Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bezzeg mikor betoltam a modkerbe, hogy nyithatnék-e egy TP-related alkatrész-cserélgetős topikot, ami szvsz állati hasznos lenne, látva hányszor kerül elő itt is, hogy kinek mije van, ki mit keres, ki mit hol látott stb, le lettem oltva a véres vizeletbe.
Ezt én nyilván nem láthattam a modker-topik anonim jellege miatt (ugye, még akár saját pár hónappal azelőtti hozzászólásunkat sem láthatjuk már ott), de bennem is felmerült már, hogy a Thinkpad Baráti Kör topikját újra be kéne indítani, mint kötetlenebb off- és lokáltopikot. Lehet, hogy teszek ezzel kapcsolatban én is egy kört az elkövetkezendő napokban, meglátjuk, mi sül ki belőle.
Az infó egyébként a Topikgazda-topikból származik, ahol én ugyan nem vagyok aktív hozzászóló, de követni követem.
Francia91: félreértés ne essék, ez nem személy szerint neked szólt, nem a te hozzászólásodra reakció, csak most látom úgy, hogy kikristályosodott az említett topikban a hivatalos álláspont (meg itthon vagyok, gép előtt, van időm így este ezzel érdemben foglalkozni).

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest