- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bucihost #92587 üzenetére
Szinte biztos, hogy az a kártya nem támogat WPA2-t.
Akár egy Intel 2100 3b kártya is jó helyette, mert az már támogatja.
Mivel a T30-nál van már whitelist, célszerű innen letöltened a "no-1802-cd.zip"-et, kiírni az ISO-t egy CD-re és egyszer lefuttatni úgy, hogy a CD-ről boot-olsz. Ezzel a whitelist felül van írva, amíg jó a CMOS elem.
Disclaimer: a "no-1802" megoldás csak régi, T43-R52-X41 előtti Thinkpad-ekhez jó, a többi, későbbi modellhez bizony BIOS mod kell.
-
Chaser
legenda
válasz
bucihost #84636 üzenetére
az remek, még jó hogy volt egy alaplapos 500-asom és fillérekért odaadtam billzet nélkül kompletten, egyébként meg újszerű volt
legfeljebb lesz még egy bontásra
vagy dokkal htpc
mondjuk ha fix a kijelző nem megy el a kép, csak mozgatásra nálam
kijelző vezérlés sztem a vga dolga, másik panelem meg persze nincs megnézni most azzal mit produkál
jut eszembe, ha olyan morbid lennék, hogy rákötném az x200 panelt, elvileg menne nem?szerk: HSM nem ilyen egyszerű sajnos, van már némi rálátásom a különböző gyártójú és gyártási idejű akkukra, 20 lg/sanyo/sonyra jut egy panasonic, előbbiek pusztán az idővel is amortizálódnak, elviekben maga az elektronika sem engedi 100%-ig tölteni semelyiket, max a sw azt jelzi hogy annyin van
egy, ismétlem egy darab sanyo járt nálam amiben kb 400 ciklus volt és még 60% körül tekert több évesen
ez persze nem zárja ki, hogy panasonic is meghal, volt nálam olyan is, de nagyságrendekkel kisebb mértékben amortizálódik/hal meg mint a többiek, és sajnos 2012 felettieknél már ott is nagyobb az amortizáció -
Tim82
félisten
válasz
bucihost #84324 üzenetére
Ha Nvidiás, akkor ugyanolyan módon esély van az elhullásra, mint a T61-nél.
Ha Inteles, akkor oké.
Billentyűzet mehet, kijelző mehet (ha ugyanakkora a T61 és az R61i), akku mehet, RAM, proci, vinyó mehet; optikai meghajtó mehet, de lesz rés az R61i-ben, mert annak a gyári meghajtója kb. 3 mm-rel vastagabb.
Kijelző fedlap, zsanérok szerintem nem. Palmrestben nem vagyok biztos, R60-T60 között nem volt kompatibilis.
-
Chaser
legenda
válasz
bucihost #84296 üzenetére
Azt még nem írtam meg de a nagyját összeszedtem. Lap nem jó bele, már csak azért sem mert máshol vannak a csatik. Palmrest sem egyezik emlékeim szerint.
Erről jut eszembe mikor egy kedves vevőnek drága volt a legjobb árú patika állapotú LG_P paneles T500, neki csak alaplap kell...legyen. 1 hónap múlva szól, nem jó a lap vegyem vissza, ez nem is T50-as lap. A legjobb szervizbe vitte de nem tudnak vele mit kezdeni. Kértem pár képet, a szerencsétlenek T61 házba akarták raknilapot természetesen nem vettem vissza, egyébként is 1 hét gart adtam rá, meg ki tudja azok a szerencsétlenek mit csináltak vele. Sztem lazán 40%-kal került a gyereknek többe a gép mintha tőlem megveszi készen csudi' panellel meg NMB bilzettel fullos pana akkuval
looooooooool
TaMo Lenovo lenovo te csudás...
Live linux vagy winnel próbáltad esetleg? A lista alapján driverezés szempontjából teljesen rendben van úgy.
lakkusjj Az csak a régebbi gépeknél gondos, T400-tól lefele. De ami a legviccesebb, random működik. Nem tudom ezek hetente cserélgetik a pwm-t vagy mit csinálnak, de így elsz@rni valamit hát gratulálnék nekik.
-
Chaser
legenda
válasz
bucihost #84245 üzenetére
Külső kijelzőn nézd meg. Ha nem ad képet akkor meghalt a vga. Nem érdemes vele foglalkozni, felrakod a gépet bontásra, veszel mást. Minimum egy T500-ast. Sok alkatrész jó is hozzá a 61-ből, ha 15-ös akkor akku is, de mérettől független billzet is. Fedlap is 15-ösnél.
-
-
Francia91
veterán
válasz
bucihost #80651 üzenetére
Attól függ, hogy milyened van hozzá, ennyi
Persze, mindkettővel elmegy, kompatibilis vele
De azt figyelembe kell venned, hogy 65W-os töltővel csak akkor fog max teljesítményen is működni a gép, ha benne van az akku is, különben ha csak a 65W-os töltőről hajtod, visszaveszi a CPU órajelet
90W-osnál nincs ilyen probléma -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest