- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
geckowize #54576 üzenetére
Oda van írva világosan, hogy adatkapcsolati hibák fordultak elő 6211 alkalommal, ahol javasolt az adat- és tápkábel ellenőrzése, szükség esetén cseréje.
+ Ha kevés a HDD-n a szabad terület és / vagy nagyon töredezett a partícióján lévő fájlrendszer, amiatt is belassulhat, akadozhat az adatátvitel. -
geckowize
őstag
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #34444 üzenetére
Na szerencsére volt nálam optibay, úgyhogy rádugtam usb-vel az asztali gépre, be istudtam lépni... de így is eléggé belassult a rendszer, HDSentinel el se akar indulni... Próbálom formázni most.
Az is beszart... Amint meg lehúztam usb-ről, máris betöltött a Win Disk Management, HDSentinel, stb... Mi lehet ezzel a vinyóval?
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #34211 üzenetére
Most lett időm rá, sajnos nem sikerült végrehajtani ezt a műveletet.
Rádugtam ODD helyett asztalira, be se akart bootolni... töltött elég sokáig, aztán javításba kezdett, kb 5 percig javította a kötetet. Utána login képernyőnél beírom a jelszót és semmi... nem bír továbbmenni... Hogy lassíthatja be ennyire a meglévő rendszert az, ha rádugok egy vinyót?
Elsőre ki se tudtam várni, hogy bejöjjön a logon képernyő, úgyhogy pendriveról bootoltam, amin volt egy win8 installer, próbáltam azt elindítani, hogy majd azzal akkor leformázom a p*csába az egészet, de az is úgy tűnt, hogy 10 év múlva is ugyanezt csinálná...Mit tudok csinálni ezzel a rohadt vinyóval? Hogy kéne úgy lesöpörni, hogy nem lassul be az asztali gépem? Szerezzek be sata-usb kábelt?
Mert valahogy a bootot kéne megkerülni, mivel ezen a szaron van még rendszerpartíció is, az azért bekavarhat, ugye? Bár az asztal gép uefijében beállítottam hogy a saját SSDjéről bootoljon, mégis kb 10 perc volt a logon screen...
Valami flash OS lehet a megoldás? -
eketomy
senior tag
válasz
geckowize #23819 üzenetére
Hát ha ennyi hibás szektor van a gépen akkor az eléggé esélytelen! Hacsak nem egy helyen csoportosul azaz 1023 hibás szektor pl.: mondjuk az első 10-20GB-ban vagy az utólsó 10-20-30GB-ban amit könnyen le lehetne zárni akkor eléggé esélytelen a hdd javítása ill. további használata sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged