Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doma88
tag
Tudom nem teljesen ide tartozik de nem találtam külön topicot
Az mitől lehet, hogy bekapcsolásnál már 10 fokkal melegebb az SSD mint a két HDD? 25 fokon működik a két 1 TB-s HDD viszont az SSD már alapjáraton 35-el indít és 42-45 fok körül szokott lenni ha igénybe van véve. Ez normális vagy esetleg nem jó a hűtés a gépemben? (ami csak azért lenne fura mert egymás felett/alatt vannak a merevlemezek
) -
Doma88
tag
Miben különbözik az EZRX és az EZEX egymástól? Ezek egy árban vannak az EFRX meg 4000-el drágább.
-
Doma88
tag
WD megéri? Vagy milyet ajánlsz?
-
Doma88
tag
válasz
djculture
üzenetére
Most átdugtam a tápkábelt, bekapcsolásnál ugyanolyan hangja volt mint az előbb, elkezdtem lementeni az adatokat és most elhallgatott. Olyan hangja volt mintha a lemez nem lenne jó helyen és a fej karcolja. Mindenesetre viszem vissza, aztán veszek egy WD-t vagy hasonló kalibert mert nem akarok megint szopni. <_<
-
Doma88
tag
Táp 500W, van benne egy EP43-S3L, HD4850, 4GB DDR2 RAM, Intel E7300, 2 SATA-s vinyó, 1 DVD író. Ezt simán bírnia kellene, nem?
-
Doma88
tag
Kicseréltem a rossz a Toshibát egy újra, nem volt vele probléma, szépen felmásoltam a dolgokat, HDD Sentinel is 100% ír rá. Ment is 2 napig, most meg ilyen furcsa hangot ad ki magából egyszer hangosabban utána halkabban. Valszeg felpörög de a HDD Sentinel nem ír semmit rá meg eddig nem is jelentkezett ez a probléma. Most lekötöttem, a gép csendben van. Mi lehet az oka? Firmware-t kellene frissíteni? (2006-os firmware van rajta) Táp okozhatja a problémát? (Igazság szerint nem tudom hány W-os táp van a gépben, hol lehet megnézni anélkül, hogy szét kellene szedni a gépet?
) -
Doma88
tag
Most néztem meg jobban, ha a kisebb kötetet rákattintok jobb klikkel akkor ott van, hogy "Kötet kiterjesztése" és hozzá lehet adni a másikat csak annyi, hogy a kötet mögött (null) áll. Formázzam vagy csak adjam hozzá így?
-
Doma88
tag
Van a gépembe egy 250GB-os vinyó ami két partícióra volt szedve. Most tettem újra a Windows-t, az egyik partíciót formáztam a másikat pedig töröltem a Windows telepítőjével. (Windows 7) Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám egyesíteni a két partíciót mert most a Lemezkezelőben "Nem lefoglalt"-ként jelenik meg.
-
Doma88
tag
Igen, Toshiba. Lefutattam a HDD Sentinel-t azt írta hogy 20%-on van és 80 hibás kötet van rajta. :/
-
Doma88
tag
Befejezte a formatálást a gép, most már randomba kattog a vinyó. Vihetem vissza gariba?

Bocs a repost-ért de már nem lehetett szerkeszteni.
-
Doma88
tag
Vettem egy új 1TB-os vinyót amit elkezdtem formatálni és 47%-nál tovább időzött mint előtte, elkezdett kattogni aztán ment tovább. Most 56%-nál jár a format. Ez most mi lehetett?
Hibás lenne a HDD? Azért lenne fontos tudni mert szeretném erre átpakolni a másik HDD-n lévő adatokat és nem szeretném ha megadná magát úgy hogy ezen lesznek az adataim. -
Doma88
tag
Mostanság szeretnék új HDD-t venni. Ami most van a gépben az 2 partícióra van osztva, egyiken van a Windows a másikon pedig adatok. Ha beteszem a gépbe az új HDD-t, a régiről pedig letörlöm az első partíciót, a Windowst pedig az új HDD-re teszem akkor lesz valami baja a régin lévő másik partíciónak amin az adatok vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)