- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
A szmajlikat azert hasznalom, hogy lasd, cseppet sem all szandekomban megbantani vagy harcolni vagy barmi mas. Ha megis elragadtattam volna magam akkor bocsanat.
Csak kicsit begurolok neha amikor azt kell magyaraznom, hogy a levego az egy olyan dolog ami felmelegszik ha egy meleg processzort vesz korul. Ertelem szeruen a levego melegebb a 70 fokos proci korul mint a 40 fokos korul. A hovezetes az mukodik ugyis, ha a paszta vacak. Tehat a forro processzor felmelegiti a rezet es a kornyezetet is, a rez azt elvezeti (vagyis a heatpipe). Csak mivel a hoatado kozeg vacak, igy a reakcioideje is csokken az egesz rendszernek. Lassabban hul le maga a processzor mag, vagyis nem hul le mert a hatekonysag rossz. igy folyamatosan nagyon meleg es futi a kornyezetet. Ez a meleg levegoben tobzodo kornyezet pedig igen is atadja a hot a heatpipe-nak, tehat jogosan dol ki a gepbol a forro levego. Akkor amikor a hoatadas jobb akkor a kornyezet sem melegszik fel annyira
-
lapa
veterán
válasz
ielektros #42597 üzenetére
a poszod első felére: olvasd már el amit írtam légyszíves, mielőtt elkezdesz harcba elegyedni valami szélmalom ellen.
a második felében írtál folgokat, csak azt nem mitől lesz forróbb a levegő ilyenkor. de nem fogunk ezen összeveszni, csak bátorkodtam elgondolkodtatni.
-
ielektros
senior tag
Nem a paszta típusa a meghatározó. Én nem vettem semmilyen extra cuccot. Hanem az, hogy gyárban rákent szutyok az nagyon száraz és rossz felületet képez. Mit nehéz azon elképzelni, hogy a réz felület és a proci között egy egyenetlen, száraz és töredezett hőátadó közeg nem képes ugyan arra mint egy friss, homogén hővezető közeg.
De most komolyan azon kell hitetlenkedni, hogy a jó hővezető közeg az jobb mint a sz@r?
A rossz pasztától azért is lesz forrób a levegő mert alapvetően a processzor sokkal magasabb hőfokra futhat meg mire elindul a hűtés egyáltalán, ami ugye ráadásul rossz hatásfokkal dolgozik mert a pocesszort nem tudja egyenletesen alacsony hőfokon tartani. A proci felmelegíti az egész alaplapot, géptestet etc... Ha a processzor "teste" 90-100 fokos, szerinted az a forró levegő bent vár a gépben csak azért, hogy igazad legyen? Elárulom, nem
-
Chaser
legenda
Azért megpróbálom, hátha
Ha nem érintkezik megfelelően a maggal a hűtő, akkor nem is ad át megfelelő hőmérsékletet a bordának. Ha nem ad át megfelelő hőt, de a hő ugye ott van, akkor beszippantják a lamellák és kitolják a gépből. Viszont ha megfelelő hőt ad, akkor az okos TP mérnököknek hála a borda tovább tudja adni a billzetnek, mert az ráfekszik a hűtőre. Lehet a rollcage is vezet el így belőle, passzolom. Mindenesetre ha csak az első verzió is igaz kevesebb hőt kell kitolnia a lamelláknak, ergo hűvösebb levegő távozik a gépből. De lehet hogy kurta nagy hülyeséget mondtam
Jah van eladó W8 upgradem, kell vkinek?
-
Francia91
veterán
Én a T60p-met pasztáztam újra. Újrapasztázás előtt a T7600 felment 98 fokig, az ATI FireGL V5250 pedig 104 fokig
. Mióta újrakentem, a T7600 73 fok, az ATI 94 fok a maximum stresszteszt alatt... tehát nem hülyeség a dolog
-
YumeD
tag
Én hírből tudtam hogy a w510 melegszik (első gen core i7 rlz) de meglepődtem hogy konstans 75-85 fok körül ment... aztán "bsszaqtya" alapon pasztacsere volt(kb. két éves gép, hasonló állapotok mint a fenti képeken) azóta idle 63-65, terhelve 70-75 C, úgyhogy nem urban legend...
-
ielektros
senior tag
válasz
brekiisti #42585 üzenetére
akkor ne hidd el
nekem mindegy mit hiszel...
De most komolyan. en is utalom a hype-ot meg a pasztatesztelest meg blabla.
Azert kerlek ne probald mar azt hangoztatni, hogy folosleges. Ez butasag.
Eddig dolt a forro levego a gep oldalabol.Most nem.... Most par bongeszoablakkal 41fokos a 2860QM, eddig durvan 50-55 volt. Terheles alatt meg eg es fold.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #42585 üzenetére
Jól mondod, vastag. Nem hőt vezet hanem már szigetel kb. És tényleg undormány pasztákat használnak gyári címszó alatt. Volt olyan fél órát kellett takarítanom a magot mire a rászáradt megkövesedett(?) ganét le tudtam vakarni. Nem használok semmi extrát, titan nanogrease, az tökéletes. Max2 árának ötödéért, attól hatásfokban max 20%-kal elmaradva. És nem szárad, nem kövesedik.
szerk: 15 fok simán megvan egy gané pasztázás újra cserélése után ha annyira tré volt előtte
-
brekiisti
tag
gyárilag ez sem így néz ki amikor összerakod pl új cserénél
Amúgy meg nehezen hiszem el hogy 15 fokot javult a hőfok paszta cserével meg lehet sok van rajta mint a képen is lemegy a szélére de ott nem ad le hőt szóval tök mindegy ahol meg leadja a hőt ott egyenletesen vastag a kenőcs. Szerintem felesleges hájp ez a paszta fóbia itt a fórumon.
-
-
ielektros
senior tag
igen. de betudom linkelni faterom HP gépét, a T61-et, egy iMac 27-est, Egy Dell3550 képeit is. Mindegyikben ez van gyárilag és kb. ilyen formában. Borzasztó.
A W520 nem volt tervben eddig, de ma reggel elkezdtem az összes gépet rendbetenni amolyan év végi nagytakarítás címmel és gondoltam még egy óra munka belefér. Hát nem bántam meg.
Igen gyári. Nekem is hihetetlen volt. De én magam vettem újonann a Dell 3550-et is, fater HP Pavilion DV6-ja is újonnan lett véve, szóval senki sem nyúlt a gépekbe rajtam kívül.
Sima amasan T12-es pasztát használok, itt németországban nagyon elterjedt, itt gyártják, környezetbarát, etc. Nem vagyok nagyon pasztatesztelő típus
Azt tudom, hogy ez jó. Aztán biztos van jobb, de mindenesetre szerintem a majonéz is jobb mint a gyári taknyolás.
Ezt is bekenték mint egy traktort zsírral
HP Pavilion gyári pasztázás pfff.
Sajnos nem túl éles a kép de kivehető a lényeg.
[link]És tényleg az a döbbenet, hogy csont száraz pasztákat takaríttottam le. Nem kenődtek már cseppet sem. 10 hónap működés után a W520-on és 13-14 hónap után a HP-n pl.
-
ielektros
senior tag
Valaki mondja már el, hogy miért ezt a szürke sz@r hővezető pasztát használja minden gyártó. Borzasztó a minősége. Újrapasztáztam az összes thinkpad-et itthon, és a februárban vett W520-on is csontra volt száradva a procin is és a VGA-n is a paszta. Töredezik, hullik, egyenetlen. Majd 15 fokkal alacsonyabb a proci hőmérséklete. A gyári paszta volt kenve orrba szájba mindenhova persze. De semmit nem ér. Vagy ez nem véletlen? Gondolom had főjön az a gép. Gari után megkell halnia. Vagy mifene?
A T61-en még megérteném mert öreg gép. De azért a W520 minden csak nem öreg.
Hogy néz ez ki?
kép1 -
solaris7
tag
válasz
Chaser #42575 üzenetére
Nekem ez volt a tapasztalatom 21 sool komment
ha nem találnád21 Sool (2012/12/11)
Ami tetszik: Jó SSD,jó áron
Ami nem tetszik: Win8 upgrade nincs
Jóhiszeműen én is vásárolni akartam egy Samsung SSD-t Win8 upgradeel.
Majd félóra sorbanállás után közölték velem SSD van Win8 nincs.
Az SSD-t elvihetem a Win8 up majd később, mikor? nemtudja megmondani
Érdeklódjek! Mindennap telefonáljak vagy utazzak és kérdezzem ugyanmár mikor lesz?
Hol olvasható ez az eljárási mód a hirdetésben? Én ezt láttam mielőtt bementem a boltba.
\" Átvehető \" \"zöld pipa raktáron\"
Vicc az egész!!!! -
Chaser
legenda
Aki SSD-t venne, ne legyen az h nem szóltam
Edigiben megint van samu 840 120-as br 24k-ért W8 upgrade-del. Azt pár ezresért el lehet adni és akkor egész kellemes ár. Ha minden jól megy ma bezsákolok egyet, persze pont most nincs nálam se ultrabay, se mobilrack, se win telepítő -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel egy eladó T500-as gép, akor szóljon.
( a teljesség igénye nélkül: Képernyő: 15.4 "1680 x 1050 WSXGA + LCD,T9600 (2,80 GHz, 1066MHz FSB, 6MB Cache),Memória: 4GB DDR3 RAM ) -
ielektros
senior tag
válasz
Borote #42565 üzenetére
mindig az a franya IPS
Ne csinald a balhet itt a HP vasakkal
amugy pl a W520-ban levo FHD kijelzot ilyen vacaknak tartod?
igaz nem IPS de szerintem nagyon jo minosegu.Igazabol en nem regen lettem lenovo parti es elotte igen is favorizaltam a HP Dell masinakat. Aztan itt kotottem ki. Nem ugynanaz.... Persze erosen maganvelemeny
-
Shadowfax
addikt
Chaser, solaris7: ment privi!
-
Dr. Akula
félisten
Ha veszek Win8-at a gépre, a TVSU a speckó Lenovo drivereket ([link]) fogja felpakolni, vagy csak az alap gagyikat?
-
Gondwana
addikt
válasz
mutyuru #42553 üzenetére
Persze, gond nélkül! F12 bootlogo közben, és kiválasztod. Ha nem jelenik meg a listában, BIOS, Startup, valószínűleg alul lesz az excluded listában, rábattyogsz és X-szel visszaaktiválod az USB-HDD opciót is. A CF és a PCMCIA slotja nem bootolható (az én kritériumjaimnak nem is életképes a 100%CPU-load=1.5MByte/sec sebességével, de ez egy másik történet, ezért tettem anno CF-et a HDD-je helyére)
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #42550 üzenetére
Ezt már beszéltük párszor
Ram gondom így megoldódna, vga továbbra sem lenne dxva ready. Tehát előrébb lennék a rammal, de max 2x2-t kapna, 2x4-et nem vennék 20+ k összegért. +1GB ram viszont nem érné meg a mókolást. Ha váltanék akkor min. P8600 szint cpu téren. 1 nap minimum rámenne a lap cserékre. Inkább maradjon így gyári felállásban, ez nem legozott gép. . Ha T500 hw-rel meg lehetne ezt lépni nem gondolkodnék, de sajnos az nem járható út. Lesz kiegnek egy asztali gép majd. Ha meg ssd kerül végre a gépbe valszeg ram gond is megoldódik valamennyire, azért ha pagefile ssd-n van abból nem lesz mákdarálás. A böngésző ami zabálja a ramot, más nem is nagyon van megnyitva mellette. Az ssd meg nem érdekel, még torrenttel se fogom tudni elérni azt az értékét ami már kizárná gariból, ha meg 3 év után megdöglik már úgyse érne semmit, szóval mindegy.
szerk: sutszi Idézem magam: " De hát ki mire költi a pénzét" Nekem IPS az elődleges, ha az nincs nem érdekel mennyit megy akkuról meg milyen csoda hw-e van a gépnek. Talán a tabok nyomására pár év múlva lesz elérhető áron IPS notebook is. Addig meg T60. Esetleg T510 ha meggyőz, de annál drágább gép TN panellel részemről véletlen se. Akinek megfelel az vegye nyugodtan.
-
Vegha
senior tag
Én is kérdezek:
T61, W8-ra letöltöttem SU-tel új Ultranav Drivert (Synaptic) és van egy nagyon idióta új funkciója: ha jobb oldalról húzom be az ujjam a touchpadba, akkor megnyitja a W8 jobb oldali sidebarját (vagy mi a fene a neve). Ha megállítom a crsr-t, akkor beadja nekem az idétlen default w8 (csempés) desktopot, amitől kínkeservesen tudtam csak megszabadulni eddig is. Gondoltam kerítek egy régebbi UltraNav drivert, de félő, hogy később egy óvatlan pillanatban újra ráböknék erre a frissítésre System Update-ben. Ezért keresgéltem ezt a funkciót az UN beállításai között, de nem lelem. Valaki megtalálta már mi a neve ? -
fabika
tag
Sziasztok!
Van két kérdésem:
Van akkor teljesítménybeli különbség az E135(E2-1800), E130(977) és E130(i3-2367M) között, mint amekkora különbség az árukban van?
Hol lehet olcsón plusz garit venni edge-hez?
-
ielektros
senior tag
A w520-nak a touchpad felulete cserelheto? Semmit nem talalok rola, hogy hogyan tudnam ujja varazsolni. Nagyon kopott.
-
ielektros
senior tag
válasz
LevcsikGabor #42531 üzenetére
W510 van kolegamnak. Mar emlitette, hogy akar egy w530-at helyette. Megkerdezem es reagalok pu-ben kesobb. Van valami extra ami kizaro tenyezo? Pl nemet billentyuzet?
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #42547 üzenetére
Esetleg javasolhatnám azt, amit én tervezek (majd a nyáron, mert most picit aránytalanul sokat költöttem legókra), mégpedig, hogy levadászok valahonnan egy 4:3 T61-et, minimum T8100-zal (de T8300 vagy T9300 is jöhetne, akku-állapot nem számít), meg intel grafikával, az megkapja a jelenlegi alaplapot a T7200-zal (anyámnak jó lesz a jelenlegi X31 helyett), a Theseus-hajózó T60.5 meg kapna 8GB RAM-ot, meg ezzel örök életet meg +1 napot esetleg...
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #42548 üzenetére
Mindenki arra költ amire akar. az meg hogy mi mennyibe kerül, hát keresni kell alternatívákat
Részemre max T510, véletlen se adnék többet nem IPS gépért. Ha az üzemidő lenne fontos úgyse 15" gépeket nézegetnék. Majd veszek egy 10" tabit ami tud 7-10 óra üzemidőt, HD felbontással ami IPS v MVA, aztán jól kiröhögöm az összes új TP-t meg minden egyéb gépet mert amire nekem kell egy mobil gép a tabi is tudni fogja. 6-od annyi tömeggel és IPS kijelzővel 70-80k-ért itthonról? Igggen
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #42544 üzenetére
Az a néhány óra azért nem mindegy, ha több akksit kell cipelni az még több súly, az így sem könnyű gép mellett. Emellett ott van még az mSATA is, ami nekem fontos opció lenne, persze ez mind elméleti elgondolás, mert jelenleg úgy sincs se T510-re se T520-ra pénzem...
szerk: Ultrabay akksi nem két fillér, ahogy egy pótakku sem, minek költenék ilyen dolgokra, ha különbözetből majdnem kijön egy korszerűbb gép.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #42545 üzenetére
Ennyi erővel vehetnék bármit, ha külső monitorról használnám a gépet
Átsiklottál afelett, hogy én max a kijelző miatt vennék T510-et, hw ügyben már T500 is elég lenne amire mobil gép kell. T60 is elég, csak néha szűkös a ram mérete. Az hogy T520 felára mit adna még nem igazán érint, azért a felárért számomra semmi érdemi dolog nem jönne. Ha hw kell akkor desktop negyed annyiból ami bővíthető.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #42541 üzenetére
Na most 1-2 óra bumm. Különbözetből bőven jut ultrabay akkura meg egy tartalék 9 cellásra is. Ha meg az üzemidő kiemelten fontos úgyse 15" gépet vesz az ember. De hát ki mire költi a pénzét
szerk: Shadowfax: Nekem van legál w7-em, asszem több verziós. Ha másképp nem megy elpostázom.
-
Shadowfax
addikt
-
azbest
félisten
válasz
Shadowfax #42532 üzenetére
Az nem járható út, hogy fogsz egy tetszőleges win7 iso-t, az ms féle iso-t pendrivera pakoló tool-lal csinálsz egy usb telepítőt, majd azon a sources/ei.cfg tartalmát átírod, hogy ez legyen benne
[EditionID]
HomePremium
[Channel]
OEM
[VL]
0Elvileg a legtöbb win7 telepítőlemez tartalmazza az összes verziót, csak a cfg-ben meg van adva hogyan viselkedjen. A sources/install_Windows 7 HOMEPREMIUM.clg fájl megléte esetén az is tartalmazza ezt. OEM-re átírva valószínűleg elfogadja a gép alján lévő oem kulcsot, de az is lehet, hogy eleve nem is kéri, ha a gép bios-ába betették a licenszhez szükséges adatokat. Persze így neked kell feltelepíteni a drivereket és amiket egyébként a recovery tartalmaz. De a system update ultil az szinte mindent felrak, ha előbb azt telepíted (esetleg a hálózatot kell előtte, hogy elérje a netet).
-
-
Shadowfax
addikt
Még mindig keresek Win 7 Home Premium Recovery lemezt. A matrica a gép alján, de már nincs meg a rejtett partíció, a gari meg lejárt.
Ha valaki megszánna, hálásan megköszönném. -
LevcsikGabor
csendes tag
Hali!
Tud valaki eladó T510-et vagy w510et?
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #42525 üzenetére
Az a nagy helyzet, amiket néztem mindnél több a kompromisszum mint a mostani T60-nál - itt csak hw van -, legyen az 150, 250, vagy 300+ k összeg...elég szomorú. Vagy kijelző, vagy hűtés, vagy hangos, vagy csilli, vagy szerelhetőség vagy ezek kombinációja
Egy precision 4600 állna az elképzeléseimhez közel, de 300k-ért abban még nincs IPS, nem túl halk, ati vga nem lekapcsolható.
soldi3r: Nekem is ilyen volt x200-ban az LG. 2.5 évesen valamivel gyári kapacitás felett, 50-60cc-vel.
-
mutyuru
aktív tag
Hello!
WinXp-t kellene telepitenem egy Lenovo x30-ra. Ha csinalok egy pendriveos boot eszkozt, akkor szerintetek a telepites mukodhet ezen a tipusu laptopon? Kepes USB bootra?
Udv,
M -
Chaser
legenda
Én láttam. Panasonicban is van ilyen. Úgy látszik LG is jó akkukat csinál, nekem is volt egyhez szerencsém. Kár hogy még ritkább mint a panasonic.
RazorGTR1: analógból digitálisat nem egyszerű csinálni. Ami tényleg jó az 10k+ volt régen is, sztem ma sem változott. Dokkolóval olcsóbban kijössz. Persze ha az nem alternatíva akkor lehet zsebbe nyúlni vmilyen átalakítóért.
-
ielektros
senior tag
-
Gondwana
addikt
Ilyenem van az X201-hez: 59Wh felett van 100 cikluson túl is a design 56Wh-hoz képest, összevethetetlenül rohadósabb a 80€ körül vett 9c SANYO akkum ugyanezen a gépen, történetesen 37 ciklussal a tervezett 86.58Wh-ból jelenleg 75.69Wh-t tud, és nagyságrendileg 0.5Wh-t bukik ciklusonként.
Szerk.: T400 + 2504-es dokkoló + DVI_2_HDMI konverter esetleg?
-
r4z
nagyúr
Van valami mód arra, hogy HDMI kimenetet varázsoljak a T400-ra, vagy teljességgel lehetetlen? Az is elég, ha a képet ki tudom vinni.
-
YumeD
tag
válasz
Gondwana #42506 üzenetére
Nekem lenne egy kérdésem, hátha láttál már ilyet: LGC akksi(cca 30 ciklus, 3 hónapja használom) és a max töltöttség(aktuális is, ha éppen fel van töltve) ha lassanként csökken is, még mindig a megadott gyári célérték felett van. Ezt leszámítva vígan müködik. Kezdjek aggódni, vagy ez megszokott?
-
parkasz
senior tag
Külső monitorra váltás lehet a Windows gomb + P billentyű együttes lenyomására is.
Nekem amúgy t61-en a video driver újratelepítése után ment csak, addig vacakolt nálam is -
-
cellpeti
nagyúr
T500ra akarom rákötni egy 17" CRT-t VGA kimenettel. De nem igazán sikerül. ÖtleT?
-
Poo
senior tag
válasz
dellfanboy #42507 üzenetére
ha több mint egy éves akkor arra az aksira nincs már gari sajna.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Gondwana #42506 üzenetére
megnéztem az aksit és azt láttam ráirva hogy cell from japan, manufactured by lenovo, azt nem láttam hogy sony, vagy sanyo.. de mind1.s
céges gép annyira nem para, most meg nem akarom felhívni az IT-t de ilyen esetekre van garancia? akksit csak adnak nem? több mint 1 éves a gép sajna.. közel 1,5. -
Gondwana
addikt
válasz
dellfanboy #42505 üzenetére
SONY cellás akkukkal sok ilyen tapasztalat van...
(Szerk.: a SANYO rendszerint fokozatosabban döglik meg) -
dellfanboy
őstag
találkozott már vki hasonlóval? lenovo t400-asomat a dokkolóban használtam (asztalon, áram alatt) és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az aksi jel elkezd narancssárgán villogni. Azóta nem bírom aksiról használni.
mi lehet a baj? aksi ki-be megvolt, érintkezőket megnéztem semmi baja, egyik percről a másikra elfáradhat? létezik ilyen? garanciális probléma?vkinek hasonló tapasztalata volt?ötletek? -
Minstrel
senior tag
Van egy olyan problémám, hogy T60-on nincs hang, de látszólag van, tehát ugrálnak a vizuális bigyók Winamp-ban stb. és egészen addig nem szólalnak meg a hangszórók amíg be nem dugok egy fejhallgatót amin szól a hang és ha kihúzom már szól a hangszórókon is
Valami haldoklik vagy ez mi miatt lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Borderlands 4
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest