Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz pigmeus #23282 üzenetére

    Ha valamiből, akkor IBM/Lenovo- Thinkpad típusból érdemes munkagépet választani.
    A gép fizikai felépítése egy jól átgondolt tervezést tükröz. Ebből következik, hogy sok év után is alig látszik rajtuk a használat. Könnyű megőrizni a jó külső állapotot és nem fogsz úgy járni mint sok más gazdaságos gép esetében, hogy bár a gép működik, de a burkolat szétesik. Az anyaghasználatnak és a felépítésnek köszönhető ez. Azért függ a gazdájától is. Ezen kívül az sem egy utolsó szempont, míg a régebbi Thinkpad-ek hez is találsz alkatrészt akár csere akár bővítés céljából, addig egy azonos korú de más márka és típus esetében már nem is emlékeznek a nevére.
    Az aprón is jól körül kell nézni, mert van jó és kevésbé jó állapotú...van túlárazott és nagyon kedvező árú is.

    A linkelt gép egy elég erős hardverrel bír, az állapotát úgy tudod ellenőrizni, hogy kérsz képet, vagy megnézed személyesen...
    Az eladót tudod ellenőrizni a megbízhatóságánál is. De jelen esetben a hozzászólásokban is elég sok pozitív értékelés van.

    !!!: Most látom, hogy 52K ért vihető, az utolsó darab. Az áresés oka a rossz akksi. De ezt 5-10K körül be tudod szerezni az akkumulátor állapotától függően. Ez a gép ennyiért szerintem jó vétel.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák