- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #83000 üzenetére
Igen konstruktív megnyilatkozás.
-
Bunt
csendes tag
válasz
LamerGyuri #82837 üzenetére
Szia!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok! Nem az amazonról szeretném nyilván megvenni, csak hirtelen ezt a linket találtam!!!
A kérdésem az, hogy T420 szereti-e?
Tudom, hogy a meglévő 1333MHz mellett az is csak 1333MHz-en üzemelne, de ez nem zavarna, ha működbe... -
zolynet
veterán
válasz
LamerGyuri #82486 üzenetére
Ott fut a háttérben a másik képernyőn a select, már az eredményt is kiköpte, mutitasking van.
-
Francia91
veterán
válasz
LamerGyuri #82371 üzenetére
Dettó. A kijelzőn volt egy csík, kijelzőhiba. Telefon --> Küldjek fényképet a kijelzőről, csomagoljam be, másnap itt van a cseregép. Így is volt
-
s3toraph
senior tag
válasz
LamerGyuri #82155 üzenetére
+ (#82157) dying_star :
Akkor már csak annyi kérdésem volna, hogy T420-hoz, illetve T520-hoz (lakótársam gondolkodik egy ilyen gépben), milyen win 7-es drivereket kell leszednem és honnan? Jók azok amiket a lenovo oldaláról le tudok tölteni? Azért kérdezem mert olvastam pl. T500-nál hogy bizonyos driverekböl jobbak a régebbiek/korábbi verziószámúak, nem tudom ezeknél is így van-e.
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
LamerGyuri #82050 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy Thinkpad R52-es notim első tulaja vagyok!
Felraktam a Windows Vista Sp2 - őt!
Sajnos a Thinkpad ultranav driver (a legfrissebb ami lenovo oldalán is fent van vistához) nem települ fel azt irj ki a végén hogy installed failed és ennyi volt....
XP és Win7 esetében működik!
Nem tudom hogy valaki találkozott ehhez hasonlóval? vagy van valami trükk a driverek telepítései sorrendjében?
üdv. Andrew
-
Tim82
félisten
válasz
LamerGyuri #82055 üzenetére
Lenovo Thinkpad-specifikus szoftverrel kapcsolatban kérdez és igen, eddig is foglalkoztunk a topikban segédprogramokkal, beállításokkal stb., amik Thinkpad-ekhez kapcsolódnak, az ő kérdése is elfér itt.
A flame-keltést meg hagyd abba. Tényleg utoljára szólok mindenkinek, aki nem bír elszakadni a szaravinnyócmijérhasználod-dedótól.
-
Chaser
legenda
válasz
LamerGyuri #82055 üzenetére
TP sw is ugyanígy ide tartozik. Ha xy egyéb sw-ről lenne szó ami nem TP függő, az tényleg nem ide tartozna.
-
vimes
senior tag
válasz
LamerGyuri #82050 üzenetére
Akkor inkább semmi.
Ja, az, hogy ennyire primtív dologokon vitatkoznak, hát... az ő bizonyítványuk. Végeztem ezzel a flame szállal, aminek kb. semmi köze nem volt a kérdéshez.
-
jss
aktív tag
válasz
LamerGyuri #81835 üzenetére
Koszonom a segitseget mindenkinek!
-
cildren
tag
válasz
LamerGyuri #81835 üzenetére
Na várjatok mi az a 16GB-os modul?
Semmi hülye vagyok nem tudtam olvasni. -
válasz
LamerGyuri #81756 üzenetére
Nekem is V300 van a W500-ban, lassan második éve, sosem volt vele gond. Jó az oda, gyorsabb SSD-t nem használna ki.
-
válasz
LamerGyuri #81749 üzenetére
Mit csinál, ha kiveszed az optika helyén lévő meghajtót?
Illetve az SSD-hez megnézheted, van-e újabb firmware, hátha ez egy bug amit javítottak azóta. -
válasz
LamerGyuri #81745 üzenetére
BIOS-ban a vezérló AHCI-n, vagy compatible-n van?
-
Tim82
félisten
válasz
LamerGyuri #81745 üzenetére
Nem tudok olyasmiről, hogy lenne inkompatibilitási probléma (ami azt illeti, találkoztam már W500 + (2015-ös gyártású) HyperX Fury SSD-vel).
A Fury más gépben működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest