Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T61 upgrade program: Part I.
Megjöttek Shenzen földről a jóságok. Az új ventilátor hihetetlen simán fut. Kicsit halkabb is lett. Igaz a hűtőborda is nagyon alapos tisztításon esett át.
Ezen kívül beoperáltam az "új" T9300-as CPU-t a T7300 helyére. Nem mondom, hogy táltos paripa lett belőle csak emiatt, de azért érezhetően alacsonyabb a load szintje általános helyzetekben. De volt pár CPU intenzív feladat ahol viszont nagyon kellemes teljesítményt nyújt. Pl YT 720p, 1080p,
Kapott még MX-4 pasztát is mellé, ha már lúd legyen kövér alapon meg egy kis undervolting is RMClock-al. 0,9825V-on hozza a max órajelet ami 2.5Ghz de RMClock szerint 12x200-ból jön ki... A többi szorzónál az elérhető legkisebbet állítottam be, ami 0,95V. Az első érdekesség, hogy a max órajeles feszt, 1,5 óra Intel Burn teszt, AIDA stressz teszt párhuzammal koronáztam meg. 61 fok volt a maximum. Amúgy IDLE 46-47 fok, venti nélkül.
A második érdekesség, ami kicsit bosszúság is, hogy nem értem ennek a procinak miért 0,95V a minimuma. A T7300-nál 0,85V volt ugyanez az érték...Erre van esetleg magyarázata vagy más értékkel tapasztalata valakinek?
A wifi kártya sajnos még nem kerülhetett bele, mert a feles méretet kiegészítő fém tartóelem még kóricál valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest