- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #21563 üzenetére
tudtam hogy az lesz a vége, hogy megint én vagyok a csúnya gonosz, mert elfogy a türelmem, de már úgy is megszoktam
nem vagyok elszállva, csak idegesít ha valaki annyira lusta, hogy baszik belepillantani egy segítő szándékú linkbe, valamilyen szinten parasztság is, de mindegy
T60-ból van 14 és 15, mit kell ezen dramatizálni, ha nézel egy hirdetést úgy is le van írva
de még a fő kategóriáknál is van egy alapvető leírás amiből már el lehet igazodni és tovább nézelődni: [link]
amúgy nem az a baj, hogy belekavarodtál, hanem nem voltál képes egyszer utána nézni mikor hányszor leírtam hol találsz infót, ha ezután kérdezel, egy rossz szavam nem lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Építő/felújító topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion (Gyönyörű állapotú)
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest