Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
bazsimano #13825 üzenetére
Bip vagy Bip s? A bip s-t szerintem nem viszi a mi fit.
Amúgy GPS be van kapcsolva? mert anélkül nincs párosítás.
Ha nem megy akkor előbb ki kéne próbálni a gyári mi fit-el és utána rátenni a modoltat.
Gond lehet még, ha nem mi fiókkal megy a szoftver, a modokban a google fiók pl. nem szokott működni.
Hirtelen ennyi ötletem merült fel, lehet hogy valamelyik jó lesz valamire. -
-
Upo
addikt
válasz
bazsimano #12961 üzenetére
A bip s-ben már eleve ékezetes font van. Amazfit app-al lesznek ékezetek az értesítésekben.
Számlapokat pedig lehet rajtuk cserélni (vannak "magyar" számlapok is), a gyári Amazfit alól is, és más alkalmazások alól is, ez természetesen nem jár garancia vesztéssel.
A sima bip-re volt magyarított menü, erre nincs megcsinálva arra az 5-6 menüpontra (Status, Compass, Alarm, Music, stb.) de el lehet boldogulni nélküle. -
Obyboy
addikt
válasz
bazsimano #12952 üzenetére
Lehet hülye kérdésre hülye válasz esete lesz az enyém
:
1. Ha full töltésről kellene indítani akkor addig nem kapcsolna be míg fel nem töltöd (és az összefoglalóban is szerepelne mint használat előtti ajánlás). Az enyém bekapcsolt és 50% körül volt így egyből használatba is vettem.
2. Eddig eszembe sem jutott magyarítani. -
gyemipapa
senior tag
válasz
bazsimano #12952 üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne a boltban megkérdezni, az a mérvadó, amit a kereskedő mond, arra később nem hivatkozhatsz, hogy de hát itt a fórumon azt mondták...
De még nem késő rákérdezni, és ha rám hallgatsz, mailban kérdezd, úgy a válasz arhiválható, és később hivatkozási alap lehet. -
yogee
tag
válasz
bazsimano #12685 üzenetére
A plusz 9eFT-ért cserébe kapsz:
-elvileg jobb GPS-t (nem volt gond a BIP.el sem sztem),
-elvileg jobb pulzusmérőt (a BIP-en a pulzusmérő nyyugalmi állapotban OK-s volt, mozgás közben meg kis túlzással egy irányított véletlenszám generátor...)
-szebb színeket a kijelzőn,
-szebb (relatív) menürendszert,
-sokkal reszponzívabb működést,
-5ATM vízállóságot
Azt, hogy +9-et megér-e ez neked, azt csak Te tudod...
Egyébként a +9eFt lehet kevesebb is, mert itt 26-ért árulják: [link]
Én már nem vennék sima BIP-ez, pedig nagyon szerettem... -
-
-
Upo
addikt
válasz
bazsimano #12472 üzenetére
Nekem most döglött be a bip, és nem tudtam megjavítani. Most rendelném a bip s-t.
Tényleg, valaki nem tud valami alza kupont? Ingyen posta vagy valami kis kedvezmény?
Hasonló az akku idő, ugyanakkora akku van bennük. De az s-ben jobb a pulzusmérő, a bluetooth és a kijelző. Én már nem veszek még egy bip-et, a gts kilőve az amoled kijelző miatt (meg az akku idő is vicces), a stratos az én céljaimra drága, annyit nem szánok rá. Verge lite lenne hasonló árban, de jobban szeretem a szögletes kijelzőt. Marad a bip s, azt a párezres felárat megéri a bip-hez képest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robot fűnyírók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest