Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Nekem eléggé félrevezető ez a leegyszerűsítés."
Sajnálom, ha félrevezetőnek tűnt, nem annak szántam.
"első Thinkpad, yaaay!"
Ezt a vonalat szerintem nem kéne egy szakmai topikban erőltetni. Első Thinkpadem, de gondold már végig, mekkora "öröm" lehetett a tuningolt asztali i5-4690K (4 mag 4,4Ghz-en) és 16GB villámgyors ram és egy Radeon 290 után egy ilyen notira váltás, amiben egy 2,5Ghz-es kétmagos proci és 4GB ram van IGP-vel. Elárulom, nem nagy. Notim meg volt előtte is, 2009 óta folyamatosan. Igen, tetszett a T410, jó véleménnyel voltam róla, ugyanakkor volt, ami nem jött be, le is írtam szépen a topikba.Mellesleg, ha már szerelem, imádom a pici, könnyű notikat, igen nagy volt a kísértés is, hogy X220-at vegyek, mégis a nagyfelbontású T420 mellett döntöttem, pontosan az "[undefined] komoly munka" miatt.
Énszerintem az X220 azoknak ideális, akiknek fontosabb a mobilitás, és a kis méret, mint a jobb használhatóságot biztosító nagyobb kijelző. Nem gond, ha nem értesz egyet velem, de én így gondolom.
Magam is használtam sokáig 10"-os netbookot pont a hordozhatósága okán.
A palmrestből semmiféle mélyreható következtetést nem voltam le, csak bennem ezek felkiáltójeleket kapcsolnak be. Jelentsen ez bármit is. Mellesleg nem szeretem a mások által már megbütykölt gépeket, sokkal több az ilyesmikkel rossz tapasztalatom, mint a jó.
Oké, de ez is plussz pénz, vesződés. Nálam az jópont, ha legalább egy 6200 AGN van benne gyárilag.
Figyeltem arra az apróságra, de én NEM arra reagáltam, hanem amit előtte írtál, hogy szerinted "végül is megéri", szerintem meg nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest