénz érte. Viszont ha lapba nyúlok, vagy horror drága, vagy lutri, és a kör bezárult.
(#79368) Chaser:
(#79369) Tikakukac: Nézd, az a gép már alapból lutri volt... Foltos kijelzős, törött burkolatú gépet én alapból nem veszek, pont azért, mert ahol kívülről kapott a gép, abból bizony belülre is juthatott.
Persze, a nyálazás, anyázás megy, ilyenkor mindig azon vakarom a fejem, miért nem vette meg ő... Oh wait....
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #79335 üzenetére
Nekem a rufus epp most krealja a 7 telepitot
-
zolion01
tag
válasz
FoxiestFox #79275 üzenetére
Igen, ezt ismerem, Chrome alatt is megvolt...
De ez nem zavart...
2x2GB RAM volt akkor még
-
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #79249 üzenetére
Korábbi rendszereknél a KB2918614 frissítés okozta ezt a problémát. Kérdés van-e lehetőség a te esetedben ezt eltávolítani. Esetleg [itt] nézz körül!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
FoxiestFox #79241 üzenetére
ccc nem használom. Csak a meghajtó és az is az eszközkezelő vga jobb klikk frissítés.
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #79241 üzenetére
Pont ugyanez volt amikor kijött a win 8/8.1. Ma meg már driver is van kint a lenovo oldalán hozzá. Tökéletesen működik.
Hányszor mondták itt, hogy hülye vagyok, szar az , nem fog sose működni. 7-ig támogatott.
Oszt~ tessék..
10 is fog menni, alapvetően driver hibák vannak, orvosolni fogják.. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
FoxiestFox #79236 üzenetére
7-ig bezárólag lehet a driversel próbálkozni. Nekem a t60-as vista meghajtója ment a 10-en
Ati x1400 -
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #79236 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #79206 üzenetére
3 napig szenvedtem a T400-on a w10-el, de a fagyást nem sikerült megoldanom. Hol egyből boot után, hol csak 4-5 perc után, de megmaradt.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #79231 üzenetére
Akkor nem csak en nem talaltam update szurest.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
FoxiestFox #79216 üzenetére
azért mondtam az upgrade-t, mert, akkor nem kell azt figyelni, h lejárt-e már az 1 éves ingyenes frissítési lehetőség, és nyugodtan vissza lehet rakni a w7-et is utána
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79216 üzenetére
ezzel én is így vagyok
500-asra megy, pont az a konfig ami a linkben van
szerk: hdd csak 160-as, modbios nincs, bár annak nem kellene anomáliát okozni ha 7 alatt rendben van, akkor desktopig se jutna el sztem
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
FoxiestFox #79211 üzenetére
érdemes először a w7-et upgradelni w10-ra, így legális lesz a w10 (ha előtte a w7 az volt), majd nyomni egy clean installt és utána már magától aktiválódik az op.
-
soldi3r
veterán
válasz
A GUI tenyleg jo, kicsit olyan linuxos
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #79209 üzenetére
én is feltolom, csak a külső íróm elqrta a lemezt, de nekiesek újra
-
Chaser
legenda
válasz
hol a hiba?
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #79182 üzenetére
Nexus 5 és Opera. Mobil nézetben a PH nem dob fel linkelési lehetőséget, csak normál böngésző nézetben. Tudtam, hogy lesz valaki aki megjegyzi a linket, kíváncsi voltam mennyi idő múlva
De a lényeg a link mögötti tartalom.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #79174 üzenetére
-
Dalion
tag
válasz
FoxiestFox #79167 üzenetére
integrált Inteles, nem tudom kipróbálni, akkubeállítás működik, wifi hotspot csatlakozik, csak éppen net nem jön belőle, de ez lehet user error, mert még soha nem használtam.
-
Sdi
addikt
válasz
FoxiestFox #79167 üzenetére
Valószínűleg sima intel vga-s.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #79130 üzenetére
Minden hét pénteken kerül ki újabb kérdőív, de nem tudom hány részes lesz, tippre kb. 5 reális lenne.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #79100 üzenetére
En most fogok megprobalni 8.1-re atterni. Win 10-re meg majd talan 1-2 ev mulva.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #79127 üzenetére
-
zsolt734
tag
válasz
FoxiestFox #79095 üzenetére
Nem szidom a Lenovo-t, hogy nem támogatják már a 7 éves gépemet. Csak azon gondolkoztam el, hogy:
1. megvan a lehetőség rá, hogy ingyen frissíts a legújabb operációs rendszerre,
2. a MS nagyon tolja a Win10 szekerét (pl. -ha jól értettem- ha a SoundBlaster nem ír megfelelő driver-t az Audigy hangkártyákhoz, akkor az MS megírja), vagyis azt üzenik, válts,
3. ha kapok egy használható (!) gépet a legfrissebb operációs rendszerrel ingyen, legálisan, akkor miért ne?Mind az AC-t, mind a PM-et használom, bár szerintem mindkettő nélkül meglennék.
-
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #79045 üzenetére
Egyelőre nem írom ki a nikket, megvárom van-e lehetőség egyezkedésre. Sok jó értékelése volt már, ami azonban nem változtat a tényen, hogy velem szemben elszúrták. Hogy figyelmetlenségből vagy tudatosan, nem tudom, mindenesetre "nem erre szerződtem".
(#79046) Tikakukac, jah. Alapvetően korrektségre lehet következtetni az értékelések alapján is, csak hát sajnos én meg "túligényes" vagyok, vagy mi. Mindegy, nem erről volt szó. De most komolyan, 1000+:1-hez vagyok szokva asztalin, tény, hogy nem egyszerű emellett jónak lenni, notikkal szemben egyébként is alacsonyabb az elvárás, aztán az ember találna végre egy titkos befutót, akkor mégsem talál, mert ez van. Felmerült az is bennem, hogy talán én nem voltam túl egyértelmű a célokat illetően, aztán ezt elvetettem, mert deazvoltam. -
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #78989 üzenetére
Igen van a drága biztonságosnak mondható ám szöszölős megoldás. Én öltönyösnek hívom, és olyan afféle adjuk meg a módját eljárásban végezzük. A végeredmény viszont ugyan az!
-
tpeter77
addikt
válasz
FoxiestFox #78929 üzenetére
jó volt a tippem, a régi xp lemezemmel nem jelentkezik a numlock hiba.
csak most meg az a bajom, h nem lehet bekapcsolni, de a tulajdonosát nem zavarja.
végre örül, h működik a kukába szánt laptop, nyaralásra viheti magával.
nem szereti az okostelefont használni, a lapitopit jobban kedveli, csak eddig állandóan lefagyott neki.
most jó lett! -
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #78916 üzenetére
Nyilvan nem 300dpi 4K sok layeres melora valo
Csak annyit akartam mondani , hogy netezeshez filmhez esetleg nem tulzottan igenyes 3D jatekhoz , meg mai napig is hasznalhato.
A W500 az egy brutal traktorimadtam. Ment ejjel nappal soha semmi baja nem volt, s ez a T500 a kistestver. Nem nagyon lehet mellefogni vele.
Ami a tagadhatalan elonye ezeknek a gepeknek az a tartossaguk.Kis szerencsevel 5 ev mulva is menni fog.
Szeretnem nagyon , ha a mostani T420 is ennyit tartana
-
batmanéhes
tag
válasz
FoxiestFox #78743 üzenetére
oké, csak ez meg egy trágya céges dell, amire örülök, hogy egyátalán kaptam kis időre admin jogot. szóval system update-et erre nem fogok tudni felpakolni.
amit próbáltam, hogy a vista drivert kompat módban felnyomni rá, az szerencsére nem ölte meg de beállítás fül azzal se lett. A win 7 drivertől, amit én találtam, attól teljesen elnémult, addig legalább mozgott.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #78704 üzenetére
Én éppen nem tökfej módjára netezek, de amiket telepítek gépeket, ott bizony vanna elég kezdő userek...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #78693 üzenetére
Winen nincsen ilyen "amatőr" probléma.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #78691 üzenetére
Amennyiben jól vettem ki, akkor most sem vált át automatikusan. Az újdonság arról szól, hogy a tálcán ott van az aktivitást jelző kis ikon és átkapcsolás után elég az asztalról ki- majd újra bejelentkezni, nem kell teljesen újraindítani a gépet.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #78673 üzenetére
Ami jól támogatott, azzal nincsen probléma, viszont T500 (és Ubuntu) alatt csak az Intel működött, legalábbis nekem nem sikerült beizzítani a Radeont.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #78665 üzenetére
Van, de külső egérről váltani touchpad lenne optimál nem trackpoint.
Tim82: Méret és egyéb az de miért nem cserélték ki magát az eszközt? Nagyon tré basszus.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #78668 üzenetére
Főleg így, de én se maradjak ki a "jóból".
T530 viszont kente-vágta a Linuxot.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #78656 üzenetére
Elvittem Alfához. Nagyon korrekt volt. Szétkapták és megnéztük. Maga a hűtés olyan gyárilag, hogy a gép hátsó része felé vezető része le van zárva. (Egybeöntött műanyag). Azt mondta, hogy ő sem látott még ilyet. Ezek szerint ez gyárilag így van.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #78656 üzenetére
Ha látnék egy másik ilyet, ahol szintén van nyugodtabb lennék. Egyébként Inteles vagy nem értelmét nem látom ennek. Haszna nincs, csak hátránya... Holnap rákérdezek sztem a Lenovo szerviznél mailben, hátha ők okosabbak. Gondolom ők nem egy T520-at láttak már.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #78654 üzenetére
Maga a gép csak Inteles kártyával van szerelve. Nem tudom megnézni, hogy milyen hűtő van benne, mert le van ragasztva alul warranty matricával. Szerinted vigyem vissza és kérdezzek rá, vagy hagyjam..
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #78645 üzenetére
Ezek szerint ez nem gyárilag ilyen?
-
ben11
őstag
válasz
FoxiestFox #78612 üzenetére
Most leformáztam egy másik laptopon FAT-ra, egyébként egy fényképezőben szolgált.
Lemezkezelőben sem látszik.
Most újra is telepítettem, de továbbra is semmi..MOD:
Egy kósza gondolattól vezérelve kipróbáltam az integrált vga mellett. Átváltottam és LÁTJA.. Ötlet, hogy az ati mellett mi lehet a probléma?MOD2:
Visszaváltva már az ati mellett is működik. Érdekes dolgok ezek.. -
Mankó
veterán
válasz
FoxiestFox #78605 üzenetére
Normálisan van, különben miről írnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest