- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34303 üzenetére
Én már mikor a WD a HITACHI gyárát átadta a TOSHIBÁNAK akkor se ajánlottam senkinek hogy ilyet vegyen..
A WD vezetése nem hülye az EU kényszerítette a gyár átadására mert másként a felvásárlásba nem egyezett bele ...
A WD a HITACHI olyan gyárát adta át ahol nem volt fejlesztési részleg csak alsó kategóriás technikailag elavult és anyagminőségileg a legrosszabb legolcsóbb vinyók gyártása...
A TOSHIBA cégnél 3,5 vinyókhoz értő mérnökök nem léteznek , nem tud fejleszteni, 2,5 vinyók gyártásában profi a cég 15 éve ezeket gyártja.
2,5" TOSHIBA vinyókat a fentiek miatt ajánlom a 3,5" TOSHIBA vinyókat meg maximum az ellenségemnek .. -
pjen
félisten
válasz
supertrezi #34299 üzenetére
Szia.Nekem olyan is volt hogy hibás ODD miatt nem ment a win.
Vagyis egx negyed óráig töltött be.
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34299 üzenetére
Persze hogy bezavarhat ha pl lecsatlakozik meg fel az ilyesmit nem szokta szeretni az oprendszer egy fix merevlemeznél..
Egyébként még mindig veszi mindenki ezeket a tiz fillért se érő hitachikat hiába irok meg mondok én bármit...Olyan mumus lett ez már 3,5 vinyóban mint a kék matricás kodegenHavernál egy hónap allatt tizenvalahány ezer rossz gyűlt össze annyi isten a cucc.
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34226 üzenetére
Rendszer lemeznek nem nagyon van választék ami birja is a wd black vagy wd re sorozat... Ami olcsó és viszonylag jó még az WD5000AAKX minden más blue nyavaját se ér. Seagate-ből van még tűrhető az ami samsung csak átnevezve, de már ezek is ilyen 2-3 évet birnak gyártásilag úgy vannak tervezve.
dik: Quick test csak lefut gondolom, ha az se akkor annak vége...
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34221 üzenetére
Ja a szokásos fejhiba akkor van ez...irány a garancia.
-
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34174 üzenetére
ha "papír" a ház pont az a baj hogy nagyon is bevan csavarozva
Érdemes gumbibakokra rakni vagy műanyag távtartókkal elszeparálni.
-
cAby
tag
válasz
supertrezi #34174 üzenetére
Hm, holnap szétkapom majd akkor a gépet és meghúzom a csavarokat jobban.
Köszi a tippet. -
havri1
félisten
válasz
supertrezi #34161 üzenetére
Ez nekem is most aktuális...
10ből 1x indul el a gép úgy, hoyg a Hitachi rá van dugva. Szerencsére most mentek róla, nagy nehezen felismerte.
Amúgy az enyém bad sectoros lesz. Olyan, mint amikor nem tud olvasni, és próbálkozik..tehát ha olyan részhez ér (win bootoláskor itt ál meg, ilyenkor kattog a hdd) nem olvassa.
Én 1:1-be ezt beírom, általában letesztelik. De volt már úgy HDD cserém (AQUA), hogy meg se nézték, cserélték. -
djculture
félisten
válasz
supertrezi #34161 üzenetére
[link]HGST Windows Drive Fitness Test megmondja hogy mi a pálya vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest