Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
compass
üzenetére
Jóféle, annyit még meg is ért (valakinek akinek volt a fiókban otthon ram és hdd meg töltő, ez mondjuk én majdnem lehettem volna
).(#78452) longwild:
Szerintem az újabb TP-khez nem olyan olcsók a műanyag elemek még, szóval nem biztos, hogy megéri szórakozni vele.
Ilyen 60k-s árban leharcoltabb, gagyi akksis, de amúgy működő x220-ak szoktak menni
(Főleg a jó öreg képernyő sarkokon a lepattanás játszhat, ahogy láttam, meg palmrest tájékán) Inkább 75-80 körül vegyél egy töretlen korrekt x220-at, az olcsó nem mindig jobb. *De ez magánvélemény, bőven lehet, hogy ez egy csiszolatlan gyémánt
Volt alfánál számlásan 95k-ért 120GB SSD-vel valamikor x220, ilyesmik még egész reálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
(Főleg a jó öreg képernyő sarkokon a lepattanás játszhat, ahogy láttam, meg palmrest tájékán) Inkább 75-80 körül vegyél egy töretlen korrekt x220-at, az olcsó nem mindig jobb. *De ez magánvélemény, bőven lehet, hogy ez egy csiszolatlan gyémánt