- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21559 üzenetére
Tudod ezzel csak az a baj, hogy thinkwiki ide vagy oda, egy T60-nál se az, se te, meg se a harmadik nem fogja megmondani látatlanban hogy hány colos...ekkora blődséget más business gyártónál nem láttam. Engedtessék meg nekem ha tesztoldalak belezavarodnak néha a thinkpadokba én is megtegyem
Ezután bőszen fogom olvasni a thinkwikit. Bár ahogy elnéztem nálam jól informáltabbakat is megfektet egy x61t, vagy T, vagy "sima". Nagyrészt én is magam nézelődök, más gyártóknál nem volt még szükségem wiki kisasszony tanácsaira...és a kevés hsz-em 90%-a válaszokból áll, nem kérdésből. El ne szálljatok már magatoktól..ennél jobban meg véletlen se. Olyan vélemény ütközések voltak itt részetekről, hogy ember legyen a talpán aki rákérdezések nélkül eligazodik itt bármin..azonkívül hogy x201, mert az az atyaúristen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dobozos, keveset használt Asus notebook irodai munkára! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest