- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #80895 üzenetére
Bezzeg mikor betoltam a modkerbe, hogy nyithatnék-e egy TP-related alkatrész-cserélgetős topikot, ami szvsz állati hasznos lenne, látva hányszor kerül elő itt is, hogy kinek mije van, ki mit keres, ki mit hol látott stb, le lettem oltva a véres vizeletbe.
Ezt én nyilván nem láthattam a modker-topik anonim jellege miatt (ugye, még akár saját pár hónappal azelőtti hozzászólásunkat sem láthatjuk már ott), de bennem is felmerült már, hogy a Thinkpad Baráti Kör topikját újra be kéne indítani, mint kötetlenebb off- és lokáltopikot. Lehet, hogy teszek ezzel kapcsolatban én is egy kört az elkövetkezendő napokban, meglátjuk, mi sül ki belőle.
Az infó egyébként a Topikgazda-topikból származik, ahol én ugyan nem vagyok aktív hozzászóló, de követni követem.
Francia91: félreértés ne essék, ez nem személy szerint neked szólt, nem a te hozzászólásodra reakció, csak most látom úgy, hogy kikristályosodott az említett topikban a hivatalos álláspont (meg itthon vagyok, gép előtt, van időm így este ezzel érdemben foglalkozni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos // GARANCIÁLIS // MSI BRAVO 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4050
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Latitude 7410 27% ÁFA ,14" ,i5-10310U ,16GB ,256GB ,1 év garancia
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest