Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tototos
üzenetére
Nem hiszem, én már tettem bele az enyémbe SSD-t, az X200-ról klónozott rendszerrel simán felállt (ami nem csoda, nagyon kevés dologban különbözik az X301 és az X200 hardveresen).
Ha meg Kalandorra gondoltál, ő is túl van a megnézésen tudtommal.

dying_star: nemtom, mire gondolsz, mind a T500, mind az X200 marad nálam, az X301-re meg kíváncsi voltam/vagyok, ezért vettem meg hito szíves közvetítésével (lecsapott rá nekem, majd ma elhozta, hogy átvegyem - itt is köszönöm!) - ennek a sorsa még kérdéses. Eddig pozitív benyomást tett rám, de csak hétvégén fogok vele tüzetesebben foglalkozni.
hito: holnap lenyomok egy OS telepítést, ma itthon még csak a matricákat próbáltam leszedni meg töltőre tettem. A súlya, az arányai, a minősége mindenesetre meggyőzőek. Fő gépnek nem tartanám jónak a dokkolhatóság és Express Card-bővítési lehetőségek hiányában, de másodgépnek, hurcolászósnak kellemes lehet.
Ja és van nekem egy IBM logós bőrmappám, ami még az Ultranav Travel Keyboard tartozéka volt, az X301 pontosan beleillik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest