- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Viszonylag új ThinkPad felhasználóként lenne egy kérdésem hozzátok. Mindig dokkolható gépeket használtam munkára és ez most is így van egy x61s személyében, viszont az elmúlt napokban okozott egy kis fejtörést. Nevezetesen, ha az x61s-t ráteszem a Thinkpad x6 ultrabase dokkolóra, akkor nyomkodhatom az elején a power gombot, de nem mindig kapcsol be. Már az sem világos, hogy hosszan, vagy röviden kellene nyomnom. Meg azt sem tudom, hogy mellette annak a kapcsolónak mi a jelentősége, mert eddig nem tűnt fel, hogy történne bármi is. (dellnél ha lezártra kapcsoltam, akkor fizikailag akadályozta a noti levételét)Légyszi világosítsatok föl, eddig Delleket használtam, ott minden elég egyértelmű volt.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- Új Lenovo ideapad V17 Multimédiás"Kis Gamer"Laptop 17,3" -35% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -40% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest