- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Viszonylag új ThinkPad felhasználóként lenne egy kérdésem hozzátok. Mindig dokkolható gépeket használtam munkára és ez most is így van egy x61s személyében, viszont az elmúlt napokban okozott egy kis fejtörést. Nevezetesen, ha az x61s-t ráteszem a Thinkpad x6 ultrabase dokkolóra, akkor nyomkodhatom az elején a power gombot, de nem mindig kapcsol be. Már az sem világos, hogy hosszan, vagy röviden kellene nyomnom. Meg azt sem tudom, hogy mellette annak a kapcsolónak mi a jelentősége, mert eddig nem tűnt fel, hogy történne bármi is. (dellnél ha lezártra kapcsoltam, akkor fizikailag akadályozta a noti levételét)Légyszi világosítsatok föl, eddig Delleket használtam, ott minden elég egyértelmű volt.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest