- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
snooze #10688 üzenetére
Újraraktam a Mi Fitet, így most nekem is. Most erőforrásokat frissít.
De mi a szar ez a "személyre szabott reklám"? Ugye nem akar itt nekem reklámozgatni a Mi Fit? Megvettem egy eszközüket, fizető ügyfelük vagyok. Nem egy teljesen ingyenes szolgáltatásukat használom, hanem egy pénzért vásárolt eszközt. Akkor mi a szart akarnak? Ezzel most eléggé kihúzzák a gyufát, ha elkezdenek itt reklámozgatni.
-
bl4ze
veterán
Köszi, közben el is kezdtem használni : eddig tetszik.
Számlap cserét Gadgetbride app-pal szoktam, arra jó az tökéletesenÚgy néz ki sikerült minden beállítanom, MiFit le is lett gyalulva, és láss csodát 100%-ban kint van az aktuális hőfok.
Viszont lenne egy kérdésem a Mi Bandage használókhoz: az időjárás részben azt veszem észre, hogy nem frissít helyet, helyzetet a legutolsó poziciót használja folyamatosan. Értsd : tegnap este installáltam, akkor pozicionálta a helyet (lakásunk) és ma egész nap mozogtam Budapesten, és még mindig az előző esti hely időjárását "használta"
A "helymeghatározásnál" úgy tudok csak manuálisan frissíteni, ha a térképen a kék "diszk" "mentés" ikonra kattintok, akkor 1-2 próbálkozás után új/aktuális helyre vált. Magától nem frissül, nem követi a helyzetet a Mi Bandage? Ergo ha utazok, úton vagyok mindig a legutolsó hely időjárását fogja mutatni?
Nálam a "Google" térkép üres, fehér egyébként és a többi gomb nem is él, hiába nyomom meg.Erre valaki ?
-
Fall-N
veterán
Rendesen nem mutatja, mert akkor átállt volna magától. Az utolsó szinkront úgy értsd, hogy azzal igazítja az órát a pontos időhöz. Valami basic óra szerű az SoC-ben van, mert a PC is tudja az időt, mégis internet kell ahhoz, hogy szinkronizálja. De első használatakor ott is meg kell adni a BIOS-ban az időt.
A Bipnél az első párosítás alatt kapja meg a telefonról az időt, nem véletlenül nem mutat semmit, ameddig nincs társítva.Az időt mint egységet a CPU frekvenciájából ki tudja kalkulálni, de klasszikus értelemben nincs benne semmilyen óraszerkezet. A kvarc is kristály rezgéséből "tudja" az időt.
De a példánál maradva, a Bip ha utaznál egy vagy több időzónát akkor az idő az órán ezt nem követné le, ha nincs aktív BT kapcsolat.
-
Fall-N
veterán
Nekem átállt mindenféle trükk nélkül. Mondjuk nálam 0-24 h megy az óra és a telefon között a kapcsolat, mert jelentéktelen a fogyasztása a telefon akkujára nézve (~ 4-6 %).
Nem tudom mi az alap beállítás a szinkronnál, de logikus is, hogy a telefon átáll és ezt leszinkronizálja az óra felé a Mi Fit.
snooze: Hogy is tudott volna átállni? Ebben nincs semmilyen óra szerkezet (Pl. kvarc), így BT szinkron nélkül honnan tudná az időt? Az időt is a telefon alapján jeleníti meg, mint az összes okosóra. Ha nincs a kettő között a kapcsolat akkor a legutolsó szinkron adatait mutatja.
-
PACSA75
őstag
Ami neked fölösleges, az talán másnak hasznos. Én nem azt mondtam hogy azért csúnya amiket linkeltetek mert nincs rajta sok info, csak egyszerűen csúnya volt írásjel, a szín stb... Én elfogadom ha valakinek haszontalan a sok infó és csak az idő kijelzésére van szüksége.
-
martina79
tag
Csináltam , gond nélkül párosítottam . Akkor ezek szerint már megszűnt a párosítás a másikkal , csak a mi fit bekavarodott ? Oda akarom adni vkinek , hogy használja és attól tartottam , hogy nem tudja majd használni , mert nem lett leválasztva . AmazTools sem működik azóta , nem tud kapcsolódni , azt is ke kellett volna választani ?
-
toto0569
addikt
"Mentett jelszavak megtekintése, törlése vagy exportálása
Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot.
Kattintson a jobb felső sarokban található Profil Profil És még Jelszavak lehetőségre.
Jelszó megtekintéséhez, törléséhez vagy exportálásához tegye a következőt:
Megtekintés: A webhelytől jobbra kattintson a Jelszó megjelenítése Előnézet elemre. Ha jelszóval zárolja a számítógépét, akkor a rendszer arra kéri, hogy adja meg a számítógép jelszavát.
Eltávolítás: A webhelytől jobbra kattintson a Továbbiak Továbbiak És még Eltávolítás lehetőségre.
Exportálás: A „Mentett jelszavak” mellett jobbra kattintson a Továbbiak Továbbiak És még Jelszavak exportálása elemre." -
KPistike
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből, bekerült az Általad említett 14
, most értesítés nélkül.
Bekerült a Dean Razorback Dime V2
(Ez a kedvenc alkotásom. Miért nincs "meghatódott" smiley?)
Ha ezt is Te küldted:Fall-N-nek is: OK, leteszteltem a HU_0062-vel, amit írtatok, és megköszönöm a tájékoztatást
-
Fall-N
veterán
Igazság szerint én az Amazfit Bip & Cor WF-t és a My Watchfacet preferálom, mert minden trükk nélkül a letöltött számlapokat beteszi a MiFit offline témái közé. Így az órában lévő +1 egy tárhelyet cseréli az ember, mintha a MiFit-tel lett volna letöltve. Természetesen az sem baj, hogy nem működik a MiFit szervere Mióta megvettem az órát azóta nem is jó. Szokásos Xiaomi. Gondolom a következő MiFit frissítéssel javítják.
Ezért ha nem nagy kérés akkor légyszi oda (is) töltsétek fel ha lehetséges, sokkal egyszerűbb, mint weboldalról .bin fájlokkal vacakolni.
-
KPistike
aktív tag
Ugyanúgy letöltöd a 5c609ef945ba8_11022019.bin-t (hogy a Te kérésedet hozzam példának), mint PC-n, böngészőben; majd ezt a program vizsgálja, közli, hogy "Érvényes firmware!", s mikor e felirat eltűnik, feltöltöd az órára.
De ha csak a "Több mutatása ..." hatására böngészve kattintasz a "Vissza" gombra, bal alsó sarokban van egy Custom watch-face .bin gomb, amivel a telefonon lévő .bin állományt választhatsz ki, azt ellenőrzi, "Érvényes...", és feltöltöd az órára.
Hozzá sem szól a Mi Fit-hez, nem írja azt, "Válaszd ki, melyik helyére" tennéd, ahogy a többi.Szerk.: Még egy apróság: állított képpel nézd a telefonon a programot, valamiért úgy működik jól. Ergo, ennél is van némi kompromisszum, meg sokáig szinkronizál (legalábbis A320FL készüléken, 8.0-s Androidon), de ha ezen túl vagyunk, sokkal egyszerűbb az egyedi óraképet feltölteni az órára.
-
KPistike
aktív tag
Az igazság az, hogy rühellem önmagamat ismételni, annyira nem vagyok szórakoztató
. Egy kicsit olvass vissza, kérlek
-
Fall-N
veterán
Két programot használok és mindkettőt meg is vettem. Az említett Amazfit Bip & Cor WF-t és a My Watchfacet.
-
KPistike
aktív tag
Nézd el nekem, hogy éjfél körül megint slendrián fogalmazásom volt: Téged illet a köszönet az ötletért
, attila770 utolsó kérése Miattad valósult meg percek alatt - már csak a feltöltés során molyoltam a globális oldal szabályaival. A zökkenő oka meg - szerintem - az időjárás, elég erőteljes szélrohamok voltak errefelé, amíg a szolgáltatás helyreállításán dolgoztak ELMŰ szerelői.
-
KPistike
aktív tag
-
KPistike
aktív tag
Nos, ha egyszerűsiteni óhajtom az egyedi számlap telepítését az órára, akkor már a Notify & Fittness mellett döntök - abban tényleg nincs extra bűvölés és agytorna. Szerk.: Ráadásul eleve a globális oldalról jeleníti meg az online elérhető számlapokat - feltöltés után fél perccel már láttam, amit fel mertem rakni
oba által a 8732 hsz-ben javasolt alkalmazást is meglestem annak ellenére, hogy már Ő is írta - számomra legnagyobb - hátrányát, és el is távolítottam röpke 20 perc után.
Ez saját vélemény, és nem követendő példa -
KPistike
aktív tag
Első, második (ennek láttam azt a változatát, amit átalakítottam
) és harmadik módosításom a Te kérésedre; ezt mgTerminator kérésére
hoztam össze, majd Tiger. javaslata
alapján született ez a módosítás - s végül Mi Fit egyik online képét színeztem ilyenre tbajusz kérésére.
Igazából ha bekerül valamelyik majd, örülök, ha nem, akkor sem ugrom keserűségtől vezérelve a Dunába
- Velencei tó szimpatikusabb, és abba is inkább örömmel telve ugrom
Szerk.: Mondjuk, azon jobban meglepődöm majd, ha olyan számlap kerül majd az alkalmazásba, amit saját ötletből, saját ízlésemet kifejezve készítettem
-
KPistike
aktív tag
OK, kifejtem előző rövid mondatomat: Amikor korábban bekerült magyar számlap a programba, 50 darab lett beválogatva. Mai értesítés arról szólt, hogy 127 új számlap került be, és így lett 60 darab magyar nyelvű. Ergo, 117 darab másik nyelven készített számlap is került a mai frissítéssel fel.
Másik részére a kérdésnek: igen, láttam ismerőset a 10 új között is, bár főleg amiatt, mert gyakran lesek rá a globális gyűjtőoldalra - mgTerminator, tokesk (globálison lévő nick), DetroitRW (globálison lévő nick) és toto0569 alkotásaira ismertem rá. Ha Valakit kihagytam, elnézését kéremKorábbi hsz-ben jelzett számlap még mindig csak fejben körvonalazódik, és amiatt lesegetem az oldalt, hogy ne újabb átalakítás legyen csak a tervem - persze, kérésre azért még megcsinálom az átalakításokat
Szerk.: mgTerminator @ 8768: Speciel én tartózkodom a szavazástól - a felső változat korábbi, babakék variációja nálam a még vállalható kategória, de a mostani színek nagyon nem az én világom
-
KPistike
aktív tag
Bocsánat, saját részről feledékenység az ok - melyre vénségem lehet a mentségem
mgTerminator @ 8528: Próbáltam megoldani a Metallica témában azt, amit írsz, de vagy a Battery icon takarja a Battery text-et (gyakrabban ez az eredmény), vagy fordítva. Arra jutottam, hogy a Helyedben a háttérbe (0000.png) rajzolnám az "elemet" (esetleg egy autóakku képét, valahol láttam olyat is, de nem töltöttem le), és a százalékos kijelzést arra pozicionálnám. Persze, a háttérbe rajzolt elemkép nagyobb lenne, hogy a számok benne legyenek.
-
-
Na erre én azt vettem észre, hogy itt van némi izébigyó (pontosabban nem tudom megfogalmazni).
Valami olyasmit sejtek, hogy attól függ...
...hogy melyik mifit verzió, melyik droid verzió... és hogy ezeknek mi a kombinációja.Nekem megjelenik az online óratéma. dorid 6, mifit 3.4.7 (redmi 3s)
Feleségemnek megjelenik, droid 7, mifit 3.4.7, de neki még a helyi témák is ott van, mint lehetőség (redmi 4x)Még nem csináltam összevissza keresztpróbákat, bár az lenne az igazi.
@(#8487) Mike76
Érdekes koncepció.
Kiváncsi vagyok a json-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest