Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #119266 üzenetére
Na.. a W701-et nem leszólni.
Az enyémen úgy nyomtam a vice city-t valamelyik este, hogy még a gyerek is bejött a dolgozóba és szeretett volna játszani... csak hát neki nem szabad mert még csak 4 éves.
Amúgy a W701 kb. még mindenre is jó mai felhasználás mellett kimaxolva 32GB-al. (Na ez sem volt egyszerű sztori.) Magyarországról kb. arany áron mérték a memória modulok árait.
Felhasználás alatt értem pl. excel, deluge, spotify, SoulSeek, Qmmp,vlc,Adobe,Abby Fine R. Stb...
Plusz a régebbi játékok.. Age Of és társai
Egy hátránya van... hát, hogy is mondjam.. nem igazán egy hurcibálos gép
A szétszedését illetően talán ez volt az első olyan gép aminél nem éreztem azt, hogy úgy kel vele bánni mint egy hímes tojással.
Kitakarítottam és 2db hűtés olyan szépen kjött és vissza is ment a helyére egyből mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest