Hirdetés
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Most lett időm rá, sajnos nem sikerült végrehajtani ezt a műveletet.
Rádugtam ODD helyett asztalira, be se akart bootolni... töltött elég sokáig, aztán javításba kezdett, kb 5 percig javította a kötetet. Utána login képernyőnél beírom a jelszót és semmi... nem bír továbbmenni... Hogy lassíthatja be ennyire a meglévő rendszert az, ha rádugok egy vinyót?
Elsőre ki se tudtam várni, hogy bejöjjön a logon képernyő, úgyhogy pendriveról bootoltam, amin volt egy win8 installer, próbáltam azt elindítani, hogy majd azzal akkor leformázom a p*csába az egészet, de az is úgy tűnt, hogy 10 év múlva is ugyanezt csinálná...Mit tudok csinálni ezzel a rohadt vinyóval? Hogy kéne úgy lesöpörni, hogy nem lassul be az asztali gépem? Szerezzek be sata-usb kábelt?
Mert valahogy a bootot kéne megkerülni, mivel ezen a szaron van még rendszerpartíció is, az azért bekavarhat, ugye? Bár az asztal gép uefijében beállítottam hogy a saját SSDjéről bootoljon, mégis kb 10 perc volt a logon screen...
Valami flash OS lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest