Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy régi T30-as életre keltés céljából. Kis "tuning", takarítás, telepítés stb.
A folyamat sikeresen lezajlott, XP Sp3 került fel rá. Korához képest elég gyors, driverek is szépen felmentek.
Viszont a wifivel vannak problémák.High Rate Wireless LAN Mini PCI combo card van benne, ami lát is minden hálózatot, viszont csatlakozni nem képes egyikhez sem. (WPA2 , Hálózati cím lekérésénél megáll, és eldobja.)
Neten olvastam, hogy SP3 tól már van WPA2 támogatás. Viszont kártya leírásban nem találok semmi hivatkozást. Valaki találkozott már ilyennel? Érdemes vele szenvedni, vagy cseréljem ki a modult?
-
bucihost
senior tag
válasz
Tikakukac #84634 üzenetére
Köszi a "segítséget". Gondolom szent írás, hogy mindenkinek tudni kell a kijelző vezérlés ellenőrizésének hogyanját
. mivel volt itthon másik kijelző, szalagkábel, és inverter így nekem az volt az egyszerűbb és gyorsabb megoldás.
(#84635) Chaser
A komplett szalagkábel volt cserélve. Szóval itt valami más gond lesz
-
bucihost
senior tag
sziasztok. Adott egy R61i 8932-9ZG . A kijelző full halvány (mintha nem lenne háttér világítás). Bekapcsolásnál fel villan (ekkor jó a kép) de egyből elhalványodik. Cseréltem invertert, szalagkábelt, sőt kijelzőt is (mind tesztelt, hibátlan), de a jelenség nem szűnik meg. Ha rákötöm külső monitorra, FN+f7 után ott bejön a kép, tiszta, nem halvány. Újra FN-f7, vissza vált a kijelzőre felvillan 1 pill re majd elhalványodik.
Ez mitől lehet?
-
bucihost
senior tag
Köszi a választ!
Konkrétan R61i 8932-9ZG -ről lenne szó. Cnet-es specs alapján Chipset Type: Mobile Intel GM965 Express
Bill + kijelző + vinyó lenne a fő alkatrész amit átraknék egyikből a másikba. Amit kinéztem azon a bill hiányos, valamint a kijelzőnek halvány a képe. A többi alkatrész (elvileg) hibátlan. 15.4-es mind a 2.
Így ~ 15-ből megúsznám az egészet. Fater gépe volt a T61, tök alap dolgokra használta. Böngészés + youtube napi 2-3 órát.
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! újabb lehetőség adódott a t61 leváltásával kapcsolatban. R61i. Ennek van valami széria betegsége? Alkatrészek mennyire kompatibilisek egymással? (gondolok itt kijelző, bill, re főként)
-
bucihost
senior tag
válasz
Chaser #84263 üzenetére
Köszi szépen! Arról találhatok valahol listát, hogy mi kompatibilis vele? gondolok itt arra, hogy T500 alaplap nem megy be a T61 helyére? Vagy találtam T500 alaplapot + alsó burkolatot. a 2 fől 1 össze hozható? Mert ha az kompatibilis lenne, akkor elég lenne csak azt cserélnem
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Lenovo T61.
A jelenség a következő:
Ha bekapcsolom a gépet, akkor elszürkül a képernyő, majd elmosódva elkezd átmenni kékbe és kikapcsol. (de nem látszik semmi)
Ha külső monitorra kötöm, akkor minden látszik viszont csíkos a (szürkés) kép.
Mi szállhatott el? Chip leválás lehet?
Ezt én itthon meg tudom nézni, vagy kell hozzá valami komoly kütyü? -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
T61-nél az mitől függ, hogy 65 vagy 90w-s a töltő? kompatibilis vele mind 2?
-
bucihost
senior tag
válasz
FoxiestFox #80305 üzenetére
pl: Intel GM965-ös 42W7651 ?
-
bucihost
senior tag
válasz
FoxiestFox #80303 üzenetére
De de. NV-s lap. Viszont ez második laptopnak lenne használva. Szigorúan általános felhasználás. Net, zene hallgatás, max filmezés. átlag napi 2-3 óra használat.
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! nem tudtok valami forrást, ahol T61-hez 42W7652 vagy 42W7651 alaplapot lehet kapni reális áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Hp Elitebook 755 G5
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- HP Compaq 6830S 17" laptop eladó!
- Asus ROG Strix Scar gamer laptop i7-7700HQ GTX 1050 4GB 16GB DDR4 256GB SSD 1000GB SSHD
- Acer Nitro V Gamer Laptop 33 hó digiprime garancia.
- Lenovo ThinkPad T570 i7-7600u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD
- GARANCIÁS Lenovo LOQ i5 13450HX/ RTX 3050 6 Gb/ 16Gb DDR5/ 500Gb M.2 SSD
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest