Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #74259 üzenetére

Te megpróbáltad, én meg 2 éve így használom az adatwinyóm, USB3-ról, most meg fél éve 2-ről és jól működik. Na most akkor mi van? :D Azt az egy esetet is leírtam, amikor szivacs, ha más USB2-es eszközre másolok róla, akkor a bő 10MB/s már tényleg fájóan karcsú egyes esetekben.

Amikor a két 500Gb-os Black-em vettem RAID0-nak 2009-ben, akkor még egy rendes 64GB-os SSD is megfizethetetlen áron volt, így viszont lett 750GB adat-tárhelyem, és egy bitang gyors 250GB-os rendszerpartícióm bruttó 26K-ért. Mellesleg gumibakos rögzítéssel voltak hangszigetelt házban. Viszont ne süllyedjünk le a "gémerSSDpótlékos vinyó" színvonalra, ha kérhetném. :N A külső hűzamban pedig egy WD Green winyó van, ami elvileg egy halk megoldás, szépen becsomagolva alumínium házba, de a pörgési zaja (nem rezonálás vagy ilyesmi) így is bőven kihallatszik.

Az időzítő sem azért szar a windózban, mert a winyó nem jó, hanem mert tutifix van mindig egy program, ami valamiért hozzáfér. Megnyitok egy file-t, és hozzá se szagolok az adatwinyóhoz, és felpörgeti. Szval nincs jól megcsinálva. Meg van alkalmazás, ami lock-olja, de nem engedi el, fosul van az egész megcsinálva. Csak az tuti, ha kézzel kikapcsolom.

Tudom, milyen a laptop csatija, kb. két hete szereltem bele az SSD-m. Fogsz egy ollót (gondolom akad otthon), és két mozdulattal levágot azt az 1mm átmérőjű műanyagot, ami kétoldalt útban van. Problem solved. De lehet még olló sem kéne. Nekem tuti nem törne össze a lelkem ily csúf módon megmoddolni egy 300Ft-os kábelt.

Új hozzászólás Aktív témák