- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda Ez stimm, az nem hogy mért létezik egy típusból több méret is, meg pl az x61, valahol a tablet verziót x61t-vel jelölik, valahol meg simán x61-gyel mint a notebookot, ha tesztoldalak belekavarodnak nem csoda ha én is  De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat? Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg
 De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg  Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?
 Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?