Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
Amennyire kivettem a leírásokból az "érintést" értsd úgy, hogy az órán levő gomb lenyomásával lehet valamiféle mintát kimorzézni, a mibandage figyeli a gombot, a lenyomva tartások illetve köztes szünetek időtartamával egy előzőleg vételezett mintát felismerve lehet ezt-azt vezérelni. Nem az óralap érintése, nem is az óra menürendszere használtatik e célra. Ha nincs igazam, valaki majd kijavít
-
Gloob
addikt
Igen, erről volt szó a MIUIHU fórumon a topicjában. A béta tesztelők már egy ideje így használják. Én már nem használom a MiFitet, sem a MiBandage-t, mivel Stratos-om van. Mellesleg meddig tart kipróbálni? Legalább lesz tapasztalat. Én biztosan megtenném, és nem várnák másra.
-
PACSA75
őstag
Olyankor szokott ilyet csinálni, ha megszakad a kapcsolat (vagy bt kikapcs mondjuk éjszakára), hosszabb ideig, viszont ha nyomsz neki egy szinkronizálást újra megjelenik az aktuális hőmérséklet. Ilyen nálam is volt mikor mi fitet használtam. Mióta notify van fent (mi fit nélkül) állandóan mutatja az aktuális hőmérsékletet (nem csak a min/max), viszont nekem non stop kapcsolat van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest