- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
>> Ez esetben viszont a 14napos indoklás nélküli visszaküldési lehetőséget kockáztatnám. Melyiket szeressem a két rossz közül?
Felejtsd el a 14 napot, és élj az ebay adta lehetőségekkel, azért van. Az, hogy ő elfogadja a visszaküldést, nem jelenti, hogy nem csinálhatod ebay-en keresztül, ahogy kell.
Védd be a hátuljad, ahogy csak tudod. -
PNP
őstag
Azt csináld, amit cadeyrn írt. Már éltem párszor így panasszal, minden esetben visszakaptam a pénzem, sőt mivel kisebb értékű cuccokról volt szó, aminél a postaköltség aránytalanul magas a vételárhoz képest, vissza se kellett küldenem. Nálad nyilván nem ez a helyzet, de mindenképp ebayen keresztül intézz mindent, ne kommunikáljatok emailben. A végén pedig nyugodtan mehet a negatív.
És nem akartam előítéletes lenni, de nekem is a török bevándorló volt az első gondolatom
-
Fifi
őstag
Nekem is volt már olyan történetem, hogy nem kaptam meg az árut, sőt addigra az e-bay-en is törölték a felhasználót. Paypal-on reklamáltam 45 napon belül, mivel 15 nap alatt nem válaszolt az eladó, így visszakaptam a pénzt. Még nyertem is rajta, mert addig gyengült a forint, így több forintot írtak jóvá.
A terméket semmikép ne küldd vissza, amíg nem kapod meg a pénzt!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Bivaly erős újszerű Dell Latitude 5530 (Intel Core I7 1270P (!!) 32Gb DDR 512Gb SSD) Windows 11 Pro!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest