Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Attól függ. Ezrestől indul a sztori.
Ha szedtél már szét notit akkor igen.
Nem nagyon tud kimozdulni. Én cseréltem házat olyan notin, ami ripityára tört, nem is tudom hány métert esett és abban is beton volt, eléggé bele van az kattintva a csatinál.Ebay vagy apróról egy bontott venti. Ebay esetében taknyolás lesz, amit én hozattam ott a lyukak fele nem stimmelt és a csati 4-es volt 3-as helyett, de a pizzagépbe mindegy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kutya topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Goddess of Victory:Nikke
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest