Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Ez a Mi Bandage valahogy nem áll a kezemre. Nehezen szoktam megtalálni benne mindent, de most nem is boldogulok.
Állítólag tud zenét vezérelni (Spotify érdekelne engem), találtam is olyan helyet ahol ezt lehet állítgatni, de nem tudom összehozni.Menü -> érintés -> Zene vezérlés
Be is van kapcsolva elvileg, mégsem jelenik meg sehol sem a vezérlés, illetve full szürke háttér az összes része.
Valaki felvilágosít, hogy valójában mennyire vagyok ostoba?
-
Laby
őstag
Notify felhasználókat kérdezném, az időjárás szerverét meglehet adni az app-ban? A gyárival elég pontatlan az időjárás rész, és jó lenne változtatni.
-
Laby
őstag
Édes istenem...őszintén Te mit keresel ebben a topicban?
Mire használsz egy okosórát? Igazán felsorolhatnád, de tudod hogy mindenre az lesz a válaszom hogy ott az okostelefon, minek használod?Engem is bazira idegesít, hogy sokszor nem mutatja az időjárást, de most beraktam kivételek közé az alkalmazást, remélem megoldja.
Az óra egy praktikus kényelmi megoldás, ami átvesz néhány dolgot a telefontól, többek között számomra az időjárás jelzést is.
Ha felébredek, akkor amíg öltözök rátekintek az órára egy pillanat alatt és kiírja, hogy hány fok van, tudom mennyire öltözzek fel míg lefutok a kutyával egy körre.
Nem kell elsétálnom a telefonig, feloldani, belépni az alkalmazásba, frissíteni...(tudom, nem hangzik túl nagy megerőltetésnek, de erre való egy okosóra) -
Laby
őstag
Valamiért az időjárásom nem akar szinkronizálni. Az aktuális hőmérséklet reggelente mindig üres (csak a napi max/min van kijelezve), és nap közben is nagyon ritkán frissül, már ha egyáltalán bejön az aktuális.
Próbáltam több watchface-t is, de nem segített a csere.
Mi fit + Mi Bandage van feltelepítve.Van valakinek ötlete?
-
Laby
őstag
Sziasztok!
A gyári időjárás szervert le lehet cserélni? 4-5°C eltérést mutat, mint a többi időjárás alkalmazásom, amik eddig beváltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest