Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Francia91 #75521 üzenetére

No igen. Én is "egyszer kell megvenni" alapon vettem anno az Auzentechet. 3 hónaposan használtan 26K-ért, na úgy jó üzlet volt az akkor 48K-s új árú kártya. :)
    Ebben látom az "anyagot", profi DAC, OPAMP, okos DSP, vérprofi tervezés, tud is, a régi, ~10K-s kategóriájú fülesem is úgy szól vele, hogy csak lesek. Ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy nálam vagy ez a vérprofi, hibátlan szint van, vagy a "futottak még", és utána a hallgathatatlan. Egy ugyanilyen tudású cucc USB-n az még drágább, mint a Dragonod (bár az is nagyon jó), annyit meg nem szánok rá. "Ingyen" meg szerencsére a futottak még élvezhető szintet bőven megüti az integrált. Gondolkoztam valami köztes megoldáson, de nincs. Ami olcsó, az annyit is ér, 20K-tól kezdődnek, amik már úgy elmennek.

(#75522) dying_star: Én is sokszor kaptam a fejemre, ilyen egyszerű fejessel használni ilyen komoly hangkarit, de teljesen meg voltam elégedve, kihozta belőle az ördögöt. ;]

(#75524) dying_star: Zajos? Egy digitális átvitel? Jajj... A tápfesze lehet zajos, de az megoldható külső táppal.

Új hozzászólás Aktív témák