-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Megoldási tipp #1 -> eredmények: [link] [link] [link]
Megoldási tipp #2.
Összefoglalva: nincs univerzális megoldás, kísérletezni lehet ezekkel persze. Nálam külső hangkártyával volt ilyen, a belsőt nem használom, ott az #1 + Foobar2000 buffer érték változtatása oldotta meg (X220 / Win 7/Steinberg UR12) alatt.
SEO: DPC latency, "pattog a hang", "döccen a hang", "kihagy a hang", Thinkpad, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.
-
DarkChild
senior tag
A Photoshop nem komálja a VGA-dat.
A VGA driverét frissíteni kellene a legújabbra (vagy legalábbis újratelepíteni), ha ez sem segít, akkor a PS menüjében Edit » Preferences » Performance » Graphics Processor Settings rész » Advanced Settings gomb » a megjelenő ablakban pedig a Drawing Mode-ot átállítani Basic-re. -
-
Tikakukac
titán
Minden megoldható. A kérdés az: megér neked sok-sok órát a konfigolás meg moddolt dolgok kutatása 40 verziószámon keresztül? Ha megy és tényleg megy (az, hogy eszközkezelő nem felkiáltós az a kutyát nem érdekli, rengeteg gép van ami ettől még driver hibás csak a palánták azt hiszik a gépük olyan, pedig nem) akkor happy. Ha nem akkor marad az ósdi win8, pfej.
Chaser: T60-ban opcióként sem volt, afölött már volt.
-
Tikakukac
titán
Win8-ba is szépen belekaksiztak, így indul a black-jack. Már alig várom, hogy megint dolgozhassak, Win10-el fogok kelni és feküdni, mert win10 kell minden gépre, mert csak. Ha még olyan lenne mint az OSX, hogy tényleg vannak akkora feature-ök olykor, amikért musthave kell az upgrade, megértem. Itt inkább a szomszéd füve effektus van sajnos és ez viszi bele az embereket a bétás rendszerekbe main oprendszerként és hasonlók.
-
cadeyrn
aktív tag
mSATA-t nem, de mini pcie ssd-t igen.
-
cadeyrn
aktív tag
corestore mv, mlc, 64GB egész korrekt áron, itt egy még jobb áron ( a többihez viszonyítva )
A sebesség tesztekre keresni kell.Részemről: egy T400 + Samsung 470 64GB-ról váltottam át rá X200-ban, hasonlónak érződik a használat közben, de szerintem az X200 procija ( lévén gyengébb ) fogja vissza egy kicsit.
-
cadeyrn
aktív tag
hm, erről nem tudtam, hogy van, akkor viszont ide mehet a corestore.
mSATA speciális minipci-e foglalatot igényel, ami ismereteim szerint akkoriban még nem volt ezekben a gépekben.SZERK: mondjuk ahogy a képet elnézem, nem fog beférni, lévén a corestore alján is van alkatrész, olyan 1mm kéne neki alul ( ezért kellett lereszelnem az x200-ban a foglalatot )
-
cadeyrn
aktív tag
Nem, nem lehet; az x300-ban a pci-e foglalat nem tud msata-t fogadni.
Illetve elméletileg megforraszható, de az talán kicsit erős.A megoldásod:
- wlan kártya helyére egy corestore mv ( mert az egy full length mini pci-e )
- feles wlan kártya a wireless usb foglalatába ( létezik feles intel 5300, de mintha butább lenne, mint a teljes, amúgy meg atheros vagy intel 6200/6300 )
- modbiosEz így elvileg megy.
-
^Clown
addikt
Ha esetleg egy IBM fan ráakad, kiadhat érte 50K-t, elég ritkán bukkan fel T40p itt az apróban, én speciel még nem találkoztam vele. Reálisan szerintem 42-45K-t ér, ez alatt ne add oda, mert jó az akksi (ráadásul 8 cellás), nagyfelbontású a kijelző, dokkoló is jár mellé, ráadásul ott a P betű a 40 mögött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged