-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deniweit
csendes tag
válasz
tototos #56410 üzenetére
lehet ott rontottam el hogy én egy az egyben ráeresztettem az SU-t a gépre.
Egy biztos jelenleg se trim se bluetooth.....
Holnap felpakolok egy másik intel drivert remélem azzal működni fog legalább a trim, a bluetoothal mi lesz azt még nem tudomKöszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!!
-
Deniweit
csendes tag
válasz
Chaser #56396 üzenetére
sajna már megvolt fel is pakolt egy intel rapid storage programot de a hd sentinel szerint még mindig nincs trim
ugyan ez a helyzet a bluetooth al is, már leszedtem a lenovo oldaláról a legfrisebb drivert de fel is pakoltam de semmi változás
Szerkesztés: rendben keresek másikat.
-
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Új rendszert kapott a t400 egy v300-as ssd miatt, SU val mindent elintézett de sajnos nem megy az ssd trim meg a bluetooth sem akar működni, már próbáltam telepíteni újabb driver-eket de nem segített, arra gondoltam hogy el kellene távolítani minden a bluetooth-al kapcsolatos drivert meg ami a trim-hez kell és úgy újratelepíteni a megfelelő illesztőprogramot.
Valaki tudna tanácsot adni hogyan tudnám maradéktalanul eltávolítani ezeket a driver-eket és hogy milyen illesztőprogramot tegyek fel amivel valószínűleg működni is fog?Köszönöm!
-
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Én is bt problémával keresném a hozzáértőket.
Adott egy t400 amibe került egy ssd rá egy új rendszer (win7, 64bit), systeme update ráereszt és láss csodát minden hibátlanul megy kivéve a bluetooth. Az illesztőprogramok fel kerültek, az FN-F5-el lehet is kapcsolgatni de az ikonja nem világít csak a bekapcsolásnál egy pár másodpercig valamint csatlakozni sem lehet a géphez.Valakinek esetleg van valami ötlete??
-
Deniweit
csendes tag
Ha már akksi téma nekem egy olyan kérdésem lenne hogy t400 ban a 4cellás új utángyártott akksi mennyi ideig birhatja ha csak böngészek??
Meg mit jelent az akksiknál hogy pl 33+ ??Valamint esetleg valakinek van rossz akkutöltője? Igazából csak a csatlakozóra lenne szükségem amit a laptopba kell dugni de külön nem találok ekkora méretűt.
-
Deniweit
csendes tag
válasz
Francia91 #54567 üzenetére
nekem pont ma érkezett meg a feles kártyaolvasó és ehhez kutakodok modbios után
amit eddig találtam az ez az oldal, itt elég sok tipushoz van modbios.Ha a 2. hozzászólásban már nem él a link (nekem nem él a t400 hoz) akkor a kommentekben megint linkelve van valahol
Nekem már sikerült elvileg megtalálni de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.
Az angolom nem tökéletes de ha jól értem akkor a winphlash nevű programmal kéne backupot csinálni és flashelni az új biost, na itt jön a gubanc hogy amit letöltöttem nem tudom melyik fájlból töltsem be az új biost -
Deniweit
csendes tag
T400 moddolt bios témában jártas esetleg valaki??
-
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a microsd kártyaolvasó és ahogy azt mondtátok 1805-ös hibával nem is indul a gép.
szeretnék egy kis segítséget kérni a modbios telepítéséhez: honnan lehet letölteni, telepítés menete, mikre kell figyelni hogy ne legyen probléma a telepítés során.
egy t400-as gépről lenne szó... -
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ILYET a T400-as laptopomba. Fog működni? Van már ezzel valakinek tapasztalata?
-
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Új t400 tulajként, szeretnék egy kis segítséget kérni.
A gép bal oldalán van a két slot és nem tudom hogy mehet e mindkettőbe express card vagy van valami fizikai korlátja, szeretnék egy usb 3.0 express cardot bele meg egy SD kártyaolvasót ( sajnos gyári memory card readert nem találtam , a pcmcia kártyaolvasók meg elég "bénák") -
Deniweit
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje olvasom a fórumot, de most friss T400 tulajként lenne pár kérdésem:
1.: szeretnék bele wwan-t , az előkészítés megvan a gépben de a kártya nincs na a kédésem az lenne hogy milyen kártyát lenne érdemes venni GOBI (42T0961) vagy ERICSSON (43Y6513)? esetleg akinek van az privátban írhat2.: A gépben nincs kártyaolvasó de szeretnék, ha jól értem a leírásból a bal oldalon van egy db PCMCIA és egy Express card olvasó?? Van-e lehetőség az alábbiakat beletenni a gépbe:
Kártyaolvasóplussz szeretnék még usb 3.0-t is ezért egy ilyenre gondoltam: USB 3.0
3.: A géphez egy 9 cellás akksi van de elég rossz állapotban van már, van olyan akksi ehhez a típushoz ami nem lóg ki a gép hátuljánál??
egyenlőre ennyi mert op rendszer van rajta de nemsokára újra akarom húzni , meg ssd-t is tervezek bele így még biztos fogom még a segítségeteket kérni
Egy régi R51-et váltott és eddig nagyon szimpatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest