- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fungi
aktív tag
válasz
Chaser #58859 üzenetére
Nézd csak, találtam egy ilyet a Tpfc ini-ben
Program exits manual mode and switches to smart mode with last chosen
// profile, if this temp (degrees Centigrade or Fahrenheit) is achieved.
// default= 80 degrees Centigrade / 176 degrees Fahrenheit.
// Das Program verlässt den manual mode und schaltet auf smart mode mit
// letztem gewähltem Profil, wenn diese Temperatur erreicht ist.
// default= 80 Grad Celsius / 176 Grad Fahrenheit.ManModeExit=78 //ManModeExit=172 // with Fahrenheit
Talán emiatt. Biztos lehet változtatni ha kell.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Chaser #58853 üzenetére
Gyári állapot lehet hogy rossz szó rá. Itt arra gondolok konkrétan, hogy mindent le szeretnék gyalulni a gépről, és szoftveresen olyan állapotba szeretném állítani, mint amilyen az első boot előtt volt. Mintha újratenném a gépet... vagy nem tudom mihez hasonlítsam.
Szerintem az első bootos hasonlat az a legjobb. -
válasz
Chaser #58790 üzenetére
Sziasztok! Van egy Lenovo ThinkPad Edge E135 gépem. Direkt arra vettem, hogy hordozható legyen, de videózni is tudjak vele FullHD-ban. Az APU benne egy AMD E2-1800 egy AMD 7340-el, 8GB RAM-mal, 120GB SSD-vel. A YouTube FullHD videók teljesen kinyírják, szaggat... Néha még netezés közben is Win 8.1 alatt. Én rontok el valamit, vagy ezzel a 8.1-el ne igen próbálkozzak még, térjek Win7-re vissza? (Még nem próbáltam ezen a gépen.) Az eddigi Intel HD sorozatokkal teljesen meg voltam elégedve. Azt hittem ez csak jobb lesz most. Bár az igaz hogy azok alatt komolyabb CPU volt. (minimum i3)
Köszi!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Chaser #58753 üzenetére
aksi alatt nem láttam sim foglalatot, hol keressem?
(#58757) cadeyrn
az a gondom, h az egyik nem működik, és arra voltam kíváncsi, h rossz vagy le van tiltva. -
-
válasz
Chaser #58652 üzenetére
pedig nem
(feltéve hogy otthon elérhető formátumokról beszélünk, nem pedig 4k rawról vagy ilyesmiről)
realtime lejátszásnál; amikor egy átlag stream 35-40 mbit/secnél nem több, kb bármilyen eszköz elég. ha több stream megy egyszerre, akkor az már nem szekvenciálisde 2 dv stream (2x25 mbit/s) még stabilan megy usb2 vinyóról, a harmadiknál már kezd határeset lenni. sata vinyóról ment már 10 hdv stream (kb 10x24 mbit/s) is párhuzamosan multicamben akadás nélkül, azt csak azért volt érdemes áttenni ssd-re, mert amikor egy adott pontra ugrottam, 1-2 másodpercig eltartott, mire megmutatta az összes képet egyszerre
-
-
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Chaser #58049 üzenetére
Ennyit bármelyik Edge tud, csak ott teljes értékű billentyűzet van.
Így kell teljes mértékben agyonvágni egy valaha fantasztikus hordozható munkagépet.
lakkusjj: Mondjuk ez nem újdonság, csak eddig a merevlemezhez hozzáférhettél könnyen, de már a T400-nál is minden más a billentyűzet kiszedésével vált elérhetővé. Sajnos ezen kívül semmi jót nem vettek át onnan.
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Chaser #57341 üzenetére
Ha sokáig idegesít még a nyikorgásával a T430 (palmrest bal oldalát nyomogatva a HDD fölött, a HDD nyílás fedelének idióta kialakítása miatt olyan hangot ad mint egy nyúl, akit konyhakéssel próbálnak megölni
), akkor én is hamar eljutok ide, az árából kijön egy T400 meg egy T500 az X200 mellé
Az i5 erejét meg majd némi idővel kipótolom.
-
adrian87
tag
-
Arlekim
aktív tag
válasz
Chaser #57294 üzenetére
Néztem a panelválasztékot a thinkwikin, csak sajnos nem tudom megállapítani, esetleg ha az altípusból ez kikövetkeztethető. Az asszonynak menne, az x200 hosszú idő alatt megszületett döntés volt, a tablet azért jönne jól, mert ő meg imád rajzolni, de ennyit talán nem ér meg. Főleg hogy számít a súly, és a thinklight.
-
Fifi
őstag
válasz
Chaser #57107 üzenetére
Hisz ennyiért adom és a mellékelt extrákért kérek plusz 30eFt-ot:
- Dicota PerfectSkin fekete neoprén tok (teljesen új)
- Lenovo Slim Essential Backpack hátizsák (teljesen új)
- DVD RW Ultrabay Slim
- x200 UltraBase kulcsaival
- HDD Caddy (teljesen új)
- Logitech Bluetooth Mouse M555bEsetleg ezek együtt nem érnek ennyit?
-
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #56933 üzenetére
Hát, asztaliban tudok csak mondani tutit, ott nagyon kedveltük régen, mert tuti volt. Vállald be ha érzed az erőt és jóccaka
Max eladod valamibe, vagy sütögetsz biost és egyebek, az már csuklógyakorlat
Amúgy most jött a telefon, boldog tulajdonosa lettem kőkemény 27k-ért egy 100%-os akksis, multitouchos x200T-nek, valamint 23k-ért egy x200-nak. Szép nap lesz a mai is
-
-
ferike36
tag
válasz
Chaser #56833 üzenetére
.....a teljes fényerő még jobban zavar, mert tűéles nagyon erős a fénye, ez alap, ezt ha leveszem, akkor már a fénytől nem folyik ki a szemem, de a kijelző hideg\ridegsége miatt (amit több helyen olvastam), fáj irritálja a szemem. Tehát kisebb fényen nem bántja a szemet, de maga a kijelző rideg\hideg, ezt olvasom pár helyen, és megőrülök tőle
-
PNP
őstag
válasz
Chaser #56809 üzenetére
Hamisat linkeltél te is, amit én vettem, az fillérre ugyanennyi, ugyanígy néz ki, stb: [link]
A genuine és az original szinonímák, és ebayen semmit nem jelentenek
Pontosabban hivatkozási alapnak jó, ha panaszt teszel, mert egy utángyártottként árultnál semmit nem tudsz csinálni, ha szar. Tegnap írtam, ma már vissza is utalta a pénzt. -
tototos
addikt
-
fordfairlane
veterán
válasz
Chaser #56686 üzenetére
Én egy Lattitude 6530-at próbálgattam nemrég, és nem volt rossz a billentyűzete, de a T61 valahogy jobb volt. Nem tudom, lehet csak megszokásból. Maga a gép kialakítása egyébként nagyon jó, a fém burkolattal eszméletlen stabilnak hatott, mégis könnyű volt. Hogy a T61-m NMB vagy sem, azt nem tudom, ehhez nem értek.
Mindenesetre most utódot keresek, és jó lenne legalább egy Sandy, de a mechanikai, billentyűzet-kialakítási minőségben nem szeretném alább adni.
-
fordfairlane
veterán
-
Tim82
félisten
-
Deniweit
csendes tag
válasz
Chaser #56396 üzenetére
sajna már megvolt fel is pakolt egy intel rapid storage programot de a hd sentinel szerint még mindig nincs trim
ugyan ez a helyzet a bluetooth al is, már leszedtem a lenovo oldaláról a legfrisebb drivert de fel is pakoltam de semmi változás
Szerkesztés: rendben keresek másikat.
-
hito
nagyúr
válasz
Chaser #56329 üzenetére
Tikakukac: persze, mindent meg lehet ideologizálni. Azt is, hogy milyen jó dolog 10-15eFt-ért külön dokkolót vásárolni a digitális videójel kimenet miatt (mert nekem másra ugyan nem kéne a dokk)
Touchpad meg kukába ja, tök fölöslegesen az ultranav, bizonyára elvégzed a gesztusokat trackpointtal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest